- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi DarKworldd
-
Kabarik kizariklik degl tirmalama izi gibi oluyouyuz urtiker egzama hersey olabilir
cidliyeye gorunun
Yok hyr esimde byle bi sorun yok . Gunduzleri olmuyo sadce gece oglum geceleri çok kalkiyo uykusuzluk stres derken psikolojik dye dusundum hepAlerjik olabilir,gece yattığınız da giydiğiniz kıyafetten olabilir;eğer sürekli bir kaşıntı varsa yani hem gece hem de gündüz, mutlaka bir doktora gidin,karaciğerle ilgili bir sorun olabilir;sadece geceyse yatağınızda güve olabilirmi acaba,eşinizde kaşınıyormu?
Oyel yapcam sanrm en yakın zamnda cildiyeye gtcem ben psikolojik dye dusunyrm ama bakalm ne cikcakGece uykuya damada önce başlayan kaşıntı alerji kaynaklı canım. İstanbuldaysaniz Süreyyapaşa göğüs hastalıkları hastanesinde alerji testi yapiyorlarmis. Neye alerjin oldugu ortaya cikiyor. Özelde her yerde yaparlar bu testi ama çok pahalı olabilir.
Kurdesen gibi degl kabarik kizariklik yok. Kasidigim zaman cok fazla kasiniyrm tirmaliyrm resmenKaraciğer bozukluklarındada kaşıntı olabilir. Doktora danışın mutlaka. Kurdeşende olabilirsiniz,alerjide.. En iyisi doktora danışmak
Size söylerken aynısı başıma geldiKurdesen gibi degl kabarik kizariklik yok. Kasidigim zaman cok fazla kasiniyrm tirmaliyrm resmen
kullandığımız duş jelinden yumuşatıcı kullanıyorsanız ondan kaynaklanıyordur. aynı sorunu ben de yaşadım duş jeli kullanmıyorum banyodan çıkınca krem kullanıyorum baya azaldı diyebilirim.ne kadar az kimyasal o kadar az kaşıntı.Selam arkadaşlar. Ya benim derdim kasinti.temizlik konusunda bi sikintim yok surekli dus alrim nerdeyse hergun. Gunduz yok denecek kadr az ancak gece inanilmaz bi kasinti oluyo yirtiyorum resmen bacaklarim kollarim gogsum tirmalama izi oluyo kanattigim bile oldu böyle bişey yasayan varmi ?
Önce dahiliye doktoruna gidin kan tahlili yaptırın. Tiroit. Şeker. Karaciğer enzimleri. Kansızlık bu tür değerlere baktirin bunlarda kasinmaya sebep olur.Selam arkadaşlar. Ya benim derdim kasinti.temizlik konusunda bi sikintim yok surekli dus alrim nerdeyse hergun. Gunduz yok denecek kadr az ancak gece inanilmaz bi kasinti oluyo yirtiyorum resmen bacaklarim kollarim gogsum tirmalama izi oluyo kanattigim bile oldu böyle bişey yasayan varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?