- Konu Sahibi caninfistigi
-
Pazartesi gidicem canimCanım bir doktora gittin mi? Hamileysne öğrenirsin değilsen adet söktürücü verirler. 13 gün normal değil hele ki ilk defa oluyorsa.
Pazrtesi gidicem cnm.Teste cikmadi amabazen testte çıkmaya biliyo kan testi yaptr bnce cnm
Hmm bncede bebek.yoktur.Olsaydi cikardi teste hayirlisi artik.Psikolojik olabilir bulantı yinede yap erkenden testi benim 1ay gecikti adetim gittim test yaptı doktor çıkmadı söktürücü verdi oldum
Evet ya bnde sevinmistim, vardir kesin dedimsıkma canını biz zaten çok istediğimiz için olmuyo çok takiyoruz
Ay canım benim. 2013 eylül 2014 eylül 2015 eylül bende bekledim 2016 eylülde hamileydim. İnşallah sen de bu kasım hamile kalırsın. yüreğimi burktu yazın. Tüp bebek ile hamile kaldım ben yıllarca ne ağladım ne üzüldüm. İçten bir dua sana rabbim yüzünü güldürsün.2013 kasım,2014 kasım,2015 kasım bekledim çok kasımlaar olmuş.. kasımda annelik başkadır inşaallah diyerek inaşşalh 2016 kasım'da rabbim hamile olduğumu duymayı nasip eder hayrlısıyla... liseteye ekler mişisnz 4 kasım bat...
Ben hic bilmiyorum bu ay ne zaman olucam takvime gore 12 kasim bakalimKızlar beni alıntılarsanız ya da C caninfistigi derseniz araya kaynamadan hepinizi eklerim. Şimdi kolay oluyor daha 2 sayfa ama 5-6 sayfa olunca arada kaybolmasın batlar:)
Kaldı mı umutlar Kasıma. Kasımın sonunda yapacağımız bir seyehatten ötürü bu ay denesek mi denemesek mi derken gene de başlık açmaya karar verdim. Haydi batlarınızı söyleyin de ekleyeyim :)
@nazarnur........................1 Kasım
@BaharKenan35...............1 Kasım
Hijyenik ..........................4 Kasım
@fatmaelifnur..................4 Kasım
@aysegulll_hakan37.........6 Kasım
@psikokalp ........................7 Kasım
@Lknrokan35....................8 Kasım
@Mavisareg.......................8Kasım
@Hakanbetul....................9 Kasım
C caninfistigi ....................12 Kasım
zifan ...............................14 Kasım
@GorTuu..........................15 Kasım
Sağol cnmkiyamm cnm ya inşallah herşey gönlünce olur
kimyasal gebelik nasıl oluyoki cnmŞuan kimyasal gebeliği yaşıyorum..kanamam var..batımın ne zaman olacağını kestiremiyorum..inş umut kasımdır..
Gebe olduğunu öğreniyorsun beta hcg en artıyor..sonra düşmeye başlıyor değerlerin..işten budur ..değer sıfırlanınca normale dönüyor bünyen..kimyasal gebelik nasıl oluyoki cnm
Allah razı olsun canm bilinmez ki kimin duasının kabul olacağı senin bana ettiğin dua kabul olur inşşaallh ... rabbim hayrla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu çok zor bi süreç rabbim sabır ve selamet versin... 40 ay oldu bekliyoruz sabır,dua ve şükür ile.. hamdolsun ki eşimde de bnde de olmasına engel hiçbir problem yok...Ay canım benim. 2013 eylül 2014 eylül 2015 eylül bende bekledim 2016 eylülde hamileydim. İnşallah sen de bu kasım hamile kalırsın. yüreğimi burktu yazın. Tüp bebek ile hamile kaldım ben yıllarca ne ağladım ne üzüldüm. İçten bir dua sana rabbim yüzünü güldürsün.
da kötüya allah yardımcın olsun cnmGebe olduğunu öğreniyorsun beta hcg en artıyor..sonra düşmeye başlıyor değerlerin..işten budur ..değer sıfırlanınca normale dönüyor bünyen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?