- 19 Ağustos 2014
- 115
- 120
- 53
- 43
- Konu Sahibi dilekkivrak
-
Evlenmeden önce de boylemıydi.Eger öyleyse sevgılıyken uyaracaktın.kaç defa uyardım bana başkalarının yanında düzgün davran diye içime ata ata patlıyorum. kendimi aptalmışım gibi hissettiriyorlar. neden başkalarının yanında böyle gerilmiyorum böyle rahatsız olmuyorum. ikisi biraraya gelince bakışlarıyla konuşuyorlar ben bu elektriği fark ediyorum.
yok evlenmeden önce fark etmemiştim. zaten pek fazla böyle ortamlarımız olmamıştı. genelde başbaşaydık. çabuk evlendik diyebilirim. çok uzun süre çıkmadıkEvlenmeden önce de boylemıydi.Eger öyleyse sevgılıyken uyaracaktın.
eşimi önce defalarca uyardım özellikle görümcemin yanında hareketlerine dikkat et diye yine yapacağını yaptı
görümcemle ikisi birarada olunca benimle alay ediyorlar kaşla gözle birnbrlerine bakıp gülüyorlar. en son görümcemin yanında kezban dedi ben de özür dilettirdim ve uyardım onnunn yanunda beni küçük düşürme diye.
bugün ikisi masada oturuyorlardı yanlarına otururken koltuğu çektim masaya çarptı eşimde elini yüzüne koydu beceriksiz sakar gibi bir hareket yaptı görümcem de güldü. kaç defa uyardım artık patladım. noldu rahatsız mı oldun dedim. sen hiç bir yere çarpmadın mı dedim. sen hareket yapıyorsun o da bana gülüyor ben aptalmışım gibi dalga geçiyorsunuz dedim. senin pis kafan sen kuruyosun dedi. ben de kör değilim dedim. siz birbirinize bakıp benle alay ediyorsunuz gülüyorsuuz sizin yanınızda rahatsız oluyorum geriliyorum dedim. çektim eve geldim.
bu yaştan sonra bakışı gülüşü ne niyetle yaptılar anlıyorum. hatta benim dayım öldü görümcem anneme telefon edip başsağlığı dilemedi. eşim söyledikten sonra 1 ay sonra aradı lütfetti.
kaç defa uyardım bana başkalarının yanında düzgün davran diye içime ata ata patlıyorum. kendimi aptalmışım gibi hissettiriyorlar. neden başkalarının yanında böyle gerilmiyorum böyle rahatsız olmuyorum. ikisi biraraya gelince bakışlarıyla konuşuyorlar ben bu elektriği fark ediyorum.
eşimi önce defalarca uyardım özellikle görümcemin yanında hareketlerine dikkat et diye yine yapacağını yaptı
görümcemle ikisi birarada olunca benimle alay ediyorlar kaşla gözle birnbrlerine bakıp gülüyorlar. en son görümcemin yanında kezban dedi ben de özür dilettirdim ve uyardım onnunn yanunda beni küçük düşürme diye.
bugün ikisi masada oturuyorlardı yanlarına otururken koltuğu çektim masaya çarptı eşimde elini yüzüne koydu beceriksiz sakar gibi bir hareket yaptı görümcem de güldü. kaç defa uyardım artık patladım. noldu rahatsız mı oldun dedim. sen hiç bir yere çarpmadın mı dedim. sen hareket yapıyorsun o da bana gülüyor ben aptalmışım gibi dalga geçiyorsunuz dedim. senin pis kafan sen kuruyosun dedi. ben de kör değilim dedim. siz birbirinize bakıp benle alay ediyorsunuz gülüyorsuuz sizin yanınızda rahatsız oluyorum geriliyorum dedim. çektim eve geldim.
bu yaştan sonra bakışı gülüşü ne niyetle yaptılar anlıyorum. hatta benim dayım öldü görümcem anneme telefon edip başsağlığı dilemedi. eşim söyledikten sonra 1 ay sonra aradı lütfetti.
attım zaten sizin yanınızda rahatsız oluyorum geriliyorum bana aptalmışım gibi hissettiriyorsunuz birbirize bakıp gülüyorsunuz alay ediyorsunuz kör değilim dedim çıktım eve geldim. telefonumu da görümcemde unutmuşum sinirden patlıyorumOna fırsat vermeyeceksin.
Sen özellikle onun ailesinin yanında onu aşağıla, dalga geç.
Sonra da ayy canım şaka şaka ne kötü düşüncelisin ayol şakadan anlamaz mı insan de gül geç.
Sinirlerini bozmalarına izin verme.
Sinir bozucu ol.
Büyütecek sorun değil.
Çözümü gayet basit.
At şu hanımefendiliği üzerinden ve rahatla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?