- 26 Ağustos 2016
- 1.019
- 393
- 43
- Konu Sahibi caninfistigi
-
C caninfistigi listeye eklediğin için teşekkürler
erken gebelik testi düşünmüyorum gününü geçmesini bekleyeceğim ama bu ay beklemiyorum hamile kalmayı cünkü ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve ateşim düşük.Az kalmış sizin de. Bir kaç gün sonra erken gebelik testi falan düşünüyor musunuz? Yoksa 1 Kasımı mı bekleyeceksiniz?
erken gebelik testi düşünmüyorum gününü geçmesini bekleyeceğim ama bu ay beklemiyorum hamile kalmayı cünkü ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve ateşim düşük.
ikinci cocuk için denemem bu ay 4. ay olacak. ilk kızımdada ateş ölçümü yapıyordum grafiği var hamile kalındıgında ateş yüksek seyrediyor tabii kişiden kişiye değişiyor derece. ama özetle şöyle adet günü ates düşüyor hamilelerde o düşüş yaşanmıyor :)Ateş ölçme yöntemini ben sadece ovulasyon için sanıyordum. Ne kadar süredir deniyorsunuz?
günaydın kızlar nasılsınız ?
kasım 11-12 ama inşallah olmayacagım ,
sabah uyanmak cok dert uyandıgımda hala karanlık oluyor hava yataktan kalkmak istemiyorum ama kızımı okula hazırlamam kendim hazırlanıp işe yetişmem gerekiyor birde alerji nedeni ile öksürüğüm var ilaç almadıgımdan geceleri düzgün uyuyamıyorum....İyi diyelim iyi olsun canım ya. Havalardan mıdır nedir sabahları çok zor kalkıyorum.
İnşallah bu ay güzel haberlerimiz olacak.
Evet kasımda hamilelik haberi almak başkadır eminim..yumurtlama günlerimi kaçırdığım için bana nasip olmayacak size olur inş canlar Allah yüzünüzü güldürsün..merak ediyorum eşleriniz de sizin kadar istekli mi? Bnm 2. Denemem olacaktı ama anladım ki gerçekten benim denemem olacakmış eşimi hevesli görmüyorum erteliyorum artık..aranızda olmayı isterdim
14 ay oldu birlikte karar verdiğimizi sanıyordum ama gereken isteği göremiyorum eşimdeNe kadardır evlisiniz? Bebek için denemeye birlikte mi karar verdiniz?
14 ay oldu birlikte karar verdiğimizi sanıyordum ama gereken isteği göremiyorum eşimde
Hiç bahsini geçirmiyor mesela hep ben hayal kuruyorum ve de test kullandığımı günlerimi biliyordu ama işten geldiği gibi koltuğa yapışmayı tercih etti sürekli ısrar eden taraf olmak istemediğim için ses etmedim hayırlısı olsun vakti var demekki diyorum acelem yok hayallerimi erteleyeceğim ve tezime yoğunlaşacağım artık Allah size mutlu haberler versinYani bizde de ben takip ediyorum ovulasyondur falan. O da bebekle ilgili bir iki sevimli şey söylüyor.
Sen neyin eksikliğini hissediyorsun en çok?
aynı benim eşim :) ama ben yılmıyorum. bekliyorum ümitle desem de benim de tezime yoğunlaşmam lazım :) iyi şanslar sana da canım.Hiç bahsini geçirmiyor mesela hep ben hayal kuruyorum ve de test kullandığımı günlerimi biliyordu ama işten geldiği gibi koltuğa yapışmayı tercih etti sürekli ısrar eden taraf olmak istemediğim için ses etmedim hayırlısı olsun vakti var demekki diyorum acelem yok hayallerimi erteleyeceğim ve tezime yoğunlaşacağım artık Allah size mutlu haberler versinteşekkür ederim ilginiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?