Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Ben de onu hatırlayamadım ki canım iki günde bir mi hergün mü kan vermeye gidiyorum kafam karıştı. Sonuca göre doktora gidicem ya da gitmiycem

Kızlar merhaba. ben 3 kasımda aşılama oldum.bugün 12.Gün evde test yaptım negatif. Daha erken mi acaba? bi kaç gün sonra çıkar mı ya da yarın kan testi mi yaptırsam?

bat mens aynı, o zaman güzel haberler verme ihtimalin var,, hadi inşaallah canım test yanlış çıkmıştır bebişin seninledir
Saol canim ama gece karin agrisindan.hastaneye gitmek zorunda kaldm yurt disinda yasadigim icin ole hemen kan veremiyorum rutin kontrol icin kan verdirirken gebelik testide aradan cikti sonuc negatif bolede bekliodm zaten hayirlisi olsun bidaki ayda benim umudum olur belki

Selam kızlar bir haftadır pek giremedim kusuruma bakmayın gebelik haberi alan güzel anneleri tebrik ediyorum. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)Olmayan anne adaylarımızı da önümüzdeki ay güzel haberler ile karşılayalım inşallah

Kızlar ya kafayı yicem ben. adetim 3 gün gecikti dün gündüz pembe akıntı başka yok bugün de sabah akıntı. bari sökülsem de rahatlasam offf valla sinir küpüyüm millete sarıyom

Eczacı arkadaşıma sordum şimdi de normalde beni hiç ümitlendirmez. daha test yapma ama ağır da kaldırma dedi. yarın sabaha kadar gelmezse kan vercem artık

Eczacı arkadaşıma sordum şimdi de normalde beni hiç ümitlendirmez. daha test yapma ama ağır da kaldırma dedi. yarın sabaha kadar gelmezse kan vercem artık
Sen kan sonucunu alana kadar nötr olmaya çalış bence canım. İkisi de ihtimal çünkü. Hayal kırıklığı da kötü. Stres ve beklenti adeti geciktirebiliyor. Ama yine de kan vermekte fayda var belki de hamilesindir hep beraber halaya dururuz dicem ama artık bize göre değil galiba

Ahh ahh bi olsa ama hepimizin aynı dönemde olsaa... aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…