kaşın kaşın...

cinsiyeti kız allah hayırlı evlat nasip etsin.dediğiniz gibi eninde sonunda çıkıcak sizler şanslısınız ben yazın temmuz sıcağında karnım burnumda gezicem doğum eylülün ilk haftası allah nasip ederse bakalım ne yapıcaz sıcaklarda

Kız bebeklerde karın yayvan,erkekte sivri olur derler birde..Belki de doğrudur..Benim de doğumum temmuz 24 e geliyor aslında..Ama hem ikiz hem de sezaryan olacağı için daha erken gelirler büyük ihtimalle..

bende ikizolsun çok istedim ikisi birden büyürlr diye ama olmadı artık ilk çocuğum olucak biraz büyüsün yaşımda daha fazla geçmeden 2. çocuğuda düşünüyorum komik ama bunu becerdimde 2. düşünüyorum:)

Daha komiğini söyleyeyim ben de 3. hayalini kuruyorumkaydirigubbakcemile3

bide biraz büyünce memnunda edemiyorsunuz çocukları büyük kızım 10 yaşında ne istese yapıyorum hangi kursa istese götürüyorum yine de benden kötüsü yok akannehir

ben çocukları seviyorum ve herzaman hayalim kalabalık bir aile olmaktır herkes etrafımda olsun isterim her zaman tek çocuk çok kötü biz 4 kardeşiz iyi kötü günde hep birbirimize destek oluruz.canlarım senin kızın daha çok küçük 10 yaşında sanırım zamanla senin değerini daha iyi anlayacaktır emin ol bizler senin gibi belki her istediğini yapamayız belki şartlar el verirmi bakalım

canlarım çatlama ve kaşıntıya iyi gelen bir yağ kullanıyorum çok da memnunum bir tek çatlağım bile yok 4 haftam kalmasına rağmen ismi BALMANDOL fiyatı da uygun öyle pahalı bir yağda değil benim yengelerimde hep bunu kullanmışlar onlarında hiç çatlamamış...

canım zannedersem okuduğum kadarıyla bu banyda suyun içine karıştırılıp kullanılıyor fiyatı ne kadar bilgin varmı?

canım zannedersem okuduğum kadarıyla bu banyda suyun içine karıştırılıp kullanılıyor fiyatı ne kadar bilgin varmı?

suya falan karıştırmıosun tatlım duştan çıkarken en son sürüosun biraz beklio vucudunda sonra durulanıorsun fiyatı da reçeteyle alırsan,yanlış hatırlamıosam 4,5 falan ödemiştim

bu arada kasinti sebebi gobegin buyumesinden kaynakli gerginlikse o zaman iyi bir nemlendirici ile sorun cozulur saniyorum.Benden once hamilelik yasayan bir arkadasim Niveanin cok kuru ciltler icin badem yagli kremini onermisti kasinti ve catlaklara karsi.Bir dene istersen,oneren arkadasim beni bir tek bu krem kasintidan kurtardi diyor,bende simdilik memnunum.

bende bedem yağı bebe yağı yada kakao yagı onerırım...onemlı olan gerılırken kurumaması..kuru olunca kasıntı yapar..tırnaklarda çatlaklara neden olur..avuç ıçıyle ovalayın..tırmakla kasımayın..

ben kaşıntılarımın sanırımsebebini buldum ben bebek yağı kullanıyorum o bana alerji yapıyormuş bacak içlerimde ufak alerjiler vardı yediklerime dikkat ediyorum yağıda 2 gündür kullanmıyorum çok rahatım..

benim karnımdan ziyade bacaklarım kollarım sırtım göğüslerim kaşınıyor alerjik bi yapı işte :):sinifsinif:

kaşıntıyı hep çatlıycak diye yorunluyoruz bende düşünüyorum sırım kaşınıyor diyorum acaba sırtımda mı çatlıycak ne kadar sürer bu kaşıntılar bile geçermi acaba gerçi çok kötü durumda değilim ama olmasa daha güzelolur..

alerji bebek yağından olsa sürdüğün yerden çıkar döküntüler.. en azından benim doktorum öyle demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…