Kaşlarımla dalga geçiyorlar.

İlk fotoğrafta baya kalın gelmişti gözüme ama tüm yüzünüzü gördüğümde fena durmuyor, biraz kalın evet ama siz kalın kaş seviyorsanız sıkıntı yok. Rengi de koyu değil.

Bu arada kadın size kaş yaptırmak günah mıdır, yaptırmalı mıyım diye sormamış; burnunu ağzını da sormamış. Yaptırdığı kaşın, dikkatinizi çekerim hali hazırda çoktan yaptırdığı kaşın, nasıl durduğunu sormuş. Bazıları ne kadar seviyor alakaya maydonoz fikir beyan etmeyi.

bence gayet güzel. şimdi kalın kaş moda. ben de cumartesi yaptırdım sizinki kadar kalın değil ama bayağı kalınve herkes çok beğendi.

Şekli ve rengi gayet güzel ama kalın olmuş canım

Esiniz ne olarak dalga geçiyor o kelimeyi söylerseniz cevabi buluruz. Çünkü kumral dogal kas rengi sizin kaslar daha mi açıktı ne koyu kaslarin var diye mi geciyor bu kaşlar ne diye mi? Renk konusana erkeğin cok takilcagini sanmıyorum çünkü simsiyah değil koyu kahve bile değil

Peki bir soru sorabilir miyim, eğer rötüşe gitmezsem 1 ay sonra silinir gider mi? Silinsin istiyorum

Bence güzel duruyor niye dalga geciyolarmis? Belki alışmadığınız için size garip geliyodur

Daha ilk yorumlara bakmadan olayı anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…