- 29 Eylül 2016
- 122
- 40
- 13
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Gecmis olsun cnm kimsayal gebelik nasil oluyo?Benim de 8 Kasım, ama bu ay kimyasal gebelik geçirdiğim için gecikme ihtimali yüksek :)
Yumurta dolleniyor rahime tutunamadigi icin disariya kanamayla atiliyor. Doktorlarin aciklamasi sagliksiz bi gebeligin sonlanmasi.tek iyi tarafi kurtaj olmana gerek yok. Bende yasadim 1 kere ve bir cok kadin yasiyormus bu olayi farkina bile varmiyolarmusGecmis olsun cnm kimsayal gebelik nasil oluyo?
Ala ala acaba bizde mi o durumda oluyoruz adet gecikmesinden sora adet oluyoruz mesela buna isaret midir acabaYumurta dolleniyor rahime tutunamadigi icin disariya kanamayla atiliyor. Doktorlarin aciklamasi sagliksiz bi gebeligin sonlanmasi.tek iyi tarafi kurtaj olmana gerek yok. Bende yasadim 1 kere ve bir cok kadin yasiyormus bu olayi farkina bile varmiyolarmus
Olabilir cnm ama bunu kan testi yaptirmadan biraz zor anlarsin. Mesela ben adetimden 1 gun once cift cizgiyi net gordum ve hamileyim diye sevindim. Adet gunu normal adet olmama ragmen doktora gittim beta 30 cikti gebelik var. Biraz daha bekleyelim ama buyuk ihtimal kimyasal gebelik dendi ve oyle cikti. 30dan 60 degere yukseldi sonra dususe gecti beta ve dusuk gerceklesti.Ala ala acaba bizde mi o durumda oluyoruz adet gecikmesinden sora adet oluyoruz mesela buna isaret midir acaba
Beklenen adet tarihi canım :)bat ne demek ya???
Ben yurt disindayim canim ole kolay kolay istedigim de kan testi yapamiyorm insallah bu ay bekledigin sonucu hayirlisiyla alirsn ve alirizOlabilir cnm ama bunu kan testi yaptirmadan biraz zor anlarsin. Mesela ben adetimden 1 gun once cift cizgiyi net gordum ve hamileyim diye sevindim. Adet gunu normal adet olmama ragmen doktora gittim beta 30 cikti gebelik var. Biraz daha bekleyelim ama buyuk ihtimal kimyasal gebelik dendi ve oyle cikti. 30dan 60 degere yukseldi sonra dususe gecti beta ve dusuk gerceklesti.
Anladmm cnmm. Amin cnm insallah hayirlisi olur hepimizin hakkinda.Ben yurt disindayim canim ole kolay kolay istedigim de kan testi yapamiyorm insallah bu ay bekledigin sonucu hayirlisiyla alirsn ve aliriz
Allah isteyen herkese saglikli gebelik yasayip evladını sağlıkla kucağına almayi nasip etsin, kimyasal gebelik üzücü ama dış gebelige göre kat kat iyi ve en azından hamile kalabilecegini anlamış oluyor insan, bu da teselli bu gebeligin.Yumurta dolleniyor rahime tutunamadigi icin disariya kanamayla atiliyor. Doktorlarin aciklamasi sagliksiz bi gebeligin sonlanmasi.tek iyi tarafi kurtaj olmana gerek yok. Bende yasadim 1 kere ve bir cok kadin yasiyormus bu olayi farkina bile varmiyolarmus
Merabalar. Bat 19 kasım. Bugün ovulasyon testi sipariş verdim.ilk kez deniycem bakalim insaallah işe yarar
ovulasyon testi nasıl kullanılıyo
ovulasyon testi nasıl kullanılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?