Kaşlarımla dalga geçiyorlar.

normalden fazla kalın mı yaptılar?
yoksa şekli de rengi de aslında gayet güzel bence
ama epey kalın, dediğim gibi eğer normalde bu kadar kalın değilse tanıdığınız kişilere garip geliyordur

Benim herif de azıcık koyu boyasam hazırola geçip "Emredin paşam!" diyor. :))
Kalın da değil aslında.

Kaşlarım kalındı zaten azıcık üstten çizdi ama tamamen heryeri full dolunca böyle gözüktü normal kaşlarım kalın dağınıktı
o zaman merak etmeyin microblading rengi çabuk atar
bi süre sonra iyice doğallaşır
1 ay sonra normalden biraz daha kalın ve gür ama güzel kaşlarınız olur içiniz rahat olsun böyle kalmaz

Rengi kötü veya cok koyu değil zaten açılır.Sadece aşırı kalın geldi bana.Renk açılınca üst kısımları gidiyor mu bilmiyorum oralar boya mı? Eğer şekil böyle kalacaksa kalın geldi

Rengi gayet güzel koyu falan değil ama şekli fazla kalın olmuş çizgileri çok uzun ve düzenli atmış bence dövme kapatıcı fondotenler oluyo koyu kıvamlı onlardan teninize uygun bir renk alıp ince bi fırçayla çerçevesini yumuşatın çok güzel olur

Bence rengi güzel sadece aşırı kalın geldi. Biraz ince olsa çok daha hoş olurdu

Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Canim sen cok guzel bir kizsin. Belli yani...
Keske dogal kalsaydin.. dogalik 000.
Kaşlar boya, burun estetikli Dudaklar silikon. Biraz kendini cirkinlestirmissin. Kb canim.
Dudaklarin sonecektir bidaha sisirme.
Kaslarinda cok kalin olmus. Ugrasma boyle seylerle sen zaten guzelsin.

Son düzenleme:
Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
İlk fotoğraftan daha farklısınız burada. Çok hoş bir kadınsınız bence. Acele ediyorsunuz lazer konusunda. Biraz bekleyin. Ben yıllardır yaptırıyorum. Aslaaa ilk haliyle kalmıyor

Boşverin, mesaj yazmaya değmez. Herşeyi dine bağlıyorlar çıldırmışlar. Kimse kimsenin hayatına karışmamalı

Eğer dini temsil ediyorsa şahıs , buna özen göstererek hareket etmeli.

Evet kimse karışamaz zaten de bu kadar abartılı durumlar yaşanacaksa , neden diye soruyor insan ister istemez.
..

Kaş fazla kalın , fazla düz ve koyu renk. Dağınık değil full doldurulmuş.

Belli bir topluluk var , kas , dudak , yanak , giyim , bakış hepsi aynı.

Bir araya gelseler ayırt etmek imkansız. Onlardan biri olmuşsunuz işte..

İşte dini boyutunu burada sorgulamak yasak. Bunu bile bile konuyu dine çekmek yanlış.

Gerçekten güzel olmayan, dış görünüşü yüzünden alay konusu olan insanlar var (konu sahibi senin için demiyorum, sen gayet güzelsin). Allah beni böyle yarattı deyip, estetik yaptırmasınlar mı? Olayı sırf dine getirip duyar kasan bir grup var bu sitede, bırakın insanlara karışmayı. Benim de göğüslerim sarkık Allah yarattı demeyeceğim çektireceğim yukarı, kusura bakmayın din kardeşlerim

Saç boyasıyla rengini açabilirsiniz.Birce akalay gibi biraz kavis olsaydi daha hoş olurdu sanki yüzünüze.yinede iyi görünüyor. Bende kalın seviyorum ama daha seyrek

Hanımlar tüm konularda polemiği bitirdiniz sıra kaştan gözden kavga çıkarmaya mı geldi?
Konu dudak estetiği mi burun estetiği mi yoksa yaptırılan kaşlarla dalga geçilmesi mi?
Konu içeriğinden sapmasanız, dini içerik girmeseniz, sizlere yazılan yorumlara gıcık olup insanların konuyla ilgili görüşlerinde bile beğenmedim'e basmasanız, birbirinize bazen direkt bazen alttan alta laf sokmasanız olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…