Kasiniyorum:/

DarKworldd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
88
42
88
Selam arkadaşlar. Ya benim derdim kasinti.temizlik konusunda bi sikintim yok surekli dus alrim nerdeyse hergun. Gunduz yok denecek kadr az ancak gece inanilmaz bi kasinti oluyo yirtiyorum resmen bacaklarim kollarim gogsum tirmalama izi oluyo kanattigim bile oldu böyle bişey yasayan varmi ?

Giydiğin gecelik falan tahriş ediyor olmasın?

Ya da gündüz dikkat etmiyorsun, gece de bi başlasa devamı geliyor. Ben de bi parmağımı kaşısam psikolojikmen tüm kolum kaşınıyor

cildinde kuruluk var mı

Alerji olabilir. Bu kaşıntılar bahara geçerken ve ne hikmetse akşamları pek bir tatlı kaşınırlar.
Doktora görünmelisiniz.

Alerji (ürtiker) olabilir. Kaşıdığınız yerlerin fotoğraflarını çekip cildiye doktoruna gidin. Birçok şeyden kaynaklanabilir. Belki alerji testi yaparlar.

kaşıdığınız yerlerde kabarcıklar oluyor mu. Bende de böyle sorun vardı bi kaç gün öncesine kadar maalesef alerji ilacı içtim geçti çok şükür

Damar iltihaplanmasi mi :/ aslnda bekarken bile vardi annem cok kizardi kasima derdi hep onemsemedim cok. Simdi geceleri yirtiyorum resmen kendmi kaniyo kasidgm yerler

Doktora görünmelisin. Kullandığın herhangi bir ilaç da sebep olmuş olabilir. Mevsimselde olabilir. Net yanıtı doktora gidince alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…