• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaşlarım :(

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
88
İstanbul
Iyı geceler :) yarın işe gitmeden kaşlarımı aldırmak istiyorum fakat tenim çok hassas aşırı derecede kabarıyorum iş çıkışıda erkek arkadaşımla bulusucam kırmızı kırmızı gezmekte istemiyorum sizinde oluyormu bi öneriniz varmı çabuk geçirebilirmiyimm..

buluşmayı bir saat ertele bir saate geçer heralde kızarıklık yada fontotenle kapatacaksın ama gözenekleri tıkadığı için ben önermiyorum çok fazla.

Benim cildim de çok hassas,biraz sert dokunsan kızarır.
Fondöten,pudra işe yaramıyordu bende o yüzden evde kendim halletmeyi öğrendim.
Akşamdan hallediyorum sabaha kadar geçiyor zaten başka bir çözüm bulamadım ben.

bende çok hassasım ve ne yaparsam yapayım geçmiyor.en az bırgun gecmeli üstünden ben kaslarımı 2 ayda bır kendım alıyorum cıkmıyo cunku 3-5 tane cıkıyo.bıyıklarda yasıyorum bu sorunu belirginliği önlesin diye fondotenle bırazda olsa kapatabılırsın yalnız fondotenı kendı tenınden 1-2 ton koyu kullanman lazım tum yuzune uygulaman lazım.

Hepınıze tesekkurler fakat Mavigecem in dedigi gibi fondaden ise yaramıyor nemlendırıcı sursem olur mu acaba

Nemlendiricinin etkisi olacağını sanmıyorum,biliyorum çok sıkıcı ama kendin halletmeyi dene bence inan çok iyi oluyor.
Yani en azından dene elin yatkınsa kendin almaya devam edersin.

Ben bozarım onu bu sefer yarım kaşla gezerim :)

Kuaföre söyle o zaman tenine sürtmeden çekmeye çalışsın yani biraz daha yavaş alsın o zaman daha az kızarıyor,pudrayla falan kapatılıyor.
Ben sürekli farklı kuaförlere gittiğim için nazımı geçirebileceğim kuaförüm olmadı :)

Kuaföre söyle o zaman tenine sürtmeden çekmeye çalışsın yani biraz daha yavaş alsın o zaman daha az kızarıyor,pudrayla falan kapatılıyor.
Ben sürekli farklı kuaförlere gittiğim için nazımı geçirebileceğim kuaförüm olmadı :)

Ay aklıma geldikce aldırmaya cekiniyorum pancar gibi oluyorum valla :)

Ay aklıma geldikce aldırmaya cekiniyorum pancar gibi oluyorum valla :)

Aynen öyle özellikle akşamları giderdim hatta ıssız aralardaki kuaförlere.
Arkadaşlarım bulduğu kuaföre girer kaşlarını aldırıp çıkardı hiç öyle dertleri olmazdı :))

benim özellikle bıyık bölgem kabarıyor. onun için sürmüştü ve kabarmamıştı böyle yaptığında. kızarıklığa da yarar diye düşünüyorum.

Aynen öyle özellikle akşamları giderdim hatta ıssız aralardaki kuaförlere.
Arkadaşlarım bulduğu kuaföre girer kaşlarını aldırıp çıkardı hiç öyle dertleri olmazdı :))

Sasıyorum onlara ya gidiyolar bi bakıyorum hicbiseycikleri yok ben cıkıp eve gidene kadar yerden basım kalkmıyo :)

Sasıyorum onlara ya gidiyolar bi bakıyorum hicbiseycikleri yok ben cıkıp eve gidene kadar yerden basım kalkmıyo :)

Evet elimle kapatmaya çalışmalar :)
Tuzlu su geç çıkması için diye biliyordum ama denemedim bir dene onu bakalım.
La Roche Posay markasının bir kremi vardı bunun için ama sorunu kendim çözünce ilgilenmedim ona da bir bak istersen.

Back
X