Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Merhaba hanımlar. Benim de batım 7 kasım. Umarım bu ay hepimizin duası kabul olur. Ama size bi sorum olacak. Ben haftanın üç günü step-aerobik-plates karışımı spora gidiyorum. Tam da döllenme aşamasında atlayıp zıplamanın bi sakıncası var mıdır acaba???

Gecmis olsun cnm kimsayal gebelik nasil oluyo?
Yumurta dolleniyor rahime tutunamadigi icin disariya kanamayla atiliyor. Doktorlarin aciklamasi sagliksiz bi gebeligin sonlanmasi.tek iyi tarafi kurtaj olmana gerek yok. Bende yasadim 1 kere ve bir cok kadin yasiyormus bu olayi farkina bile varmiyolarmus

Ala ala acaba bizde mi o durumda oluyoruz adet gecikmesinden sora adet oluyoruz mesela buna isaret midir acaba

Ala ala acaba bizde mi o durumda oluyoruz adet gecikmesinden sora adet oluyoruz mesela buna isaret midir acaba
Olabilir cnm ama bunu kan testi yaptirmadan biraz zor anlarsin. Mesela ben adetimden 1 gun once cift cizgiyi net gordum ve hamileyim diye sevindim. Adet gunu normal adet olmama ragmen doktora gittim beta 30 cikti gebelik var. Biraz daha bekleyelim ama buyuk ihtimal kimyasal gebelik dendi ve oyle cikti. 30dan 60 degere yukseldi sonra dususe gecti beta ve dusuk gerceklesti.

Ben yurt disindayim canim ole kolay kolay istedigim de kan testi yapamiyorm insallah bu ay bekledigin sonucu hayirlisiyla alirsn ve aliriz

Ben yurt disindayim canim ole kolay kolay istedigim de kan testi yapamiyorm insallah bu ay bekledigin sonucu hayirlisiyla alirsn ve aliriz
Anladmm cnmm. Amin cnm insallah hayirlisi olur hepimizin hakkinda.

Allah isteyen herkese saglikli gebelik yasayip evladını sağlıkla kucağına almayi nasip etsin, kimyasal gebelik üzücü ama dış gebelige göre kat kat iyi ve en azından hamile kalabilecegini anlamış oluyor insan, bu da teselli bu gebeligin.

ovulasyon testi nasıl kullanılıyo

Adetin bittikten sonra her gün sabah ilk idrarla test yapıyorsun. Çift çizgiyi gördüğün günün 24 saat içerisinde ilişki yaşamaya özen gösteriyorsun.
Bazıları adet bittikten bir kaç gün sonra başlıyorlar ama o zaman da kaçıraibliyorlar o yüzden garanti olsun diye ben adet biter bitmez test yapmaya başlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…