- 23 Ağustos 2012
- 51.853
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.496
- 898
Kız kaçıncı sayfada bu foto bide gülmüşsünFotonuzu gördüm bence çok güzelsiniz yüzünüz de gözleriniz de gayet güzel
Ben bu yapma kaşı genel olarak sevmiyorum çok yapay ve kötü duruyor. Sizinse zaten hiç ihtiyacınız yok bilmiyorum mümkün mü ama mümkünse toptan sildirin diyorum. Doğal haliniz emin olun hepsinden iyidir
Kız kaçıncı sayfada bu foto bide gülmüşsünmeraklardayım
Kız kaçıncı sayfada bu foto bide gülmüşsünmeraklardayım
Şimdi gördümFotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Atmış sağolsunKaçırdın kız konu ilk açıldığında konu sahibesi koyup kaldırdı. K.S. Sana atsın resmi en iyisi yoksa çocukta izi çıkacak
Sizi zerre ilgilendirmiyor ve seviye farkından ötürü sizi muhatap almıyorum. Beni göz ardı edin lütfen, başka yorumlarda karşılaşmamak üzere...İyi kestir biçtir madem duyar kasanlar da sana kasmadı onlar da senin söylemeni istememişlerdir
Ay seviye farkıymışSizi zerre ilgilendirmiyor ve seviye farkından ötürü sizi muhatap almıyorum. Beni göz ardı edin lütfen, başka yorumlarda karşılaşmamak üzere...
benimki hiç tamamen silinmedi. Yıllar geçtikçe rengi açılıyor. Yaptırdığınız yerin kullandığı boyanın kalitesi çok önemli. Cilt tipide kalıcılığı etkiliyormuş. Son yapılışın üzerinden 2.5 yıl geçti. Rengi ilk hali gibi değil tabiki. 3 yıl olsun tekrar yaptıracağım ben.Merhaba. Bende 1.5 dene önce kıl tekniği yaptırdım ama çok çok az yapıldı. Aşırı doğal . Yıllardır yaptırdığını yazmışsın o nedenle sana sormak istedim. Boya tamamen sıfırlanıyor mu ? Benimki microbladeng yapılmıştı. Tamamen çıkacak mi. Yoksa hafif kalıyor mu ? Bir daha yaptırmayı düşünmüyorum
Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
ANKARA' da yaklaşık 2 ay önce İnstagram üzerinden YASEMİN TERZİOĞLU ile tanıştım. kendisine kalıcı kaş ve dipliner işlemi için gittim. Yaklaşık 4 saat sürdü. YASEMİN TERZİOĞLU'ndan uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim. Reklam içerikli yorumlara aldanıp gitmeyin.. Kendileri sahte hesaplar açarak hiçbir foto koymadan gelip burada reklamını yapıyorlar. Aylardır yapılan işlemleri sildirebilmek için kendime çare arıyorum. Yapılan işlemler ile ilgili fotoları da ekte paylaşıyorum.. İşlemden sonraki gri görüntü asla kaybolmadı ve diplinerdan eser kalmadı. YASEMİN TERZİOĞLU ile o kadar zaman harcayıp bir de üzerine acı çekip sonucun böyle olduğunu görmek gerçekten insanı üzüyor. Tamamen kaş şeklimi değiştirerek yapılmış bir çalışmanın sonunda iki kaşlı canavar gibi ortalıkta geziyorum. Kendisinden öncelikle para iadesi talebinde bulundum. Sildirme işlemleri seansları da oldukça yüksek rakamlı işlemler. Kendisine gittiğimde bana yapılan işlemde hiçbir problem görmediğini gayet güzel olduğunu zamanla oturacağını söyledi. Fakat zaman geçtikçe kaş şeklimi değiştirdiği için her geçen gün daha kötü bir görüntü oluştu. Kendisi internette yazan adresinde çalışmıyor. İşleme gidildiğinde oradan ayrıldığında söyleyip arkadaşı olduğunu iddia ettiği bir kuaför salonunda işlemi yaptı. İşlemden sonra çok klinik ve kuaför gezdim hepsi işlemin şeklinin çok kötü olduğunu ve rengin asla tutmadığını dile getirdiler. Bunları kendisine ilettiğimde ise ısrarla 2. seans sonucunun daha iyi olacağını iddia etti. Ama 2. seansa gitmedim bir daha oraya adım atacağımı da sanmıyorum. Sizlere de tavsiyem YASEMİN TERZİOĞLU'ndan uzak durun.
Diğer seansa gitmek için güven gerekliydi maalesef ki. Sizin fotoğraflardan anladığınız kadarını bi uzman olarak kendisi anlamayıp kaş şeklim ile oynuyorsa bu onun problemi. benim kaş şeklim ile ilgili hiçbir talepte bulunmadım sadece boşlukların dolmasını istedim. Forumda bu kadar kişi memnun olduğu ya da olmadığı kişilerin isimlerini hiçbir foto paylaşmaksızın yazıp ta ceza almıyorsa benim alacağımı da düşünmüyorum açıkçası. Ben yaptırdığım işlemden memnun kalmadığımı sebeplerini ve kime yaptırdığımı paylaşmak istedim. Kaldı ki fotoğrafları da paylaştım. Gerisi elbette ki insanların kendi şahsi fikir ve düşünceleri.Her zaman ikinci seansta daha iyi oturur bazen üçe de gerek duyulur hatta. Kaşınız düşük ve gür gördüğüm kadarıyla tamamen şeklini değiştirmek zor olur kendimden biliyorum benim de sağ kaşım problemli ve düzelmiyor. Yapan uzmanı da burada karalamanız etik değil, inşallah ceza almazsınız. Keşke diğer seansa gitseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?