canım benim de öle oluo cildiye doktoruna göründüm oda balmandol diye sıvı bilosyon verdi duşta son durulanmada kullanıyorum gayette faydasını görüyorum kaşınmıyorum :)
bu ilaç alerji için mi yoksa sebepsiz kaşıntı için mi? çünkü ben alerjilerim için cilt doktoruma gittiğimde bana dizini döve döve ilaç yazamayacağını perhiz yapmam gerektiğini söyledi...
4 ay çatlamak için erken değil mi? bol bol kremlenin kızlar. başka çaresi yok valla. benim ikinci hamileliğim. 8.aya girdim halen hiç çatlağım yok.çok mutluyum. inşallah sizlerde de olmaz.
kız sen şimdiye kadar çatlamadın mı? ikiz taşımana rağmen. Ablam da ikiz doğurdu ve daha 3. ayda çatır çatır çatladı. İnşallah sen çatlamazsın. Maşallah canım !!!6.ayı doldurdum,7. aya girdim.İkiz bekliyorum.Şimdilik ne göğüslerimde ne de karnımda kaşıntı yok.Çatlak ta yok henüz.İlerde ne olur bilemem tabi..
kız sen şimdiye kadar çatlamadın mı? ikiz taşımana rağmen. Ablam da ikiz doğurdu ve daha 3. ayda çatır çatır çatladı. İnşallah sen çatlamazsın. Maşallah canım !!!
bende 36 haftalık hamileyim benimde hiç çatlağım yok ama koltuk altında ve boynumda kararmalar var sank aylardır yıkanmıyormuşum gibi :)))
benimde göbeğimde oluyordu ilk hamileliğimde ! göbeğime lifi sürdüğümde kapkara oluyodu lif. gerçekten ilginç. ama bu hamileliğimde olmadı öyle bişey.bende 36 haftalık hamileyim benimde hiç çatlağım yok ama koltuk altında ve boynumda kararmalar var sank aylardır yıkanmıyormuşum gibi :)))
arkadaşlar 4 ayı yeni doldurdum çatlak kremi de kullanıyorum ama acayip kaşınmaya başladımacaba çatlmaya mı başladım? yoksa şeker yükselmesine bağlı bir kaşıntı olabilir mi? sanırım eczanelerde şeker ölçümü yapılabiliyor? nasıl oluyor bilen varsa paylaşabilirmi lütfen? şimdiden teşekkürler... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?