Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

evet bayaa yakınmış,kamuysa rahatsınız demektir,yasal haklarınızı kullanabilirsiniz özel sektörde pekte kullanmak mümkün olmuyor.

siz ne kadardır aynı iş yerindesiniz ?ben bebek için biraz bekledim açıkcası yani işe girip hamileyim demek istemedim ,kıdemim olsun diye yanlışmı düşündüm bilmiyorum

kız delimisin hiçbirşey o minik canlıdan önemli değil. insanlar o miniğe sahip olmak için bütün servetlerini verirler

öyle canım ama ona bakabilmem içinde çalışmam gerekiyor ne yapıyım,zaten burda 2 arkadaşım biliyor biri muhasebe de oda kızmıştı saçmalama ne çıkarılması diye ama gelde bana anlat sevincimle üzüntümü aynı anda yaşadım

aah ah olmazmı,doğum iznine çıkarırlarmı?dönüşe kadar kim çalışır yerime?falandıda filanmı,Malum özel sektör kanuna göre değil kişiye göre yönetiliyor.Allah vicdan versin

bende aynı tereddüt içindeyim,lakin bizim muhasebeci hiç bir iş yeri bu riske girmez diyor yani benim dava sonucu alacaklarımı düşünürsek vede kazanacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…