bende hamileliğim boyunca hep kaşındım , ama hiç çatlağım yok... bir tane bile...
ben badem yağı kullandım her gün düzenli olarak , çatlamamayı ona bağlıyorum ...annem çünkü harita gibi çatlamış...
şeker yüklemesi ise hastanede yapılır... eczaneden glikozu satın alırsın ... hastanede tahlil yapılır
hamileliğim ikinci ayında bende de bi kaşıntı başlamıştı. sırtımda bacaklarımda kollarıda hatta geceleri yüzümde de çıkıyordu. burda 3 doktora gittim. 3ü de bana ürtiker olmuşsun demişti. hamilelikte streste görülürmüş.losyon vermişti en son gitiğim doktor. o çok rahatlatmıştı. ama mutlaka kan tahlili de yaptır derim. sen de öyle bişey yoktur inş ama benim evlenmeden önce böbreğimde taş vardı. hamilelikte susuz kaldım ve taş olduğu yerde iltihaplanma yapmş. ve kanıma enfeksiyon karışmıştı. 22 haftalıkken 3 gn hastanede yattm. ben açıkçası benimkinin böbreğimden dolayı da olduğunu düşünüyorum.
mutlaka bi cildiyeye git. zaten test yaptıracaktır sana
canım bende 30 haftama ilk girdiğim günlerde olmuştu ve gun surdu yapılmayan test kalmadı ama neyden kaynakladığı anlasılamamıştı doktorumda cok korkmuştu. karaciğer enzimlerinden süplenmeişti kullandığım demir haplarına ara verdik. ve kendiliğinden geçti .
benım vucudumun her yeri kasınıyordu kasınan yerler kızarıyor ve ates yapıyordu. çıplak yatıyordum pencere acık o soğuk havalarda sıcakta daha cok kasındığımı farketmiştim avil vermişti doktor geçmeseydi kortizon tedavisine baslanıcaktı ben istememdim ilk baslarda ssonrada kendiliğinden geçti. nette arastırdım pupp denilen gebelerde 30. haftadan doğumdan sonraya kadar devam eden kasıntılı bi hastalık varmış . ondanmı oldum dye çok korktum. suan cok iyiyiyim.
sende nasıl bir kasıntı var. sadece karın bölgenmi kasınıyor ?
mesala benım saç diplerim kulak içlerim parmaklaarım gögüslerim kasınmaktan kanıyordu bile .
şimdiden geçmiş olsun doktorunla görüş testlerin yapılsın
Arkadaşlar bende 19haftalık hamileyim kaşıntım oluyor genelde kaşınmamaya yada ovalamaya çalışıyorum masaj yapar gibi geçsin diye sabah akşam badem yağı sürüyorum yanlız benim dün farkettim bacaklarımın iç tarafında sinek ısırığı gibi bişeyler çıkmaya başladı ufakufak sizce alerjik bi durummu siz de hiç oldumu
benimde var 2 haftadır heryerim kaşınıyor kulaklarımdan parmak uçalrıma kaar arık kaşımaktan yara oldu. Erken doğum riskim için 20. haftadan beri çok yüklü ilaç kullanıyorum dr lar bunların karaciğerimi yormuş olabileceğini söylediler. Kimi alerji dedi. En son cildiyeci bir prof.a gittim kurdeşen olmuşum. İlaçalrdan stresten veya gebelikten ble oluyormuş şu an üşümek bana en iyi gelen şey. Nrmal sıcaklıkta bile ataklarım başlıyor. Tesadüfen bebeğin ciğer gelişimi için yaptırdığım iğnedki kortizon daha kötü olmamıda engellemiş. Kremlerle anca rahatladım. Yalnız avilin iğensini gebelikte pek tavsiye etmiyorlar haberiniz olsun.
hergün muz yiyiyorum tansiyonu düzenler dediler diye yoksa öyle çok fazla tükettiğim bişey yok ama en iysi ben yakın zamanda cildiye doktoruna görüneyim bilgileriniz için teşekkür ederim
cinsiyeti nedir?bu kaç aylık hali?
Teşekkür ederim.opuyorumnanaktanAllah hepimize sağlıklı hamilelikler nasib etsin.Benim 8. hafatadan beri belirgin karnım..Sanırım iç karın dar olunca çabuk çıkıyor göbek..İç karın geniş olunca daha geç çıkıyor..Nasılsa çıkacak eninde sonunda :) Cinsiyeti belli mi ?negüzel allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.bende şuan 19 haftalık hamileyim karnım çokçıkmadı belirsiz merak ettim ne zaman böle olucam diye o yüzden sordum
ammannniin bu ne göbekk yaaa!!!kocamaan kaydirigubbakcemile3 çatlak yok a maşalaah diyeyim
ama ne kadar sivrii
benim ki tostoparlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?