- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi dilekkivrak
-
Cok merak ettim esin ve kardesi dort dortluk mudurtezgaha çay damlatmışım. ondan sonra yere de damlatmışım onu silmiş peşinden de masaya otururken koltuğu çarpmışım onda o hareketi yapmış.
yapamazsın dedim
benim kusurumu arıyorsunuz gözleriniz üzerimde bir hata yapsa da alay etsek diye beni izliyorsunuz dedim.
evlenmeden önce bu durum yoktu ya da fark etmedim bilmiyorum. evlendikten sonra arttı ve gözüme batmaya başladı sanırım. severek ve kısa zamanda evlendik çok farklı ortamlarda beraber olmadık evlenmeden önceanlamadığım bu kadar dalga geçme boyutuna geldiği biriyle nasıl oldu da evlendi? mantık evliliği mi severek mi oldu acaba. yani görücü usulu mu tanıştınız yoksa kendiniz mi.
yaptığı hiç hoş değil. zaten siz gereken cevabı vermişsiniz. oradan ayrılıp eve gelmişsiniz.
daha ne yapacaksınız ki. umarım akıllanırlar.
Yüzünü niye kapatıyor ya suna bak..ne var sanki doktuyseniz sanki yine birsey yaptı der gibi..sonuna kadar haklısınız kizmaktane var çayı döktüysem ne var otururken masaya çarptıysam
insanoğlu dalgın olabilir
bakışıp bana güldüler ve de ben bunda haklıyım çünkü eşim söyledi çay ve koltuk peşpeşe olunca elimi yüzüme koydum diye öteki de onun hareketine gülüyo mesele görümce değil eşimin başkasının yanında benim alınacağımı düşünmeden hareket etmesi. bugün tepki gösterdim ama bu ilk değildi içimde birikti eşime defalarca başkalarının yanında bana karşı olan hareketlerine dikkat etmesini söyledim. yüzde yüz eşimin suçu. hele o iki kardeş bir aradayken üzerimde kusur arandığını hissediyorum. bir kusur yapsa bir söz çıksa ağzında da garip garip birbirimize baksak diye bekliyorlar
eve geldi kavga ettik boşanıcam dedi boşanırsan boşan dedim. bıktım ya bundan
birikti bazı şeyler canıma yetti
Ah cnm ya aynı sorn bendede var ne kadar sinirlendiğini anlayabiliyorm üstelk bende 5 görmce üç kayın + kaynvlide var ve çoğu kez bunu eşim yapıyor ve hepsi gülüyor artk bnde dayanamıyorm ve hepsi kürtçe konuşuyr bn kürtçe anlamıyorm yanmda özelliklede küçük görmcemle konşp bnmle alay ediyolar dur bakalm sonumz ne olck nasıl düzlckler bnde bilmiyorm umarm düzelirler cnmkaç defa uyardım bana başkalarının yanında düzgün davran diye içime ata ata patlıyorum. kendimi aptalmışım gibi hissettiriyorlar. neden başkalarının yanında böyle gerilmiyorum böyle rahatsız olmuyorum. ikisi biraraya gelince bakışlarıyla konuşuyorlar ben bu elektriği fark ediyorum.
eşimi önce defalarca uyardım özellikle görümcemin yanında hareketlerine dikkat et diye yine yapacağını yaptı
görümcemle ikisi birarada olunca benimle alay ediyorlar kaşla gözle birnbrlerine bakıp gülüyorlar. en son görümcemin yanında kezban dedi ben de özür dilettirdim ve uyardım onnunn yanunda beni küçük düşürme diye.
bugün ikisi masada oturuyorlardı yanlarına otururken koltuğu çektim masaya çarptı eşimde elini yüzüne koydu beceriksiz sakar gibi bir hareket yaptı görümcem de güldü. kaç defa uyardım artık patladım. noldu rahatsız mı oldun dedim. sen hiç bir yere çarpmadın mı dedim. sen hareket yapıyorsun o da bana gülüyor ben aptalmışım gibi dalga geçiyorsunuz dedim. senin pis kafan sen kuruyosun dedi. ben de kör değilim dedim. siz birbirinize bakıp benle alay ediyorsunuz gülüyorsuuz sizin yanınızda rahatsız oluyorum geriliyorum dedim. çektim eve geldim.
bu yaştan sonra bakışı gülüşü ne niyetle yaptılar anlıyorum. hatta benim dayım öldü görümcem anneme telefon edip başsağlığı dilemedi. eşim söyledikten sonra 1 ay sonra aradı lütfetti.
Ona fırsat vermeyeceksin.
Sen özellikle onun ailesinin yanında onu aşağıla, dalga geç.
Sonra da ayy canım şaka şaka ne kötü düşüncelisin ayol şakadan anlamaz mı insan de gül geç.
Sinirlerini bozmalarına izin verme.
Sinir bozucu ol.
Büyütecek sorun değil.
Çözümü gayet basit.
At şu hanımefendiliği üzerinden ve rahatla.
+1Ona fırsat vermeyeceksin.
Sen özellikle onun ailesinin yanında onu aşağıla, dalga geç.
Sonra da ayy canım şaka şaka ne kötü düşüncelisin ayol şakadan anlamaz mı insan de gül geç.
Sinirlerini bozmalarına izin verme.
Sinir bozucu ol.
Büyütecek sorun değil.
Çözümü gayet basit.
At şu hanımefendiliği üzerinden ve rahatla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?