Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

hayirli olsun canim sevindim senin adina ins. kalp atisinida gorursun :)

Bayanlar Merhaba,2 gündür kahverengi akıntı oluyor doktor Protestan verdi vajinal kullan dedi. Eczacı da ağızdan diye tarif etti. Kafam karıştı ikisi aynı ilaç mı iki yoldan da kullanılıyor mu yoksa yanlış ilaç mı verdi eczacı. Bilginiz var mı

canım bende kullanıyorum. Tansiyon düşüklüğü yapmıştı. Doktora sordum yine olursa vajinal olarakta kullanabilirsin demişti fitil gibi..ben kullanmadım ama kullandıktan sonra yatmak gerekir sanırım.

kızlarrrr cumartesi günleride çalışanlar varmı benim gibiiiii.... şuan evde olmak istiyorum..

Her iki turlude kullanilior bende kullaniyorum bana doktorum vajinal kullan daha etkili dedi

Tebrik ederim xok sevindim :))

Cnm döndüğümde saat 3 tü.çok kötüydüm gelir gelmez yattım uzandım. Uyuyamadım öksürük ten. Bebişim iyi 6,95 mm :)) usg ye göre 6+4 dedi sat a göre 7+0. Geç döllenme olabilir dedi. Ama bi daha bu doktora asla gitmem. Eşimi içeri almadılar .nasıl özel hastane anlamadım. Doktor ters ters cevap verdi. Ben yine hamile kalmadan önce kontrol için gittiğim bi doçent vardı ona gideceğim inşallah. Biraz pahalı ama olsun. Ömrümüzde kaç kere bunu yaşıyoruz ki. Sen nasılsın cnm

Hayırlı olsun kuzum bebişin büyümüş :) Allah Allah ya hem özel o kadar para veriyorsun hemde gördüğün muameleye bak kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum hayatımızda belki de 1 kez yaşayacağız o yuzdrn en iyi şekilde olsun istiyorum ins sende istediğin gibi bi Dr bulabilirsin xanim bende mide bulantisi yla ugrastim tüm gün git gide artıyor ne olack bilmiyorum ya

Hiç sorma yaa hem aşırı şişkinlik hem bulantı. Çok uykum var ama uyuyamıyorum. Şu ilk 3-4 ay bi geçseydi allahın izniyle.

Hiç sorma yaa hem aşırı şişkinlik hem bulantı. Çok uykum var ama uyuyamıyorum. Şu ilk 3-4 ay bi geçseydi allahın izniyle.

Aynen ya yatınca bulanti artıyor bisry yemek istiyorum vazgeciyorum bazı şeyleri görünce bile midem bulanıyor ins hayirlisiyla atlatiriz bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…