kaşla gözle alay

dilekkivrak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
115
120
53
43
eşimi önce defalarca uyardım özellikle görümcemin yanında hareketlerine dikkat et diye yine yapacağını yaptı
görümcemle ikisi birarada olunca benimle alay ediyorlar kaşla gözle birnbrlerine bakıp gülüyorlar. en son görümcemin yanında kezban dedi ben de özür dilettirdim ve uyardım onnunn yanunda beni küçük düşürme diye.
bugün ikisi masada oturuyorlardı yanlarına otururken koltuğu çektim masaya çarptı eşimde elini yüzüne koydu beceriksiz sakar gibi bir hareket yaptı görümcem de güldü. kaç defa uyardım artık patladım. noldu rahatsız mı oldun dedim. sen hiç bir yere çarpmadın mı dedim. sen hareket yapıyorsun o da bana gülüyor ben aptalmışım gibi dalga geçiyorsunuz dedim. senin pis kafan sen kuruyosun dedi. ben de kör değilim dedim. siz birbirinize bakıp benle alay ediyorsunuz gülüyorsuuz sizin yanınızda rahatsız oluyorum geriliyorum dedim. çektim eve geldim.
bu yaştan sonra bakışı gülüşü ne niyetle yaptılar anlıyorum. hatta benim dayım öldü görümcem anneme telefon edip başsağlığı dilemedi. eşim söyledikten sonra 1 ay sonra aradı lütfetti.

Burda hiç görümcelik bir durum göremedim ben. Eşinin sana saygısı yok. Kardeşinin hiç olmaz.Kezban düpedüz hakaret gibi olmuş. Zorla mı evlenmiş beyfendi ?

Kardeşine şaklabanlık yapıyor senin üzerinden. Normal bir evlilikte pek olacak şey değil. Başka sıkıntılar da vardır diye düşünüyorum.

kaç defa uyardım bana başkalarının yanında düzgün davran diye içime ata ata patlıyorum. kendimi aptalmışım gibi hissettiriyorlar. neden başkalarının yanında böyle gerilmiyorum böyle rahatsız olmuyorum. ikisi biraraya gelince bakışlarıyla konuşuyorlar ben bu elektriği fark ediyorum.

Evlenmeden önce de boylemıydi.Eger öyleyse sevgılıyken uyaracaktın.

Evlenmeden önce de boylemıydi.Eger öyleyse sevgılıyken uyaracaktın.
yok evlenmeden önce fark etmemiştim. zaten pek fazla böyle ortamlarımız olmamıştı. genelde başbaşaydık. çabuk evlendik diyebilirim. çok uzun süre çıkmadık

Ne kadar terbiyesiz ve kalitesiz insanlar. İnsan neye gülüyorsa akıl seviyesini , nasıl gülüyorsa terbiyesini gösterirmiş derler.

Ona fırsat vermeyeceksin.
Sen özellikle onun ailesinin yanında onu aşağıla, dalga geç.
Sonra da ayy canım şaka şaka ne kötü düşüncelisin ayol şakadan anlamaz mı insan de gül geç.
Sinirlerini bozmalarına izin verme.
Sinir bozucu ol.

Büyütecek sorun değil.
Çözümü gayet basit.

At şu hanımefendiliği üzerinden ve rahatla.

Ben de görümceden ziyade suçu eşinizde buldum. Görümce de abiden destek almış ki bir saygısızlıktır almış başını gitmiş.

Kocanla gorumcen 12 yasindalar galiba ?
Madem rezillikten cocukluktan terbiyesizlikten yirtikliktan anliyorlar birdahakine size yaptiklarinin aynisi siz yapin kizin corabinda pantolonuna poposunda kasina herseyiyle dalga gecin sinir sinir laf sokun. Kocaniz daha kolay onun bir suru utanabilecegi acigini bilirsiniz karisi olarak soyle aile icinde onu rezil edecek bir iki sey soyleyin, tabi utanacak yuzu olan bir adamsa arsiz degilse. Butun gun ikisinide yerden yere vurup rezil ettikten ve topluca cirkinlestikten sonra herkesin oldugu bir ortamda sorun bakalim insanlarla dalga gecmek dis gorunus ve hareketleriyle ugrasmak falan nasil birseymis anlasinlar ve birdaha size yapmasinlar.
Ha bu ancak bilinc duzeyi ve zeka anlayisi yuksek kisilerde ise yarar eger edepsiz sacma arsiz insanlarsa onlara yaptiginiz elestiriyi anlamayip hahahaha diye birde yuzunuze pismis kelle gibi gulebilirler.
Bence denemeye deger, cunku siz anlarin karsisinda caresiz oldugunuz icin sizle ugrasabiliyorlar.

Şu elalemin yanında karısını (afedersiniz) itin g.tüne sokmaya çalışmakta ne buluyorlar anlamıyorum.
En nefret ettiğim dawranış karı-koca ikisinden birinin milletin yanında kawga etmesi, rencide etmesi Warya benim için tamamen boşanma sebebidir.
Nasıl bi saygısızlıktır.
Bide bunu kızın ailesinin yanında yapan war.
Bizim sülaledede war kocası karısına bağırır, küfür eder, rencide eder. Allah belasını wersin böyle erkeklerin!
Uyuz oldum ya kimse benle alay edemez! Kimsenin yanındada küçük düşüremez!
O ağızla anca benim b.kumu yerler! O kadar!
Ezdirmeyin kendinizi ya bu nedir böyle anamız bizi o bu saygısızlık yapsın diye mi doğurdu

attım zaten sizin yanınızda rahatsız oluyorum geriliyorum bana aptalmışım gibi hissettiriyorsunuz birbirize bakıp gülüyorsunuz alay ediyorsunuz kör değilim dedim çıktım eve geldim. telefonumu da görümcemde unutmuşum sinirden patlıyorum

Sende ona aynısı yap.
Fazlasıyla karşılık ver de anlasın nasıl dalga geçilirmiş

Asıl suçlu eşin ama bence görümcen de az değilmiş. Kimse bu tür gereksiz şakalara kırıcı espirilere gülmek, karşılık vermek zorunda değil. Eşin insan gibi konuşunca anlamıyor belli ki. Aynısını yapman işe yarar mı bilemedim. Allah sabır versin ne diyim.

Sende toplum içinde eşinle dalga geç .
Yaptığı bi harekete laf söyle sonra kahkaha at .
Bakalım hoşuna gidecek mi ? Mutlaka kızacaktır . Şaka yapıyorum senden öğrendim iyice birbirimize benziyoruz evlilik böyle bişey eşler birbirinin huylarını kapıyor de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…