- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
evet bayaa yakınmış,kamuysa rahatsınız demektir,yasal haklarınızı kullanabilirsiniz özel sektörde pekte kullanmak mümkün olmuyor.ooğğ bayağı yakınmışız
evet bayaa yakınmış,kamuysa rahatsınız demektir,yasal haklarınızı kullanabilirsiniz özel sektörde pekte kullanmak mümkün olmuyor.
evet bayaa yakınmış,kamuysa rahatsınız demektir,yasal haklarınızı kullanabilirsiniz özel sektörde pekte kullanmak mümkün olmuyor.
7 sene olacak benim ...siz ne kadardır aynı iş yerindesiniz ?ben bebek için biraz bekledim açıkcası yani işe girip hamileyim demek istemedim ,kıdemim olsun diye yanlışmı düşündüm bilmiyorum
7 sene olacak benim ...
benimde 6 olacak ,çıkarırlarmı diye hamile olduğumu öğrendiğim gün çok ağladım valla
kız delimisin hiçbirşey o minik canlıdan önemli değil. insanlar o miniğe sahip olmak için bütün servetlerini verirler
demekki naapıyormusuuz :) kamuya girmek için kpss ye hemen hazırlanıyormuşuz :)ben 9 senedir. ama istersen 2 senelik ol. kamuda aynı tutum
demekki naapıyormusuuz :) kamuya girmek için kpss ye hemen hazırlanıyormuşuz :)
Kızlar hamılelıkte sac boyatmak zararlımı?
Kızlar hamılelıkte sac boyatmak zararlımı?
aah ah olmazmı,doğum iznine çıkarırlarmı?dönüşe kadar kim çalışır yerime?falandıda filanmı,Malum özel sektör kanuna göre değil kişiye göre yönetiliyor.Allah vicdan versinsende böyle tereddütler yok anlaşıldı ?
aah ah olmazmı,doğum iznine çıkarırlarmı?dönüşe kadar kim çalışır yerime?falandıda filanmı,Malum özel sektör kanuna göre değil kişiye göre yönetiliyor.Allah vicdan versin
İlk 3 ay pek önermiyorlar
ben bugün onunla ilgili bi yazı okudum 10 haftadan sonra boyatabilirsiniz yazıyor
ıyı barı 3 aydan sonra sıkıntı olmuyorsa ıyıymıs bende okudumda ama tam emın olamamıstım tesekkur ederım kızlar
YAZIK AMA BEBEĞİNİZE ACIMIYORMUSUNUZ,ONA VERECEK ZARARI DÜŞÜNÜN3 ay boyatmazsam minübüscü mehmet amca gibi gezerim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?