Kasımda transfer olmayı bekleyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi icemom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de 2. Reglimi oldum bugün 5. Günüm. Kasımın 5 ine kontrol muayene randevusu verildi. Folik asit kullan dediler sadece. Allah izin verirse çift embriyo transferi yapılacak ilk ve inşallah son transferim olur 🙏🏻
Merhaba 35 in üzerinde olduğunuz için mi çift embriyo transferi yapılıyor

Merhaba 35 in üzerinde olduğunuz için mi çift embriyo transferi yapılıyor
Aslında 30 yaşındayım ama sadece 3 embriyom oluştu 4aa 4bb ve 3bb o yüzden doktorum normalde yasal hakkın tek embriyo ama embriyo durumundan dolayı iki koyabiliriz dedi

Aslında 30 yaşındayım ama sadece 3 embriyom oluştu 4aa 4bb ve 3bb o yüzden doktorum normalde yasal hakkın tek embriyo ama embriyo durumundan dolayı iki koyabiliriz dedi
Çok şanslısın canım benim de 2 tane embriyom oluştu biri 5. Gün diğeri 3. Gün ama ikisini transfer etmedi 5. Gün negatif oldu şimdi diğer embriyomu transfer için hazırlanıyorum umarım hep birlikte pozitif alırız ❤️

Çok şanslısın canım benim de 2 tane embriyom oluştu biri 5. Gün diğeri 3. Gün ama ikisini transfer etmedi 5. Gün negatif oldu şimdi diğer embriyomu transfer için hazırlanıyorum umarım hep birlikte pozitif alırız ❤️
Sizin de 3. Gün sanırım benimde 10 güne koyulacak 3. Gün embriyo

Ağustos ta 5aa 5ba 2 tane embriyo transferi olmuştum tutmadı. Kasımda tekrar transfer olcam regl bekliyorum. 1 tane 5aa embriyom var. Baştan mı başlasaydım embriyo cok olsaydı 2 tane koydursaydım şans artar mıydı diyorum bazen. Ama 1 tane de tutacaksa tutacak zaten nasipte varsa

Bana 2 adet konulmayacağı söylendi sanırım yaş sebebi ile , aynı zamanlarda transfer olma ihtimalimiz de olabiliiir
Bende sadece 1 kez transfer olabildim oda kimyasal oldu birinde hiç transfer bile olamadım devlet bunu 3.deneme olarak sayıyormuş öyle olduğu için çift hakkın var dediler yaş küçükte olsa 3.denemede o hakkı kazanıyormuşuz 30 yaşındayım bende

Ağustos ta 5aa 5ba 2 tane embriyo transferi olmuştum tutmadı. Kasımda tekrar transfer olcam regl bekliyorum. 1 tane 5aa embriyom var. Baştan mı başlasaydım embriyo cok olsaydı 2 tane koydursaydım şans artar mıydı diyorum bazen. Ama 1 tane de tutacaksa tutacak zaten nasipte varsa
embriyo kalşten ne kadar iyiymiş ama ben senin yerinde olsam pgtli yaptırırdım çünkü bunlardan iyi kalitede embriyoların tutmamasının bi sebebide olmalı histereskopi olmuş muydun tabi ki herşey nasip ama Buda önemli bi kriter

Merhaba bende rahim kalınlaştırma evresindeyim haftada bir kontrol ediliyor rahim ona göre transfer 10-15 gün içinde olacak. Amh düşük olduğu için aslında iyi yumurta toplanmıştı ama bi tane 3. Gün kaldı elimizde 8 hücreli.o transfer olacak inşallah. Umutluyum yinede :) Yememe içmeme dikkat ediyorum yaş 40 umarım istediğimiz gibi olur herşey 🙏
Bence yaşınıza göre harika bi oran hiç umudunuzu kaybetmeyin ben 30 yaşındayım Amh düşük hiç yumurtam döllenmiyor bile 3 opudan elimizde kalan sadece 3Ab 3cb iki adet embriyo

Bence yaşınıza göre harika bi oran hiç umudunuzu kaybetmeyin ben 30 yaşındayım Amh düşük hiç yumurtam döllenmiyor bile 3 opudan elimizde kalan sadece 3Ab 3cb iki adet embriyo
Evet bir tane daha opu. olsaydı keşke diyorum ama maddi gücüm yetmedi yoksa 9 yumurta toplandı amh0.19 ve yaş 40 olmasına rağmen ama yine de her geçen günü iyi değerlendirmek ve yola bakmak gerek nasip olursa şimdi değilse kendimiz sağlıklı beslenerek deneyeceğiz 🙏

Evet bir tane daha opu. olsaydı keşke diyorum ama maddi gücüm yetmedi yoksa 9 yumurta toplandı amh0.19 ve yaş 40 olmasına rağmen ama yine de her geçen günü iyi değerlendirmek ve yola bakmak gerek nasip olursa şimdi değilse kendimiz sağlıklı beslenerek deneyeceğiz 🙏
Devlet hastanelerinde fiyatlar daha iyi umarım bunda nasip olur tekrara hiç gerek kalmaz ama olaki tekrar düşünürsen şehir hastaneleri çok iyi ama senin tutacak rabbimin izniyle benim de 0.65 değerim 🙏

Açıkçası kendimi çok acemi savunmasız ve çaresiz hissediyorum sadece Allah a teslimiz evet ama doktorun tavsiyeleri ile yol alıyoruz sağlık sektörü çok suistimale açık bir sektör.umut denen şey yine de yeşeriyor hep, hayallerdekini Allahım yaşatmayı nasip etsin. Çok büyük emekler var. Ümitler var. İnşallah hepimizin kalbindeki gibi olur. Bakalım bende yarın doktordayım kalınlaşma durumlarını söyleyecek.
Allah gerçekten işini güzel yapan insanlarla karşılaştırsın kesinlikle sektör gibi bakan doktor olduğuna inanıyorum bana direkt hiçbir çaba göstermeden uğraşma gel diyende vardı bambaşka uzatma yollar gösterende bu kadar emeğe güzel sonuçlar illa ki alınacaktır , güzel sonuçlar almanızı diliyorum

Bende sadece 1 kez transfer olabildim oda kimyasal oldu birinde hiç transfer bile olamadım devlet bunu 3.deneme olarak sayıyormuş öyle olduğu için çift hakkın var dediler yaş küçükte olsa 3.denemede o hakkı kazanıyormuşuz 30 yaşındayım bende
Devlette çok güvendiğim bir doktor vardı fakat uzaklık sebebi ile gidememiştim kendisinin de kontenjanı dolmuştu , kendisinin yönlendirmesiyle özele başladım ilk deneme bende de bir adet konulacağı söylendi umarım tutar

Evet benim elimde son bir tane embriyom kaldı inşaallah tutacak sizin de öyle olacak inşaallah sizin kaçıncı denemeniz
Benimde ilk denemem havuz yaptırmaya gücüm yetmedi yaptırsam şansım yüksek olurdu eminim ama kısmeti varsa bu da olur bugün doktordaydım haftada bir kalınlaşmaya bakıyor Kasım ortası transfer muhtemelen

Benimde ilk denemem havuz yaptırmaya gücüm yetmedi yaptırsam şansım yüksek olurdu eminim ama kısmeti varsa bu da olur bugün doktordaydım haftada bir kalınlaşmaya bakıyor Kasım ortası transfer muhtemelen
Sizin ne zaman transfer ? Rahim hazırlığı yaptınız mı, 3. Gün olunca baya şeyler konuşuluyor ama Rabbimin hikmeti inşallah güzel sonuçlar alırız. zaten raporlu olacağım süreçte yazarım burdanda. Ben kendime kalbime inandım öyle tek embriyo da olsa rahmi hazırladım gerisi tevekkül

Allah gerçekten işini güzel yapan insanlarla karşılaştırsın kesinlikle sektör gibi bakan doktor olduğuna inanıyorum bana direkt hiçbir çaba göstermeden uğraşma gel diyende vardı bambaşka uzatma yollar gösterende bu kadar emeğe güzel sonuçlar illa ki alınacaktır , güzel sonuçlar almanızı diliyorum
Çok teşekkürler zaten raporlu olacağım süreçte yazarım burdanda. Ben kendime kalbime inandım öyle tek embriyo da olsa rahmi hazırladım gerisi tevekkül

Sizin ne zaman transfer ? Rahim hazırlığı yaptınız mı, 3. Gün olunca baya şeyler konuşuluyor ama Rabbimin hikmeti inşallah güzel sonuçlar alırız

Devlet hastanelerinde fiyatlar daha iyi umarım bunda nasip olur tekrara hiç gerek kalmaz ama olaki tekrar düşünürsen şehir hastaneleri çok iyi ama senin tutacak rabbimin izniyle benim de 0.65 değerim 🙏
Yaş 40 olunca olmuyor maalesef ödemiyor devlet açıkçası devletin işleyişinin ağırlığına zamanım da yoktu zaten çalışıyorum böyle kısmetmiş ne diyelim

Back
X