- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi dilekkivrak
-
dedim kız demez miyim altta kalır mıyımKisiliksiz insan. .. bi de bosanacagim diyor. Sen deseydin asıl ben bosanicam diye.
Şimdi burda konuyu görümcen olarak mı ele alalım,eşinin davranış biçimi olarak mı?eşimi önce defalarca uyardım özellikle görümcemin yanında hareketlerine dikkat et diye yine yapacağını yaptı
görümcemle ikisi birarada olunca benimle alay ediyorlar kaşla gözle birnbrlerine bakıp gülüyorlar. en son görümcemin yanında kezban dedi ben de özür dilettirdim ve uyardım onnunn yanunda beni küçük düşürme diye.
bugün ikisi masada oturuyorlardı yanlarına otururken koltuğu çektim masaya çarptı eşimde elini yüzüne koydu beceriksiz sakar gibi bir hareket yaptı görümcem de güldü. kaç defa uyardım artık patladım. noldu rahatsız mı oldun dedim. sen hiç bir yere çarpmadın mı dedim. sen hareket yapıyorsun o da bana gülüyor ben aptalmışım gibi dalga geçiyorsunuz dedim. senin pis kafan sen kuruyosun dedi. ben de kör değilim dedim. siz birbirinize bakıp benle alay ediyorsunuz gülüyorsuuz sizin yanınızda rahatsız oluyorum geriliyorum dedim. çektim eve geldim.
bu yaştan sonra bakışı gülüşü ne niyetle yaptılar anlıyorum. hatta benim dayım öldü görümcem anneme telefon edip başsağlığı dilemedi. eşim söyledikten sonra 1 ay sonra aradı lütfetti.
yok evlenmeden önce fark etmemiştim. zaten pek fazla böyle ortamlarımız olmamıştı. genelde başbaşaydık. çabuk evlendik diyebilirim. çok uzun süre çıkmadık
dedim kız demez miyim altta kalır mıyım
ama buradan özellikle yeni evlilere sesleniyorum basit olaylarda boşanacağım demeyin
bizim evliliğimizdeki en büyük hata bence her kavgada boşanacağım demek
ne var çayı döktüysem ne var otururken masaya çarptıysam
insanoğlu dalgın olabilir
bakışıp bana güldüler ve de ben bunda haklıyım çünkü eşim söyledi çay ve koltuk peşpeşe olunca elimi yüzüme koydum diye öteki de onun hareketine gülüyo mesele görümce değil eşimin başkasının yanında benim alınacağımı düşünmeden hareket etmesi. bugün tepki gösterdim ama bu ilk değildi içimde birikti eşime defalarca başkalarının yanında bana karşı olan hareketlerine dikkat etmesini söyledim. yüzde yüz eşimin suçu. hele o iki kardeş bir aradayken üzerimde kusur arandığını hissediyorum. bir kusur yapsa bir söz çıksa ağzında da garip garip birbirimize baksak diye bekliyorlar
eşimi önce defalarca uyardım özellikle görümcemin yanında hareketlerine dikkat et diye yine yapacağını yaptı
görümcemle ikisi birarada olunca benimle alay ediyorlar kaşla gözle birnbrlerine bakıp gülüyorlar. en son görümcemin yanında kezban dedi ben de özür dilettirdim ve uyardım onnunn yanunda beni küçük düşürme diye.
bugün ikisi masada oturuyorlardı yanlarına otururken koltuğu çektim masaya çarptı eşimde elini yüzüne koydu beceriksiz sakar gibi bir hareket yaptı görümcem de güldü. kaç defa uyardım artık patladım. noldu rahatsız mı oldun dedim. sen hiç bir yere çarpmadın mı dedim. sen hareket yapıyorsun o da bana gülüyor ben aptalmışım gibi dalga geçiyorsunuz dedim. senin pis kafan sen kuruyosun dedi. ben de kör değilim dedim. siz birbirinize bakıp benle alay ediyorsunuz gülüyorsuuz sizin yanınızda rahatsız oluyorum geriliyorum dedim. çektim eve geldim.
bu yaştan sonra bakışı gülüşü ne niyetle yaptılar anlıyorum. hatta benim dayım öldü görümcem anneme telefon edip başsağlığı dilemedi. eşim söyledikten sonra 1 ay sonra aradı lütfetti.
Eşin evli bir adam olgunluğu taşımıyor, ergen yaşlarında takılıp kalmış belli ki.. Görümceni bırak herhangi birinin yanında dahi seni küçük düşürecek herhangi bir hareket yapmamalı.. Konuşmuşsun, sağlıklı bir sonuç da alamamışsın. Allah sabır versin ne diyim..eşimi önce defalarca uyardım özellikle görümcemin yanında hareketlerine dikkat et diye yine yapacağını yaptı
Daha önce böyle bi konu açmadım karıştırıyosun.daha önceki konularınızda da bu meseleden yakınıyordunuz sanırım ve tüm kadınlar sana yapılanın aynısını yap sende eşine dediler.
yaptınız mı ?
yine yapmayacaksınız aynı konuyu açacaksınız.
insanların başka ne demesini bekliyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?