Kaşlarım düştü

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Konuyu açacak bir yer bulamadıgım için bu bölüme açtım öncelikle Allah başka dert vermesin diyorum =) =D benim kaşlarım eskiden çok yukardaydı sonra yavaş yavaş düşmeye başladı ve gözlerim içine gömüldü doğuştan olmadıgı için estetik dışında bunun bir tedavisi varmı?

Son düzenleme:
Maalesef görünmedim buradaki doktor bazı sebeblerle uzun süre olmayacak yeni doktor gelene kadar gidemeyeceğim :( Ayrıca bilgisayardada uzun süre kalıyorum bundanda olabilir mi?

Canım sen daha 15 yaşındaymışsın,kaşlarının düştüğünden emin misin ? Başka konulara yazdıklarından anladığım kadarıyla kendinle biraz fazla uğraşıyorsun.Bu yaşlarda normaldir,hepimiz bu dönemlerden geçtik,aynaya baktıkça kusur bulur insan:)
Göz yapın ailede kime benziyor incele bakalım,belki abartıyorsundur.Bunun dışında küçük bir ihtimalle gözlerin bozuk olabilir,bunun da etkisi olur.Kaşlarını çatmamaya çalış,çattığını farkettikçe yüzünü gevşet.Yüzünü buz gibi soğuk suyla yıka.Bir de yüz yogasında bazı kaş kaldırma hareketleri var,internetten bulabilirsin.

evet bu aralar çok takıntım oldu =) Gözlerim anneme benziyor rengi farklı sadece anneminde sık sık kaşları düşüyor =) benimki eskiden hiç düşmezdi evet kaşlarımı çatarak pcye bakıyor olabilirim

evet bu aralar çok takıntım oldu =) Gözlerim anneme benziyor rengi farklı sadece anneminde sık sık kaşları düşüyor =) benimki eskiden hiç düşmezdi evet kaşlarımı çatarak pcye bakıyor olabilirim bu arada evet aynaya çok bakan çok kusur bulurda gözlerimi çok beğeniyordum o yüzden bu sorunu biraz fazla taktım

canım benim çok tatlısın.. :)
biraz trajikomik bir derdin varmış.. :D
umarım eski haline dönersin, çok da kafana takma ama düzelmezse de mutlaka doktora görün bence.. :(

Back
X