Herşeye dinden vurmaya gerek var mi bilemedim. Şimdi ben buraya neler yazarım ama banlanırım gerek yokVarmış . Kalınmış kendi kaşları da .
İyi de foto 2015 te çekilmiş. Şimdi mi canınız sıkıldı konu açtınız.Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Saat 15:29 7/20/20 dün çekilmiş yani. Fake değil.
Dikkatli oldugumu sandigimi nereden cikardinizHayır 2015 değil o benim de dikkatimi çekti eski mi diye. Sandığınız kadar dikkatli değilsiniz 20/07/2015.34 yazıyordu
İyi de foto 2015 te çekilmiş. Şimdi mi canınız sıkıldı konu açtınız.
Şekli ve rengi gayet güzel ama kalın olmuş canım1 hafta önce microblading yaptırdım kaşlarımın rengi hala açılmadı. Eşim ile arkadaşlarım benimle dalga geçiyor. Çok kötü olduğunu söylüyolar. Korkuyorum ya açılmazsa rengi diye. Kalbim çok kırık
Hahaha sahi mio instagram filtresi. gercek tarih degil. sadece ay gun ve saat yaziyor.
Güzel bir kadınsınız.Bence daha fazla yüzünüzle oynamayınBurun ucu estetiği var kapalı ameliyat
Çoğu kişiden dikkatlisiniz. siz söyleyince herkes tarihe dikkat ettiDikkatli oldugumu sandigimi nereden cikardiniz
HayırPeki bir soru sorabilir miyim, eğer rötüşe gitmezsem 1 ay sonra silinir gider mi? Silinsin istiyorum
Rötüşten önceki fotoğraflara bakıyorum baya solmuş oluyor
Daha ilk yorumlara bakmadan olayı anladımBurnun estetik mi, dudağın dolgumu.. Ne kadar terbiyesiz troller var burda. Gerçi günün 20 saatini forum da geçiren bir hayatsız dan ne beklenir ki. Yıllardır girmiyordum, gelişi güzel bi konuya tıkladım yine o nick.. Hiçmi hayatın yok bir arkadaşın fln gerçekten yazık..
Rötüşten önceki fotoğraflara bakıyorum baya solmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?