Kaşlarımla dalga geçiyorlar.

Rengi iyi de çok kalın olmuş 2 tane kaş var gibi, inceltmelisiniz.

Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Kaşların normal kalınlığından daha kalın duruyor, alttaki kendi kaşlarının sınırına baktım da biraz sildirebilirsin bence.

Rötüşten önceki fotoğraflara bakıyorum baya solmuş oluyor
Bir sey soracagim bende cok arastirdim bu mevzuyu bu kas yapılmadan önce cizilmiyor mu ya da cizilince gosterilmiyor mu benim izledigim videolarda once oran yapip cizip öyle boyuyorlar hani cizilip gosterilip oyle yapildiysa burda herkese kalin gelen size o zaman gelmedi mi yani o zaman ici boş diye mi size kalin gelmedi yoksa isteyerek mi yaptirdiniz
Eger isteyerek yaptirdiysaniz kimsenin fikrini onemsemeyin dalga gecilecek bir rengi yok zira olsa da zamannla aciliyormus herkesin zevki farklidir

Rengi guzel de cok kalin bence.

Burnunuz dudaklariniz gozleriniz cok guzel masallah, daha ince bir kas daha dogal dururdu.

Yeterince yorum toplayinca da bence adminlere mesaj atip fotografi sildirin, hem tanidik çıkabilir hem de neler duyuyoruz ya kimseye guvenilmiyor...

Ben rengini sevdim. Ben kalın kaş severim o yüzden gözüme batmadı. Ama aklınızda kalıyorsa 1 sıra sildirebilirsiniz ama bence böyle de çok güzel olmuş. Yüzünüz de çok güzel

İlk fotoğraftan daha farklısınız burada. Çok hoş bir kadınsınız bence. Acele ediyorsunuz lazer konusunda. Biraz bekleyin. Ben yıllardır yaptırıyorum. Aslaaa ilk haliyle kalmıyor
Merhaba. Bende 1.5 dene önce kıl tekniği yaptırdım ama çok çok az yapıldı. Aşırı doğal . Yıllardır yaptırdığını yazmışsın o nedenle sana sormak istedim. Boya tamamen sıfırlanıyor mu ? Benimki microbladeng yapılmıştı. Tamamen çıkacak mi. Yoksa hafif kalıyor mu ? Bir daha yaptırmayı düşünmüyorum

Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Ben normalda bu işlemden sonraki görüntüyü hiç sevmem ama size çok yakıştırdımmm

Ben de ameliyatsız yaşlıların bile sarkan göğüslerini dikleştiren çok kolay bir şey biliyorum ama şu an din kardeşim olmayana söyleyesim gelmedi kusura bakma

Ben de ameliyatsız yaşlıların bile sarkan göğüslerini dikleştiren çok kolay bir şey biliyorum ama şu an din kardeşim olmayana söyleyesim gelmedi kusura bakma
Söylemenizi istediğimi hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…