- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
kızlar değerim 8 çıktı
çok güzel haber vermek isterdim size ama bi dahakine inşallah
İnşallah sonuç olumlu olur.Valla ikisi 6 hücreli ikisi 7 hücreliymiş.Sadece bunu biliyorum :)hadi bakalim hayirli haberler aliriz insallah sendende.dondurulmuslarinin kalitesi neydi biliyomusun arkadasim...
Ekim ayından Kasım ayında bekleyenlere sevgilerle....Arkadaşlar umarım hepinizin güzel haberlerini buradan duyarız.....
insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz...
kızlar benı de yazın kasımda bende tek dondurulmuşum var onu deneyecagız adet olmamı beklıyoruz allah hepımıze sabır versın
kızlar değerim 8 çıktı
çok güzel haber vermek isterdim size ama bi dahakine inşallah
merhaba arkadaslar.listemizin ilk hamilesi olarak yazabilirsiniz:) insallah ugurlu gelirim.arkamdan sizde hamile olarak takip edersiniz beni.rokokocum arkadasim dilerim rabbimden degerlerin kat kat artar.darisi sizlerin basina.insallah rabbimde kucagima almamida nasip eder.
çok tesekkür ederim canim benim.rabbim sizleride tez zamanda sevindirsin insallah.canim 2 tane blast koydular.aslinda tahlil günüm yarindi ama ben dayanamayip dün yaptirdim.degerim 44,42 çikti.insallah katlicak.transferden sonra ananas1 çok yedim ve kabak çekirdegini.beslenmeme dikkat ettim.sütümü yumurtami balik tavuk yemeye özen gösterdim.tabi en önemli olani bol bol dua ettim.yasini serifi okudum.mübin duraklarinda mübin duasiyla birlikte.dualarim sizlerle...
merhaba arkadaslar.listemizin ilk hamilesi olarak yazabilirsiniz:) insallah ugurlu gelirim.arkamdan sizde hamile olarak takip edersiniz beni.rokokocum arkadasim dilerim rabbimden degerlerin kat kat artar.darisi sizlerin basina.insallah rabbimde kucagima almamida nasip eder.
canim bi fikrim yok ama birdahaki adetinde baslancaksa kisa protokol olabilir.hakkinda hayirlisi canim.
Kizlar adetimin 5. günündeyim .. Doktorum BIVIOL adinda bir dog. kont. hapi verdi ... Ilk günden beri yutuyorum .
22 gün kullanip adet oldugunda tedaviye basliyoruzz dedi ..
Dondurulmus emriyoyla tedavilerde uzun protokol uygulanan oldu mu ??
Benimkisi sizce uzun protokol mü ??
merhaba meltem bende senin kullandigin ilaçlari kullandim.dogum kontrol hapi disinda.ilave olarak crinone jel kullandim.transfer gününüde sayarsak 10. gün idrarda ikinci çizgiyi gördüm.ama hemen çikmiyo ikinci çizgi.bi 5 dk geçmesi gerekiyor.cumartesi günü kanda sonucum 44,42 çikti.dün testi tekrarladim.49,35 çikti.yani degerim katlamadi.ilk bebegimi kaybettim bunuda kaybetmekten çok korkuyorum.bu defa iki tane blast embriyo koymuslardi.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
tesekkür ederim arkadasim.üzülmek bi ise yaramiyor haklisin.bugün kaçinci günün canim.evet bende 3 milyonluk olanindan yaptim.sanirim 6.günün.ama çok erken canim.ayrica idrar testleri yaniltabiliyo.sen hangi merkezde yaptirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?