- 21 Haziran 2012
- 447
- 395
- 303
- 34
- Konu Sahibi caninfistigi
-
kızlar testi bir gün arayla yaptırınca iki katına çıkması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorum değil mi?
Ben de onu hatırlayamadım ki canım iki günde bir mi hergün mü kan vermeye gidiyorum kafam karıştı. Sonuca göre doktora gidicem ya da gitmiycem
48 satte 1 ver :) 2 kati hatta bazen 3 katina katliyo cok heyecanliiii
Mens gunu nedir canim benim batim geciyo battan 2 gun sora test yaptm negatif cikti
Canım yarın gelme imkanım yoktu bugün de hastaneye geldim başka birşey için. Gelmişken verdim. O zaman benim 22 saat arayla oldu dün 38 di 50-55 leri görsem iyidir değil mi?
canımm sonucu aldım 70.97 olmuş :) bir günde bile nerdeyse iki katı olmuş :) çok şükür allahımaYanii iyidir tabii ama daha yuksek görsen kafanda sorunisarwti birakmaz tabii
Saol canim ama gece karin agrisindan.hastaneye gitmek zorunda kaldm yurt disinda yasadigim icin ole hemen kan veremiyorum rutin kontrol icin kan verdirirken gebelik testide aradan cikti sonuc negatif bolede bekliodm zaten hayirlisi olsun bidaki ayda benim umudum olur belkibat mens aynı, o zaman güzel haberler verme ihtimalin var,, hadi inşaallah canım test yanlış çıkmıştır bebişin seninledir
canımm sonucu aldım 70.97 olmuş :) bir günde bile nerdeyse iki katı olmuş :) çok şükür allahıma
Amin canım allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla. 5 haftalık mı oldu senin ki 6 mı?Hayirli ugurlu olsun bebeisin 2 gun sonrada 259 260 filn girursun insallah.. hayirlisiyla kucagina alirsin insallah
Amin canım allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla. 5 haftalık mı oldu senin ki 6 mı?
test yaptın mı canım?Kızlar ya kafayı yicem ben. adetim 3 gün gecikti dün gündüz pembe akıntı başka yok bugün de sabah akıntı. bari sökülsem de rahatlasam offfvalla sinir küpüyüm millete sarıyom
Ya dün sabah yaptım laboquick negatif verdi. gebeliği de geçtim adet olamamak da can sıkıyortest yaptın mı canım?
Hiç ilaç kullandın mı bu ay canım klomen ovitrelle felanEczacı arkadaşıma sordum şimdi de normalde beni hiç ümitlendirmez. daha test yapma ama ağır da kaldırma dedi. yarın sabaha kadar gelmezse kan vercem artık
Sen kan sonucunu alana kadar nötr olmaya çalış bence canım. İkisi de ihtimal çünkü. Hayal kırıklığı da kötü. Stres ve beklenti adeti geciktirebiliyor. Ama yine de kan vermekte fayda var belki de hamilesindir hep beraber halaya dururuz dicem ama artık bize göre değil galibaEczacı arkadaşıma sordum şimdi de normalde beni hiç ümitlendirmez. daha test yapma ama ağır da kaldırma dedi. yarın sabaha kadar gelmezse kan vercem artık
Sen kan sonucunu alana kadar nötr olmaya çalış bence canım. İkisi de ihtimal çünkü. Hayal kırıklığı da kötü. Stres ve beklenti adeti geciktirebiliyor. Ama yine de kan vermekte fayda var belki de hamilesindir hep beraber halaya dururuz dicem ama artık bize göre değil galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?