- 31 Ekim 2013
- 21.641
- 72.781
- 798
- 41
normalden fazla kalın mı yaptılar?1 hafta önce microblading yaptırdım kaşlarımın rengi hala açılmadı. Eşim ile arkadaşlarım benimle dalga geçiyor. Çok kötü olduğunu söylüyolar. Korkuyorum ya açılmazsa rengi diye. Kalbim çok kırık
Teşekkür ederim❤En kötüsü 1 senede gdiyormuş ona seviniyorum
maaşallah ne kadar güzel bi yüzünüz var, bu haliyle hiç de dikkatime çekmedi kaşlarınız inanınFotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Benim herif de azıcık koyu boyasam hazırola geçip "Emredin paşam!" diyor. :))Renk açılıyor merak etmeyin. İlk 2 hafta benimde öyleydi. Şekilde sıkıntı var. Yüzünüze gitmemiş.
Eşimde bana sendeki kaşlar bendede olaydı yar türküsünü çalıyordu süreklibirlikte gülüyorduk biz. Takılmayın bu kadar
o zaman merak etmeyin microblading rengi çabuk atarKaşlarım kalındı zaten azıcık üstten çizdi ama tamamen heryeri full dolunca böyle gözüktü normal kaşlarım kalın dağınıktı
Canim sen cok guzel bir kizsin. Belli yani...Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Boyamayı beceremediğim için yaptırdım bende.Benim herif de azıcık koyu boyasam hazırola geçip "Emredin paşam!" diyor. :))
Kalın da değil aslında.
İlk fotoğraftan daha farklısınız burada. Çok hoş bir kadınsınız bence. Acele ediyorsunuz lazer konusunda. Biraz bekleyin. Ben yıllardır yaptırıyorum. Aslaaa ilk haliyle kalmıyorFotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Boşverin, mesaj yazmaya değmez. Herşeyi dine bağlıyorlar çıldırmışlar. Kimse kimsenin hayatına karışmamalı
İşte dini boyutunu burada sorgulamak yasak. Bunu bile bile konuyu dine çekmek yanlış.Eğer dini temsil ediyorsa şahıs , buna özen göstererek hareket etmeli.
Evet kimse karışamaz zaten de bu kadar abartılı durumlar yaşanacaksa , neden diye soruyor insan ister istemez.
..
Kaş fazla kalın , fazla düz ve koyu renk. Dağınık değil full doldurulmuş.
Belli bir topluluk var , kas , dudak , yanak , giyim , bakış hepsi aynı.
Bir araya gelseler ayırt etmek imkansız. Onlardan biri olmuşsunuz işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?