Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

K kuzum87 Nasıl gidiyor? Bata 1 gün kalmış. Bir belirti var mı? Erken gebelik testi düşünüyor musun yoksa gününün geçmesini mi bekleyeceksin?

Az kalmış sizin de. Bir kaç gün sonra erken gebelik testi falan düşünüyor musunuz? Yoksa 1 Kasımı mı bekleyeceksiniz?
erken gebelik testi düşünmüyorum gününü geçmesini bekleyeceğim ama bu ay beklemiyorum hamile kalmayı cünkü ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve ateşim düşük.

erken gebelik testi düşünmüyorum gününü geçmesini bekleyeceğim ama bu ay beklemiyorum hamile kalmayı cünkü ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve ateşim düşük.

Ateş ölçme yöntemini ben sadece ovulasyon için sanıyordum. Ne kadar süredir deniyorsunuz?

Ateş ölçme yöntemini ben sadece ovulasyon için sanıyordum. Ne kadar süredir deniyorsunuz?
ikinci cocuk için denemem bu ay 4. ay olacak. ilk kızımdada ateş ölçümü yapıyordum grafiği var hamile kalındıgında ateş yüksek seyrediyor tabii kişiden kişiye değişiyor derece. ama özetle şöyle adet günü ates düşüyor hamilelerde o düşüş yaşanmıyor :)

İyi diyelim iyi olsun canım ya. Havalardan mıdır nedir sabahları çok zor kalkıyorum.

İnşallah bu ay güzel haberlerimiz olacak.
sabah uyanmak cok dert uyandıgımda hala karanlık oluyor hava yataktan kalkmak istemiyorum ama kızımı okula hazırlamam kendim hazırlanıp işe yetişmem gerekiyor birde alerji nedeni ile öksürüğüm var ilaç almadıgımdan geceleri düzgün uyuyamıyorum....

slm kızlar ben 2 buçuk ay önce kürtaj oldum kürtaj sonrası 4cmlik kist oluştu kisti eritmek için doğum kontrol hapı kullanıyorum bitmesine 2 gün kaldı umarım bu adetle atarım ve kasımda benimde bebegim gelir inşallah

Evet kasımda hamilelik haberi almak başkadır eminim..yumurtlama günlerimi kaçırdığım için bana nasip olmayacak size olur inş canlar Allah yüzünüzü güldürsün..merak ediyorum eşleriniz de sizin kadar istekli mi? Bnm 2. Denemem olacaktı ama anladım ki gerçekten benim denemem olacakmış eşimi hevesli görmüyorum erteliyorum artık..aranızda olmayı isterdim

Ne kadardır evlisiniz? Bebek için denemeye birlikte mi karar verdiniz?

Yani bizde de ben takip ediyorum ovulasyondur falan. O da bebekle ilgili bir iki sevimli şey söylüyor.
Sen neyin eksikliğini hissediyorsun en çok?
Hiç bahsini geçirmiyor mesela hep ben hayal kuruyorum ve de test kullandığımı günlerimi biliyordu ama işten geldiği gibi koltuğa yapışmayı tercih etti sürekli ısrar eden taraf olmak istemediğim için ses etmedim hayırlısı olsun vakti var demekki diyorum acelem yok hayallerimi erteleyeceğim ve tezime yoğunlaşacağım artık Allah size mutlu haberler versinteşekkür ederim ilginiz için

aynı benim eşim :) ama ben yılmıyorum. bekliyorum ümitle desem de benim de tezime yoğunlaşmam lazım :) iyi şanslar sana da canım.

bat 16 kasım bu arada. herkese selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…