cinsiyeti kız allah hayırlı evlat nasip etsin.dediğiniz gibi eninde sonunda çıkıcak sizler şanslısınız ben yazın temmuz sıcağında karnım burnumda gezicem doğum eylülün ilk haftası allah nasip ederse bakalım ne yapıcaz sıcaklarda
bende ikizolsun çok istedim ikisi birden büyürlr diye ama olmadı artık ilk çocuğum olucak biraz büyüsün yaşımda daha fazla geçmeden 2. çocuğuda düşünüyorum komik ama bunu becerdimde 2. düşünüyorum:)
Daha komiğini söyleyeyim ben de 3. hayalini kuruyorumkaydirigubbakcemile3
canlarım çatlama ve kaşıntıya iyi gelen bir yağ kullanıyorum çok da memnunum bir tek çatlağım bile yok 4 haftam kalmasına rağmen ismi BALMANDOL fiyatı da uygun öyle pahalı bir yağda değil benim yengelerimde hep bunu kullanmışlar onlarında hiç çatlamamış...
canım zannedersem okuduğum kadarıyla bu banyda suyun içine karıştırılıp kullanılıyor fiyatı ne kadar bilgin varmı?
bu arada kasinti sebebi gobegin buyumesinden kaynakli gerginlikse o zaman iyi bir nemlendirici ile sorun cozulur saniyorum.Benden once hamilelik yasayan bir arkadasim Niveanin cok kuru ciltler icin badem yagli kremini onermisti kasinti ve catlaklara karsi.Bir dene istersen,oneren arkadasim beni bir tek bu krem kasintidan kurtardi diyor,bende simdilik memnunum.
ben kaşıntılarımın sanırımsebebini buldum ben bebek yağı kullanıyorum o bana alerji yapıyormuş bacak içlerimde ufak alerjiler vardı yediklerime dikkat ediyorum yağıda 2 gündür kullanmıyorum çok rahatım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?