- 1 Kasım 2019
- 2.746
- 5.559
- 158
Rengi iyi de çok kalın olmuş 2 tane kaş var gibi, inceltmelisiniz.1 hafta önce microblading yaptırdım kaşlarımın rengi hala açılmadı. Eşim ile arkadaşlarım benimle dalga geçiyor. Çok kötü olduğunu söylüyolar. Korkuyorum ya açılmazsa rengi diye. Kalbim çok kırık
Kaşların normal kalınlığından daha kalın duruyor, alttaki kendi kaşlarının sınırına baktım da biraz sildirebilirsin bence.Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Bir sey soracagim bende cok arastirdim bu mevzuyu bu kas yapılmadan önce cizilmiyor mu ya da cizilince gosterilmiyor mu benim izledigim videolarda once oran yapip cizip öyle boyuyorlar hani cizilip gosterilip oyle yapildiysa burda herkese kalin gelen size o zaman gelmedi mi yani o zaman ici boş diye mi size kalin gelmedi yoksa isteyerek mi yaptirdinizRötüşten önceki fotoğraflara bakıyorum baya solmuş oluyor
Gargamel diyor:)Kocaniz nasıl dalga geçiyor soyler misiniz artık vallahi çok merak ediyorum
Sen de Azmansın deyinGargamel diyor:)
Gargamel in burnuydu ya asıl dikkat çeken bence .Beğenmedim bunuGargamel diyor:)
Merhaba. Bende 1.5 dene önce kıl tekniği yaptırdım ama çok çok az yapıldı. Aşırı doğal . Yıllardır yaptırdığını yazmışsın o nedenle sana sormak istedim. Boya tamamen sıfırlanıyor mu ? Benimki microbladeng yapılmıştı. Tamamen çıkacak mi. Yoksa hafif kalıyor mu ? Bir daha yaptırmayı düşünmüyorumİlk fotoğraftan daha farklısınız burada. Çok hoş bir kadınsınız bence. Acele ediyorsunuz lazer konusunda. Biraz bekleyin. Ben yıllardır yaptırıyorum. Aslaaa ilk haliyle kalmıyor
Ben normalda bu işlemden sonraki görüntüyü hiç sevmem ama size çok yakıştırdımmmFotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Ben de ameliyatsız yaşlıların bile sarkan göğüslerini dikleştiren çok kolay bir şey biliyorum ama şu an din kardeşim olmayana söyleyesim gelmedi kusura bakmaGerçekten güzel olmayan, dış görünüşü yüzünden alay konusu olan insanlar var (konu sahibi senin için demiyorum, sen gayet güzelsin). Allah beni böyle yarattı deyip, estetik yaptırmasınlar mı? Olayı sırf dine getirip duyar kasan bir grup var bu sitede, bırakın insanlara karışmayı. Benim de göğüslerim sarkık Allah yarattı demeyeceğim çektireceğim yukarı, kusura bakmayın din kardeşlerim
Söylemenizi istediğimi hatırlamıyorum.Ben de ameliyatsız yaşlıların bile sarkan göğüslerini dikleştiren çok kolay bir şey biliyorum ama şu an din kardeşim olmayana söyleyesim gelmedi kusura bakma
İyi kestir biçtir madem duyar kasanlar da sana kasmadı onlar da senin söylemeni istememişlerdirSöylemenizi istediğimi hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?