- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
6.gününde çikmasi için çok erken.güvenme derim o testlere.ve test gününü bekle arkadasim.biliyorum beklemek çok zor.insallah bebislerin seninledir.
:) bilmiyorumki valla canim ya.acaba ikinci çizgimi o.istersen 10.gününde tekrar yap bakalim.
bence bi kaç tane test al hergün yap ozaman :) amiin insallah hayirlisi hakkimizda...
sonuçlarini bildir olurmu arkadasim.
sonuçlarini bildir olurmu arkadasim.
Sabah test yaptım yani 8. gün geleneksel idrar testi denemesi :) sonuç yine negatif.Ama inşallah benimkide idrarada negatif kanda pozitif çıkanlardandır :)))))
merhaba arkadaşlar..
ben de yola dondurulmuşlarla devam ediyorum..
dün transferim oldu.. geri sayım başladı yani..
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahh...
merhaba arkadaşlar..
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahh...
merhaba arkadaşlar..
canım benim hoşbulduk..
uzun zamandır takip ediyordum yazıları transfer sonrası yazmak kısmetmiş..
listenizede seve seve bulunmak isterim..
memorial hastanesi nde tedavi görüyorum. 2 tanecik embriyo transfer edildi..opuyorumnanaktan
umarım sıkı sıkı tutunur, sağlıkla gelişir ve beni bırakmazlar.. :Saruboceq::Saruboceq:
bu arada tüm tedavi olan arkadaşlarım Rabbim hayırlı güzel haber almayı ve sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
canım hayırlı habeler duyarsın inşallah... rahim kalınlığın ne kadardı transferde öğreneblirmiyim?
canim, hadi insallah hayirli haberler alirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?