kaşın kaşın...

benimde var 2 haftadır heryerim kaşınıyor kulaklarımdan parmak uçalrıma kaar arık kaşımaktan yara oldu. Erken doğum riskim için 20. haftadan beri çok yüklü ilaç kullanıyorum dr lar bunların karaciğerimi yormuş olabileceğini söylediler. Kimi alerji dedi. En son cildiyeci bir prof.a gittim kurdeşen olmuşum. ılaçalrdan stresten veya gebelikten ble oluyormuş şu an üşümek bana en iyi gelen şey. Nrmal sıcaklıkta bile ataklarım başlıyor. Tesadüfen bebeğin ciğer gelişimi için yaptırdığım iğnedki kortizon daha kötü olmamıda engellemiş. Kremlerle anca rahatladım. Yalnız avilin iğensini gebelikte pek tavsiye etmiyorlar haberiniz olsun.

teşekkürler cevabın için. inşallah ben de çatlamadan atlatırım..

yok benim o kadar sıkıntılı bi kaşıntım yok sadece göbeğimde bacaklarımda göğüslerim ve sırtımda var ve geceleri uyandıracak kadar değil.. başlarda alerji yüzünden olmuştum dediğin gibi.. bulantım da çoktu o zamanlar kaşıntı yüzünden uyanır hem kaşınır hem çubuk kraker yerdim eşim delirdiğimi düşünüyordu

şimdi kendimi kötü hissetim yaw :) beterin beteri varmış.. benim bu konuyu açmamın sebebi kayınpederimin şekerden de kaşınıyor olabilirsin demesi üzerine telaşlanmamdı.. kanedisi doktor ama alanı cildiye değil.. çok teşekkür ederim ilginize..

benim alerjim de bacak içimde başlamıştı dikkatli ol eğer artarsa alerjik yiyeceklerden uzak dur ben ondan çok çektim.. muhtemelen yerken abarttığın bişeyden olmuştur; bal, yumurta, kabuklu kuru yemiş, muz, çilek ya da böğürtlen reçelleri... daha bi çok şey var ama aklıma gelmiyor :sm_confused:

ben avilin pomatını kullandım.. hiç bir işe yaramadı zaten ama pomatta yan etkileri diye bir bölüm bile yoktu yani hamilelikte tamamen zararsız... sadece kortizonlu kremler falan hiç önerilmiyor.. özellikle ilk 3 ayda..

hergün muz yiyiyorum tansiyonu düzenler dediler diye yoksa öyle çok fazla tükettiğim bişey yok ama en iysi ben yakın zamanda cildiye doktoruna görüneyim bilgileriniz için teşekkür ederim

Az evvel çektim..benim göbek şu an böyle...
Nazar değmesin diyeyim :))

hergün muz yiyiyorum tansiyonu düzenler dediler diye yoksa öyle çok fazla tükettiğim bişey yok ama en iysi ben yakın zamanda cildiye doktoruna görüneyim bilgileriniz için teşekkür ederim

kabızlık yapar fazla muz hamilelikte...

Az evvel çektim..benim göbek şu an böyle...
Nazar değmesin diyeyim :))

epey yakından çekmişsin maşaalah nazar değmesin çok güzel benim daha çok erken 4,5 aylık ama pullanmaya başladı hergün sabah akşam bebek yağı sürmeme rahmen ayrıca bol bol suda içmeye çalışıyorum ama artık şans bakalım ne olucaz.

bu konuyu açan kişi olarak nazar değerse mesuliyet kabul etmiyorum... şahsen çatlak görünmemesine ramen bana hiç çekici gelmedi benim nazarım değmiş olamaz kaydirigubbakcemile3

bu konuyu açan kişi olarak nazar değerse mesuliyet kabul etmiyorum... şahsen çatlak görünmemesine ramen bana hiç çekici gelmedi benim nazarım değmiş olamaz kaydirigubbakcemile3

Çok sevindim aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Tek bana ve eşime çekici gelsinler :asigim: :asigim:

negüzel allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.bende şuan 19 haftalık hamileyim karnım çokçıkmadı belirsiz merak ettim ne zaman böle olucam diye o yüzden sordum

Ey güzel Allahım, hamillikte kocaman olan karınlar, sonra nasılda eski haline dönüyor.. Ne harika bir denge var..... :Saruboceq:

negüzel allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.bende şuan 19 haftalık hamileyim karnım çokçıkmadı belirsiz merak ettim ne zaman böle olucam diye o yüzden sordum
Teşekkür ederim.opuyorumnanaktanAllah hepimize sağlıklı hamilelikler nasib etsin.Benim 8. hafatadan beri belirgin karnım..Sanırım iç karın dar olunca çabuk çıkıyor göbek..İç karın geniş olunca daha geç çıkıyor..Nasılsa çıkacak eninde sonunda :) Cinsiyeti belli mi ?
ammannniin bu ne göbekk yaaa!!!kocamaan kaydirigubbakcemile3 çatlak yok a maşalaah diyeyim

ama ne kadar sivrii
benim ki tostoparlak

ikiz olduğu için benimkiler belki sivridir..Ya da vücut yapısı bilemeyeceğim..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…