Canım aynı durum bende de var dün çamur gibiydi hemen doktora gittim daha küçük ama keseyi de gördük doktor bana da progestan verdi bol bol su iç dedi fazla Agır seyler yapma dedi tutunma kanaması yada eski kan olabilirmişmerhaba dostlar , bende 5 hf hamıleyım kese gözüktü beta degerlerimde oldukça ıyı artmış en son 10 bındı
fakat nedense sümük tarzı akıntım var açık kahvedoktor gunde 1 tane progestan verdı kullanıyorum yaşayan var mı benzer durumu
YAZIK AMA BEBEĞİNİZE ACIMIYORMUSUNUZ,ONA VERECEK ZARARI DÜŞÜNÜNKINA YADA ORGANİK BİŞEYLER BULUN ENAZINDAN.
Kızlar hamılelıkte sac boyatmak zararlımı?
Evet canim yatarken ictin mi rahat uyuyosunEvet hemde nasıl baş dönemsi yapıyor anlatamam uyuşukluk hissi verdi bir kaç dakikaben günde 1 defa kullanıcam dün işteyken içmiştim pişman oldum :) yatarken içmek en mantıklı olan :)
Sancin yoksa belki ondan ilac vermedi canim benim asiri sancim da vardi baska bi doktora daha gorun sen eger dinlendigin halde gecmezsegittim cnm acile gittim uzman geldi lekelnmem var dedim olur o dedi kan testim normal çoıktı kanama yok dedi kese ve embriyo taslağı normal dedi.dinlen yorulma dedi gönderdi
bilemedim ki adet dönemimdeyim acaba ondan mı oluyo ki lekelenme
Kızlar bişey sorucam hamilelikte balık tüketebiliyormuyuz herhangi bi zararı var mı acaba ?
Kafama taktım sabahtan beri sonrada pişman oldum acaba diye omega3 açısından önemli yazıo internette ama civa oranını bilemiyoruz. İçim rahatladı sayende Allah razı olsun çok korktum bişey olursa diyrTabiki tuketebiliriz canim hatta haftada 2 kere tüketmek gerekiyor
Kafama taktım sabahtan beri sonrada pişman oldum acaba diye omega3 açısından önemli yazıo internette ama civa oranını bilemiyoruz. İçim rahatladı sayende Allah razı olsun çok korktum bişey olursa diyr
Herkese gunaydin. Kızlar bugün kontrole gidicem dua edin hersey yolunda olsun. Annelik şimdiden zormuş
Fırtına öncesi sessizlik bitti dün akşam itibariyle mide bulantilarim başladı zor uyudum yaa
Herkese gunaydin. Kızlar bugün kontrole gidicem dua edin hersey yolunda olsun. Annelik şimdiden zormuş
günaydın cnm benimde sabah başladı ölüyorum galiba dedim şimdi biraz daha iyiyim,evden çıkmadan başlıyor dışarı kendimi zor atıyorum temiz hava iyi geliyor diyorum ama dışarıdaki hava da bir okadar pisss
Aynen yaa bi de otobüs girince işin içine daha da zorlanıyor insan ins çok sürmez ve artmaz yaa fena çok fenaa
bebişine isim belirledinmi hiç yani kafanda şu olursa şunu koyarım dedinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?