Kasm da dondurulmularyla deneyecekler ?

Ekim ayından Kasım ayında bekleyenlere sevgilerle....Arkadaşlar umarım hepinizin güzel haberlerini buradan duyarız.....

Canim cok tesekkürlerr iyi dileklerin icin .. a.s.
Allah razi olsun ...
Insallah 2010' a hep birlikte göbüsleri dolu dolu girecegizz ..
Allahim kimseyi mahrum birakmasin ..
Tez zamanda gelsin kuzucuklar .. :Saruboceq:

insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz...

Canim sagolasin ..Insallahh ..
Rabbim kalbimize göre versin ..
Dualarinizi bizden eksik etmeyin ..
Bizim dualarimiz da sizlerle ..

kızlar benı de yazın kasımda bende tek dondurulmuşum var onu deneyecagız adet olmamı beklıyoruz allah hepımıze sabır versın

Canim hosgeldin aramizaa ... kaydirigubbakcemile5
Seni de listemize ekliyorum .. Seve seve ..
Insallah hep birlikte dondurulmuslarimizlaa Kasima damgasini vuranlardan olacagizz ..
Allahin izniylee .. turkbayragi

kızlar değerim 8 çıktı
çok güzel haber vermek isterdim size ama bi dahakine inşallah

Canim üzülmek icin cok erken ..
Sonucta 5 in üzerinde cikanlar hamile sayiliyorr ..
Doktorun ne dedii ?
Tekrar bir test gerekli miymiss ??
Umudumu yitirme cnm benim .
Belki minik meleklerin gec tutunmaya baslamistirr ..
Insallah degerlerin hizla artarrr ...

Ne olur üzülme henüz hicbirsey bitmis degill ..
Dualarim seninlee ...

Rabbimm.. rokoko arkadasimizin degerlerini ; hem kendisini , hem bizleri mutlu edecek derecede arttir ...
Ilk hamilemiz olmasini nasip eylee ..
Hayirli saglikli evlatlar ver .. :Saruboceq:
Aminnn ..

Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....

BiSmiLLaHiRRahManiRRaHimmmm ...

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ ebriyo

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus ebriyo

3. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus ebriyo

4. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus ebriyo >>> sonuc bekliyor .. :Saruboceq:

5. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

6. angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus emriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

7.margarihta >>> ????? >>> dondurulmus embriyo

8. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Sonuc bekliyor .. :Saruboceq:

9.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo

Insallah kizlar listemiz hamilelerle :CüvCüv: dolacak ALLAHIn izniylee ... :hooray: :hooray:

merhaba arkadaslar.listemizin ilk hamilesi olarak yazabilirsiniz:) insallah ugurlu gelirim.arkamdan sizde hamile olarak takip edersiniz beni.rokokocum arkadasim dilerim rabbimden degerlerin kat kat artar.darisi sizlerin basina.insallah rabbimde kucagima almamida nasip eder.

Cnm seni cani gönülden tebrik ediyorum yaaa.. Şeniz :hooray:
Ay ne güzel bir haber buu... sırnaşık şey
Listemizin ilk hamilesiii ... a.s.

Cnm bizlere umut oldun .. Insallahh hepimize sirayla böyle güzel haberler vermek nasip olur ...

Cnm kendine cok dikkat ett ... Yorma , bol bol dinlennn ... :1hug:
Rabbim güzel bir 9 ay gecirmeyi; sonrasinda yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin ...

Bizleri dualarinda unutma cnm ... opuyorumnanaktan

(Kac embriyo konulmustuu ?? Kaliteleri neydi ?? )

Son düzenleme:
Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....

BiSmiLLaHiRRahManiRRaHimmmm ...

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ ebriyo

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus ebriyo

3. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus ebriyo

4. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus ebriyo >>> sonuc bekliyor .. :Saruboceq:

5. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

6. angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ emriyo >>> HAMILE ... HAMILE ... :CüvCüv: :teytey:

7.margarihta >>> ????? >>> dondurulmus embriyo

8. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Sonuc bekliyor .. :Saruboceq:

9.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo

Insallah kizlar listemiz hamilelerle :CüvCüv: dolacak ALLAHIn izniylee ... :hooray: :hooray:

Son düzenleme:
çok tesekkür ederim canim benim.rabbim sizleride tez zamanda sevindirsin insallah.canim 2 tane blast koydular.aslinda tahlil günüm yarindi ama ben dayanamayip dün yaptirdim.degerim 44,42 çikti.insallah katlicak.transferden sonra ananas1 çok yedim ve kabak çekirdegini.beslenmeme dikkat ettim.sütümü yumurtami balik tavuk yemeye özen gösterdim.tabi en önemli olani bol bol dua ettim.yasini serifi okudum.mübin duraklarinda mübin duasiyla birlikte.dualarim sizlerle...

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sana halay çekeceğimi söylemiştim kaydirigubbakcemile3darısı tüm olmayanların başına inşallah...

canim, cok sevindim.. bizede umut oldun insallah. Allahim 9 ay sonra bebisini kucagina almayi nasip etsin.. tebrikler canim.

çok tesekkür ederim talya cim ve dorukcum.darisi sizlerin basina.sizinde güzel haberlerinizi almak benide mutlu edecektir...

Kizlar adetimin 5. günündeyim .. Doktorum BIVIOL adinda bir dog. kont. hapi verdi ... Ilk günden beri yutuyorum .
22 gün kullanip adet oldugunda tedaviye basliyoruzz dedi ..

Dondurulmus emriyoyla tedavilerde uzun protokol uygulanan oldu mu ??
Benimkisi sizce uzun protokol mü ??

canim bi fikrim yok ama birdahaki adetinde baslancaksa kisa protokol olabilir.hakkinda hayirlisi canim.

Canım merhaba.Benimde dondurulmuşlarla transferim oldu.Bugün 6. günüm.Bende 22 gün doğum kontrol hapı kullandım.3 gün sonra regl oldum.Reglin 2. gününde estrafem kullanmaya başladım.3gün 1 tane 3 gün 2 tane 3 gün 3 tane ve ertesi gün ultrasonla kontrole gittim.Doktor rahim zarı gelişiminin iyi olduğunu dozu arttırmaya gerek olmadığını 3 er taneye devam etmemi söyledi.Tabi bu arada bebe aspirini ve elevitte kullanmaya başladım.15 gün sonraya transfer günü verdi.Tabi 5 gün kala tekrar kontrole gittim.Bu son kontrolde transfer gününe kadar kullanmam için antibiyotik ve bir hap daha verdi para... die bişey.Trasfer günü 4 dondurulmuş yumurtam %100 canlılıkta çözündü ve transfer edildi.estrofem i , vitamini ve aspirini kullanmaya devam et dedi ve ayrıca prog. hap ve crione vajinal jel verdi günde 2 kere.Baş dönmesi yapıyor ama doktor böyle bir yan etkisini olacağını söyledi.Bugün ve dün idrar testi yaptım negatif çıktı.Bakalım hayırlısı olsun herkes için bekliyoruz :)

merhaba meltem bende senin kullandigin ilaçlari kullandim.dogum kontrol hapi disinda.ilave olarak crinone jel kullandim.transfer gününüde sayarsak 10. gün idrarda ikinci çizgiyi gördüm.ama hemen çikmiyo ikinci çizgi.bi 5 dk geçmesi gerekiyor.cumartesi günü kanda sonucum 44,42 çikti.dün testi tekrarladim.49,35 çikti.yani degerim katlamadi.ilk bebegimi kaybettim bunuda kaybetmekten çok korkuyorum.bu defa iki tane blast embriyo koymuslardi.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Merhaba arkadaşım.Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.Sakın üzülme zaten senin için hayırlı ve sağlıklı bir bebekse eminim seninle kalacaktır.Ben kan testi sonuçlarından anlamıyorum ama inşallah artar canım.Bende o negatifleri gördükçe üzülüyorum ama sanırım çok erken bakmış oluyorum.İdrar testlerindede farklılıklar var sanırım.Ben eczaneden 3 milyonluk bişey aldım onunla yaptım.Seninki hangisinde çıktı?

tesekkür ederim arkadasim.üzülmek bi ise yaramiyor haklisin.bugün kaçinci günün canim.evet bende 3 milyonluk olanindan yaptim.sanirim 6.günün.ama çok erken canim.ayrica idrar testleri yaniltabiliyo.sen hangi merkezde yaptirdin.

Bugün benim 6. günüm.Anadolu Hastanesinde yaptırdım.İnşallah yanıltıyordur delphin:

6.gününde çikmasi için çok erken.güvenme derim o testlere.ve test gününü bekle arkadasim.biliyorum beklemek çok zor.insallah bebislerin seninledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…