Çikolata kisti miMerhaba aynı hastalıkla uğraşıyorum transfere nasıl hazırlıyorlar sizi
Henüz hiçbir şey yapmadık. Adet donemini bekliyorum. Yüksek ihtimalle doğal döngüde transfer yapacaklar
Siz hangi aşamadasiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çikolata kisti miMerhaba aynı hastalıkla uğraşıyorum transfere nasıl hazırlıyorlar sizi
Endometriozis hastasiymissiniz transfer protokolunuz nasil planlandi acabaNasipse Kasım'da transfer olacağım. Şuan için kullandığım ve yaptığım hiçbir şey yok. Adet olmayı bekliyorum![]()
Hayır olmadım. Erkek faktörlü oldugu için embriyo genetiği iyi olmayabiliyor. O yüzden embriyolog pgt önermiyor. Bende yaptırmak istemiyorum zaten.embriyo kalşten ne kadar iyiymiş ama ben senin yerinde olsam pgtli yaptırırdım çünkü bunlardan iyi kalitede embriyoların tutmamasının bi sebebide olmalı histereskopi olmuş muydun tabi ki herşey nasip ama Buda önemli bi kriter
Selam canım rahim kalınlığı kaç olması lazım?benimde pzt yumurta toplama işlemi olacak benim de yaşım 44 ilk denemem bugün 7. Günüm iğnelere başlayalı yarın kontrole çağırdı Dr bakalım ne kadar şansım var hiç bilmiyorum Allaha hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizeMerhaba bende rahim kalınlaştırma evresindeyim haftada bir kontrol ediliyor rahim ona göre transfer 10-15 gün içinde olacak. Amh düşük olduğu için aslında iyi yumurta toplanmıştı ama bi tane 3. Gün kaldı elimizde 8 hücreli.o transfer olacak inşallah. Umutluyum yinede :) Yememe içmeme dikkat ediyorum yaş 40 umarım istediğimiz gibi olur herşey![]()
Biz de yaptırmadık embriyologunuz neden önermiyorHayır olmadım. Erkek faktörlü oldugu için embriyo genetiği iyi olmayabiliyor. O yüzden embriyolog pgt önermiyor. Bende yaptırmak istemiyorum zaten.
Lucrin vuruldum adet olmayı bekliyorum Gonal F lere başlamak içinÇikolata kisti mi
Henüz hiçbir şey yapmadık. Adet donemini bekliyorum. Yüksek ihtimalle doğal döngüde transfer yapacaklar
Siz hangi aşamadasiniz
Beslenmenizi nasıl devam ettiriyorsunuz ben tatlı yiyemediğim için krizlere giriyorumMerhaba benim de ilaç tedavim başladı bugün 5. Günüm umarım sağlıklı yumurtalarım olurpeş peşe güzel haberler alırız hep birlikte inşallah
![]()
Ben çok fazla kısıtlamıyorum kendimi sadece günlük 2 yumurta avakado organik meyvesuyu kuruyemiş yemeye çalışıyorum siz nasıl besleniyorsunuzBeslenmenizi nasıl devam ettiriyorsunuz ben tatlı yiyemediğim için krizlere giriyorum
Merhaba sanırım ileriki yaş için 50 günlük rahim hazırlama yapıyorlar. Benim öyle oldu şu an 10-15 günüm kaldı . 7-11 mm istiyorlar sanırım o konuda bana bir şey demediler amh nasıl yumurta kalitesi yaş ilerledikçe azalıyor yeme içmeye dikkat etmek gerek bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaSelam canım rahim kalınlığı kaç olması lazım?benimde pzt yumurta toplama işlemi olacak benim de yaşım 44 ilk denemem bugün 7. Günüm iğnelere başlayalı yarın kontrole çağırdı Dr bakalım ne kadar şansım var hiç bilmiyorum Allaha hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize![]()
Ekmek olarak ne yiyorsunuz. Ben peynir ceviz yiyorum bol bol salata tüketiyorum beyaz lahana kırmızı soğan limon karışımlı.. kabak çekirdeği çok yiyorum. Tatlı yiyemiyorum amaBen çok fazla kısıtlamıyorum kendimi sadece günlük 2 yumurta avakado organik meyvesuyu kuruyemiş yemeye çalışıyorum siz nasıl besleniyorsunuz
Ekmek çok az tüketiyorum genelde tam buğday alıyorum fırından , paketli gıda yememek gerekiyor olabildiğince sağlıklı beslenmek lazım bide yaban mersini mutlaka tüketinEkmek olarak ne yiyorsunuz. Ben peynir ceviz yiyorum bol bol salata tüketiyorum beyaz lahana kırmızı soğan limon karışımlı.. kabak çekirdeği çok yiyorum. Tatlı yiyemiyorum ama
Başlanır diye duydum ama daha tecrübeli biri açıklar inşallahKızlar reglin 3. Günü transfer hazırlığına başlanır mı
Ay bendee adet olmayı bekliyorum önceleri olmayayım diye dua ediyordum şimdi olayım diyorum bilmiyorum bu seferki transferde evladım olacak gibi ahh ahh Allah kolumuzu kucağımızı boş bırakmasınNasipse Kasım'da transfer olacağım. Şuan için kullandığım ve yaptığım hiçbir şey yok. Adet olmayı bekliyorum![]()
Pgt yaparken embriyo bozulabiliyor diye. Bazen sağlam gelen tutmuyor ama sağlam olmayan tutuyor. NasipBiz de yaptırmadık embriyologunuz neden önermiyor
Henüz planlanmadi adet başlayınca netleşecek şuan sadece bekliyorum. Doğal siklus olacakEndometriozis hastasiymissiniz transfer protokolunuz nasil planlandi acaba
Anladım önden bir baskilama uygulanmadi sanirım sizeHenüz planlanmadi adet başlayınca netleşecek şuan sadece bekliyorum. Doğal siklus olacak
Bana hiçbir şey verilmedi. Lucrin ney için tam olarak acabaLucrin vuruldum adet olmayı bekliyorum Gonal F lere başlamak için
Ay insallahhh. O his geldiyse olur bence. İnsan anliyor.bir şekildeAy bendee adet olmayı bekliyorum önceleri olmayayım diye dua ediyordum şimdi olayım diyorum bilmiyorum bu seferki transferde evladım olacak gibi ahh ahh Allah kolumuzu kucağımızı boş bırakmasın![]()