duzeliyor canim ama hemen degililaclarla duzelmiyormu canim. Tsh oraninmi yuksek cikti
gecmis olsun canimduzeliyor canim ama hemen degil
hayirlisi olsun canim belki yukselir. Bazilari yumurtlamadan 15 gun sonra ogreniyor bebisikızlar merhaba bugun 12 gunum catlama ıgnesınden sonra kan testım nefatıf 0.2 bu ayda olmadı Rabbım hayırlısını versın .
Insallah bir dahaki aya canimkızlar merhaba bugun 12 gunum catlama ıgnesınden sonra kan testım nefatıf 0.2 bu ayda olmadı Rabbım hayırlısını versın .
basin saolsun canim. Benim ilk randevuda yumurtalar pek buyumemisti simdi carsamba tekrar randevum var sanki yumurtalarim yine buyumedi. Cunku ben 18. Gun catliyorKızlar selamlar. Ben de Klomene başladım Cumartesi günü. 24 Kasım'da yumurta takibim var. İlk tedavim daha, üç buçuk yıllık evliyim, daha önce 7 haftalık bebişimin kalbi durdu ve aldılar. Aradan bir buçuk yıl geçti hala hamile kalamadım. Amh testim biraz yüksek çıktı ve buna bağlı olarak prolaktinim biraz yüksek. Klomen yanında gynositol folik asit kullanıyorum. Bakalım ilerleyen günlerde beni neler bekliyor
canım tekrar test yaptınmı belki vardır bebişkızlar merhaba bugun 12 gunum catlama ıgnesınden sonra kan testım nefatıf 0.2 bu ayda olmadı Rabbım hayırlısını versın .
canim adet dongun ne kadar doktorunda cok garipmis insan yumurta takib yapar ilk kez duydum boylesinide. Sen adet 29 ekimde olduysan adet dongun 30 gunse 29 kasimda belli olur testinKızlar Merhaba! Ben bu ay klomen kullandım adetm 29 ekım basladı 4 kaşımda bitti dr adetin 3 günü klomene başla dedi neyse ilacı içtim bir hafta sonra eşinle ilişki dedi oda tamam ama kontrole çağırmadı çatlama iğnesi falan vermedi sindi merak ediyorum yumurtladım mı ne durumdayım bilmek istiyorum adetimede çok var gebelik testi ne zaman yapmalıyım biri bana yol gösteresin Allah rızası için bekledıkçe stres yapıyorum
Değişiyor döngüm ortalama 30 evet düzensiz oldupu için belli olmuyor saol canımcanim adet dongun ne kadar doktorunda cok garipmis insan yumurta takib yapar ilk kez duydum boylesinide. Sen adet 29 ekimde olduysan adet dongun 30 gunse 29 kasimda belli olur testin
canım adet dongun kaç gün bence erken bile çünkü yumurtalar büyümemiş oluyor beni geçen cuma çagırmıştı adetin 10. günü idi baktı yumurtalar buyumemiş bugun tekrar çagırdı çalışıyorum işten izin almak sıkıntıDevlet hastanesine gidiyorum doktor ilaç bittikten 5 gün sonrası için çağırdı adetin 13. Günü oluyor geç değil mi sizce
Düzenim yok bilmiyorum önceden düzenliydi iki aydır değilcanım adet dongun kaç gün bence erken bile çünkü yumurtalar büyümemiş oluyor beni geçen cuma çagırmıştı adetin 10. günü idi baktı yumurtalar buyumemiş bugun tekrar çagırdı çalışıyorum işten izin almak sıkıntı
Ben bugun 107.5 tl aldim canim zam geldi dediKizlar catlatma igneleri ne kadar bilgisi olan varmi doktor 100 tl dedide
Merhaba ben kasımda kullandım üşütmüştüm delicesine ateşim vardı üşütmekten sanmıştım ateşi ama değilmiş klomenden miş kasımda kalamadım aralıkta tekrar içtim içtiğin 5günde değil o 5günden sonraki 8.günden itibaren yani yumurtlama günlerinde delicesine ateş yapıyor ısıtma tuttu bni hastanelik oldum işyerinden yediğim laflarda cabası bnm yumurtam aslnda çok şükür büyüyorda çatlıyprda kendliğinden eşimin sperm hızında sorun var yumurtaya gitmiyor bunlar ihtimal artar diyerek bana bunu içirde ne alakaysa iki aydır sürünüyorm bir daha asla evime bile sokmam bu ilacıkizlar bende bu ay kullancam klomen doktorum acikla yapmidi yan etkileri nelerdir ilk defa kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?