Kasiniyorum:/

Kasinti ve ben uzun zamandir hayat arkadasligi yapiyoruz:) Benim egzamam var ve cildi surekli nemli tutmak zorundayim. Eger cildim kurursa, ve stres yaparsam daha beter kasiniyor, ozellikle geceleri. Doktorum bana kesinlikle 15 dakikadan fazla dusta kalma, her gun dus alma, ilik suyla dus al, kokulu banyo jelleri kullanma dove sabun kullan, kese kullanma, dustan cikinda hemen nemlendirici sur dedi. Ben ise sicak suyla dus almayi seviyorum (tesekkurler anne!), her gun dus almamak benim icin imkansiz bir sey, dustan sonra krem surmek tum vucuda ise tam bir iskence. Rituel gibi oldu her gun bir saat banyo ve banyo sonrasi icin harciyorum en az. Siz doktora bir gorunun egzama da olabilir, bir seye alerjiniz de olabilir, ya da karaciger ile alakali bir seyler de olabilir. Ama doktorun bana soyledigini ben de sana soyleyeyim, her gun dus alma, alirsan bile 15 dakika ile sinirli tut, dove sabun kullan, ilik suyla yikan, camasirlari sabunla yika (bebek deterjanlari da olur), krem sur ve kesinlikle kasiyip cildini tahris etme. Gcemis olsun.

karaciğer enzimlerine baktırmanı tavsiye ederim. mutlaka doktora git

Bizde genetik kansızlık var, annemde arttığı zaman hart hurt kaşınır kadıncağız, öyle bir şeydde olabilir belkim?

karaciğer enzimlerinize baktırın, alerjınız olabılır yedıgınız ıctıgınız yada gıydıgınız kumas turunde bırseye, psıkolojıkte olabılır....
bunun ıcın dermatolojı hatta varsa alerjı polıklınıgıne gıdıp alerjı testı yaptırın derım..

Yok hyr esimde byle bi sorun yok . Gunduzleri olmuyo sadce gece oglum geceleri çok kalkiyo uykusuzluk stres derken psikolojik dye dusundum hep

Oyel yapcam sanrm en yakın zamnda cildiyeye gtcem ben psikolojik dye dusunyrm ama bakalm ne cikcak

Benimde genel olarak her yerim kaşınır kendimi bildim bileli ama en çok sırtım.
Babamda böyle benim.
Ayrıca ciltte kuruluk ve stresten bence canım bunlar.

Kurdesen gibi degl kabarik kizariklik yok. Kasidigim zaman cok fazla kasiniyrm tirmaliyrm resmen
Size söylerken aynısı başıma geldi( bende son 5 gündür özellikle geceleri deli gibi kaşınıyorum. Bende diyabet başlangıcı vardı. İnternetten bakınca diyabetten şüphelendim. Bu aralar şekerim yükseliyor çünkü. Hemen endokronologtan randevu aldım. Cuma günü gideceğim. Eğer bu konuyla ilgili birşey öğrenirsem size de yaZarım. Tekrar geçmiş olsun

kullandığımız duş jelinden yumuşatıcı kullanıyorsanız ondan kaynaklanıyordur. aynı sorunu ben de yaşadım duş jeli kullanmıyorum banyodan çıkınca krem kullanıyorum baya azaldı diyebilirim.ne kadar az kimyasal o kadar az kaşıntı.

Cildinizde kuruluk varsa etkiliyor olabilir. Ozellikle banyodn sonra vucut nemlendiricisi surmezsem bende cok kasiniyorum

Çok yıkanmaktan kaşınıyorsunuzdır

Derimiz doğal koruyucuları kaybedip kurur o zaman da kaşınır

Önce dahiliye doktoruna gidin kan tahlili yaptırın. Tiroit. Şeker. Karaciğer enzimleri. Kansızlık bu tür değerlere baktirin bunlarda kasinmaya sebep olur.

Kizlar yorumlariniz bilgilerinz icin saolun cok skur hrrgece olmuyo bu. Bi kac gundur bebeyagi zeytinyağli nemlendriclerle gecti gibi daha hc olmadi oyle bi kasintim doktora henz gtmedim tkrarlarsa mutlaka gtcem ins. Olmaz bidha

Gece kasintisi dediginiz icin aklima ilk ihtimal uyuz hastaligi geldi.
Tedavisi cok basit muhakkak doktora gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…