- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
hayirli olsun canim sevindim senin adina ins. kalp atisinida gorursun :)Kızlarrr geldim kalp atışı 7.haftada duyuluyor dedi dr baktı ama duyamadik malesef haftaya tekrar gideceğiz
Ama kesemizi ve Bebeğimizi gördük sat la usg aynı gidiyor bebeğim 6 haftalık ve hersey iyiymiş şükür xok çok güzel bi duygu yaaa şükürler olsun Rabbim e Allah isteyen herkese nasip etsin elimde usg çıktisiyla geziyorum çok güzel çok çok :)
evet insan stres oluyor bebegini dusunmekten doktora gittinmi canimbende kahve akinti oluyor günde birkac damla 3 4 gündüraçik bir renk iltihap olabilirde diyorum ama herseyde olabilir suanda hamilelik heyecani yasayamiyorun
hayirli olsun canim sevindim senin adina ins. kalp atisinida gorursun :)
Bayanlar Merhaba,2 gündür kahverengi akıntı oluyor doktor Protestan verdi vajinal kullan dedi. Eczacı da ağızdan diye tarif etti. Kafam karıştı ikisi aynı ilaç mı iki yoldan da kullanılıyor mu yoksa yanlış ilaç mı verdi eczacı. Bilginiz var mı
Herkese günaydınlaarrr
Kızlar dün akşam kan ve idrar tahlili yaptırdım. 6+6 da hcg değerim 65000 olmuş. Çok şükür idrar yolu enfeksiyonum kalmamış. 12 dede randevum var :)
Herkese günaydınlaarrr
Kızlar dün akşam kan ve idrar tahlili yaptırdım. 6+6 da hcg değerim 65000 olmuş. Çok şükür idrar yolu enfeksiyonum kalmamış. 12 dede randevum var :)
Her iki turlude kullanilior bende kullaniyorum bana doktorum vajinal kullan daha etkili dediBayanlar Merhaba,2 gündür kahverengi akıntı oluyor doktor Protestan verdi vajinal kullan dedi. Eczacı da ağızdan diye tarif etti. Kafam karıştı ikisi aynı ilaç mı iki yoldan da kullanılıyor mu yoksa yanlış ilaç mı verdi eczacı. Bilginiz var mı
nasıl kullanıyorsun canım hemen ayaga kalkılmıyordur heraldeHer iki turlude kullanilior bende kullaniyorum bana doktorum vajinal kullan daha etkili dedi
Vajinal olark atiyosun yarim saat ayaklarinin altina yastik koyup uznysnnasıl kullanıyorsun canım hemen ayaga kalkılmıyordur heralde
Merhaba arkadaşlar ben de iki hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Çok özel çok tatlı bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
6+3teyim. Bende şuan küçük kasık ağrıları aşırı uyku ve yeme isteği var :)
B bebegim seni bekliyorum canım naptin
Cnm döndüğümde saat 3 tü.çok kötüydüm gelir gelmez yattım uzandım. Uyuyamadım öksürük ten. Bebişim iyi 6,95 mm :)) usg ye göre 6+4 dedi sat a göre 7+0. Geç döllenme olabilir dedi. Ama bi daha bu doktora asla gitmem. Eşimi içeri almadılar .nasıl özel hastane anlamadım. Doktor ters ters cevap verdi. Ben yine hamile kalmadan önce kontrol için gittiğim bi doçent vardı ona gideceğim inşallah. Biraz pahalı ama olsun. Ömrümüzde kaç kere bunu yaşıyoruz ki. Sen nasılsın cnm
Hayırlı olsun kuzum bebişin büyümüş :) Allah Allah ya hem özel o kadar para veriyorsun hemde gördüğün muameleye bak kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum hayatımızda belki de 1 kez yaşayacağız o yuzdrn en iyi şekilde olsun istiyorum ins sende istediğin gibi bi Dr bulabilirsin xanim bende mide bulantisi yla ugrastim tüm gün git gide artıyor ne olack bilmiyorum ya
Hiç sorma yaa hem aşırı şişkinlik hem bulantı. Çok uykum var ama uyuyamıyorum. Şu ilk 3-4 ay bi geçseydi allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?