- 11 Ekim 2015
- 88
- 42
- 88
- Konu Sahibi DarKworldd
-
cildinde kuruluk var mıSelam arkadaşlar. Ya benim derdim kasinti.temizlik konusunda bi sikintim yok surekli dus alrim nerdeyse hergun. Gunduz yok denecek kadr az ancak gece inanilmaz bi kasinti oluyo yirtiyorum resmen bacaklarim kollarim gogsum tirmalama izi oluyo kanattigim bile oldu böyle bişey yasayan varmi ?
Selam arkadaşlar. Ya benim derdim kasinti.temizlik konusunda bi sikintim yok surekli dus alrim nerdeyse hergun. Gunduz yok denecek kadr az ancak gece inanilmaz bi kasinti oluyo yirtiyorum resmen bacaklarim kollarim gogsum tirmalama izi oluyo kanattigim bile oldu böyle bişey yasayan varmi ?
Cildiyeye mi gitmem gerek ?Psikolojk değilse eger bir doktora git derim kan dolaşımı ile ilgili damarlarda sıkıntıdı olabilir.
Evetcildinde kuruluk var mı
Psikolojk değilse eger bir doktora git derim kan dolaşımı ile ilgili damarlarda sıkıntıdı olabilir.
o yüzden oluyor aynı sorun bende de var
Damar iltihaplanmasi mi :/ aslnda bekarken bile vardi annem cok kizardi kasima derdi hep onemsemedim cok. Simdi geceleri yirtiyorum resmen kendmi kaniyo kasidgm yerlerBu yoruma katılıyorum.. Damar iltihaplanması olmasın
Doktora görünün geç olmadan
EvetCildiniz de kuruluk olabilir mi?
Benim de cildim kuru. Ben banyodan sonra bebe yağı kullaniyorum ve cildime her gün nemlendirici krem sürüyorum. İşe yarar belki sizde de
Damar iltihaplanmasi mi :/ aslnda bekarken bile vardi annem cok kizardi kasima derdi hep onemsemedim cok. Simdi geceleri yirtiyorum resmen kendmi kaniyo kasidgm yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?