Kaşlarımla dalga geçiyorlar.

Fotonuzu gördüm bence çok güzelsiniz yüzünüz de gözleriniz de gayet güzel

Ben bu yapma kaşı genel olarak sevmiyorum çok yapay ve kötü duruyor. Sizinse zaten hiç ihtiyacınız yok bilmiyorum mümkün mü ama mümkünse toptan sildirin diyorum. Doğal haliniz emin olun hepsinden iyidir

Kız kaçıncı sayfada bu foto bide gülmüşsün meraklardayım

Kız kaçıncı sayfada bu foto bide gülmüşsün meraklardayım

Yüzünüze göre bence kalın duruyor, zaten yüzünüz güzel olduğu için doğrudan rahatsız etmiyor-çok göze batmıyor ama kalın olmuş.
Ben de bu aynı tornadan çıkma kaşları sevmiyorum, herkesin ifadesi birbirinin aynı oldu iyice. Tabi zevk meselesi ne diyelim.

Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Şimdi gördüm Buarada yüzünüz çok tatlı
Bencede biraz kalın olmuş yani doğal durmamış gibi abartı siyahlı görmedim

İyi kestir biçtir madem duyar kasanlar da sana kasmadı onlar da senin söylemeni istememişlerdir
Sizi zerre ilgilendirmiyor ve seviye farkından ötürü sizi muhatap almıyorum. Beni göz ardı edin lütfen, başka yorumlarda karşılaşmamak üzere...

Sizi zerre ilgilendirmiyor ve seviye farkından ötürü sizi muhatap almıyorum. Beni göz ardı edin lütfen, başka yorumlarda karşılaşmamak üzere...
Ay seviye farkıymış sende seviye olsa Mustafa Kemalin askerleriyiz derken onu utandıracak seviyede konuşmazdın

Bnm bakıcım da yaptırmıştı ve bembeyaz tenine kapkara kalın kaslar oyle abes durmuştu ki, ama bir kere bile kötü olmuş bile demedim. Zamanla açıldı ama 1 yılı buldu tabi o zaman dedim çok kötü olmuştu diye, o da biliyorum bı daha asla yaptırmam dışarı cikamiyodum dedi. Kalın kaşlar moda oldu diye niye herkes yaptırıyor ki herkesin kendi kaşı kendi yüzüne uygun zaten

benimki hiç tamamen silinmedi. Yıllar geçtikçe rengi açılıyor. Yaptırdığınız yerin kullandığı boyanın kalitesi çok önemli. Cilt tipide kalıcılığı etkiliyormuş. Son yapılışın üzerinden 2.5 yıl geçti. Rengi ilk hali gibi değil tabiki. 3 yıl olsun tekrar yaptıracağım ben.

Ne olursa olsun insanların dış görünüşüyle dalga geçilmesine asla onay vermiyorum.bence çok Kırıcı .Kaş Yapımı prosedürlerini pek bilemiyorum Ama geri dönüş şansı vardır belki. Bir araştırın isterseniz.
Belki de Size değişik gelmiştir aslında kötü görünmüyordur . Alışık olmadığınız için beğenmemişsinizdir.

İçimden "şimdi artık sen de herkes gibisin" şarkısını söyledim istemsizce. Renk olarak koyu değil ama tek tip bir kaş olmuş. Muhtemelen ilk halini bildikleri için eşine ve çevrendekilere bu hali koyu gelmiştir

Rengi fotoğrafta koyu durmuyor zaten daha da açılacaktır bir kaç güne. Biraz kalın olmuş. Zaten kalın olan kaşınızın üstten çizilmemesi lazımdı bence. Fazla abartılı bir durum yok bence kalsın böyle. Bir dahaki sefere başka bir yere yaptırırsınız

İranlılara benzettim sizi :) kaşların renginde sıkıntı yok ama çok kalın olmuş. Bir tık daha ince olsaydı yüzünüze daha iyi giderdi

Çoğunluk gibi ben de rengin iyi olduğunu ancak çok çok kalın olduğunu düşünüyorum. Yüzünüze biraz daha incesi daha iyi olurdu sanki.

Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi

maşallah microblading,dudak dolgusu, burun estetiği var sanırım ama sonucu guzel olmuş herkese yakışmıyor. zamanla açılır kaş rengi ama bir tık kalın olmuş, yuzun kucuk.

Her zaman ikinci seansta daha iyi oturur bazen üçe de gerek duyulur hatta. Kaşınız düşük ve gür gördüğüm kadarıyla tamamen şeklini değiştirmek zor olur kendimden biliyorum benim de sağ kaşım problemli ve düzelmiyor. Yapan uzmanı da burada karalamanız etik değil, inşallah ceza almazsınız. Keşke diğer seansa gitseydiniz.

Diğer seansa gitmek için güven gerekliydi maalesef ki. Sizin fotoğraflardan anladığınız kadarını bi uzman olarak kendisi anlamayıp kaş şeklim ile oynuyorsa bu onun problemi. benim kaş şeklim ile ilgili hiçbir talepte bulunmadım sadece boşlukların dolmasını istedim. Forumda bu kadar kişi memnun olduğu ya da olmadığı kişilerin isimlerini hiçbir foto paylaşmaksızın yazıp ta ceza almıyorsa benim alacağımı da düşünmüyorum açıkçası. Ben yaptırdığım işlemden memnun kalmadığımı sebeplerini ve kime yaptırdığımı paylaşmak istedim. Kaldı ki fotoğrafları da paylaştım. Gerisi elbette ki insanların kendi şahsi fikir ve düşünceleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…