Kasm da dondurulmularyla deneyecekler ?

silam sen hic extra gida aldinmi bu tedavi surecinde.. mesela bal corek otu gibi ?

Canim ben genelde tedaviye baslayinca pekmez icmeye gayret ediyorum ..

Pek sevmesem de .. Kan pihitlasmasi oldugu icin ben de ..
Pekmez kan yapar derler .. kaydirigubbakcemile3

Onun disinca iyi beslenmeye calisiyorum ..
Süt, badem ici vs..

Balik sevmiyorum .. Ona da bir cözüm bulmam lazim .. fisfisfis

benim ilk denemem başarısızdı. bu dondurulmuşlarla ilk denemem olacak. yani toplamda 2. denemem. kullandığım ilaçlar crinone jel ve estrofem tablet. ilk denemede karından uygulanacak iğnelerim ve sonrasında da farklı iğnelerim vardı ama bu defa bu ilaçları kullanıyorum.
talya83;
ben gerçekten dinlenemedim ilk denemede. daha doğrusu ihtiyaçta hissetmedim. kendimi çok iyi hissediyordum ama bu defa tabiiki daha tedbirli olacağım. ihtiyaç var yada yok farketmez dinleneceğim.

canim bende pekmez yiyorum..bende hic sevmem ama benimde demirim dusuk..ona iyi geliyor diyorlar..
dunde bal,corek otu ve tarcin karisimina basladim..hergun 1 tatli kasigi almayi dusunuyorum...
Balik bende fazla yemem, yiyincede su hazir sticksler oluyor ya ondan yiyorum..ondada zaten ne vitamin kaliyorsa..
Canim, B12 vitamini alsana olmazsa...cunku aslinda cok onemli..

Kızlar daha önce içinizde dondurulmuşlar yaptıran varsa bişey soracağım. Dondurulmuşlarşa ya 3. gün yada 5. gün transfer yapılıyor ya. Dr ayın 17 sinde çağırdı son kez bantları tak ve gel dedi. Şimdi eğer 3. gün tranferi yapılacak gibi düşünürsek dondurma işlemi aynı gün mü başlatılır yani 19 unda mı transfer yapılıyor yoksa doktorun o son kontrole çağırdığı günden bi gün sonramı başlatılıyor. Çünkü diğer sitelerde genelde reglin başladığı 17 ile 19 gün arasında oluyor ama ben hesapladığımda benimki daha geç oluyor?

Birde corasprinle bebek asprini aynı değilmi? Her ikisinide kanı sulandırmak için içebiliriz

Listemizi güncelledim .. Belki sonuclari belli olan ve bildirmek isteyen arkadaslar olabilir ..

Sılacım ya listeyi güncelledin de transfer ve sonucun belli olduğu tarhide yazarmısın ona göre takip ediyoruz burdan güzel haberleri almak için merakta kalıyoruz yoksa. Arkadaşlar tek tek yazarsa tarihleri süpe rolur onlar için dua ederiz sonuç ve transfer tarihlerinde

Canim keske yazabilseydim ..
Aslinda ben de arkadaslar hangi asamadalar ve sonuc tarihleri ne zaman bilmek isterdim ..

Ama sagolsunlarr buralara pek ugramiyorlarr ...
Insallah hersey güzel gidiyordur ..
Ve insallah mutlu sonuclar almislardirr , sonuc bekleyenler de bizlerle paylasmayi unutmuslardirr ... opuyorumnanaktan

Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....

BiSmiLLaHiRRahManiRRaHimmmm ...

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ embriyo

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 23 Kasim :Saruboceq:

3. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus embriyo

4. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _4_ ebriyo >>> Test tarihi ::: 29 Kasim .. :Saruboceq:

5. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

6. angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Kimyasal gebelik yasadi ... Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin ... :teselli: :Saruboceq:

7.margarihta >>> umut tüp bebek >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 Kasim

8. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Negatif sonuc aldi .. Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. :teselli: :Saruboceq:

9.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo

10.turkuaz30 >>> memorial >>>>> dondurulmus _2_ embriyo >>> sonuc bekliyorr :Saruboceq:

11.cigdemge >>> anadolu saglik merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 kasim

Insallah kizlar listemiz hamilelerle :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: dolacak ALLAHIn izniylee ... :hooray: :hooray:

Not: Listemizdeki sonuc bekleyen arkadaslarr .... Sonuclarinizi lütfen bizimle paylasin ....

Mutlu haberlerinizi duymak umuduylaa ... Dualarimiz sizlerlee ... :enbuyukkk:

Son düzenleme:

yazını okudumda kesınlıkle iğne vurulmalısın haptan daha etkılı tabıkı bunu karsılastırma bıle merdıven cıkmak etkılemez yavasca cıkarsın sakın arkadasm ığneyı bırakma bende iğne kullanıyorum ve bu işin prof una gıdıyorum bana iğneye devam dedı mustafa bahçeci

selam kızlar benimde c. tesi günü tranferim gerçekleşti. 4 embriyo transfer edildi sonucum allah izin veririse 29 kasımda.. bugün 5.günüm..umarım hepimizin yüzü tez zamanda güler.... rabbim hakımızda hayırlısını versin...

merhaba bende pazartesı dondurulmuslarla denedık 3 tane koyuldu ıkıncı deneme ınsallah allah hepımızın yuzunu guldurur

Hayirli olsun cnm transferin ... Şeniz
Insallah bebislerin sana SIMSIKI tutunurlarr ...
Burdan bizlere güzel haberler verirsin ins. :Saruboceq:

Canim zaten ben o igneleri türkiyeden özel getirttim ..
Haptan daha etkili oldugunu düsünerek ..
Ama esim doktora günlük gitmenin iyi olmadigini düsünüyoo ..
Evde dinlenmemi istiyoo ...

Burda eve gelip bana igne yapabilecek kimse de yok ..
Bakalim artik ..
Haftada 3 gün igne kullanmayi diger günler hapa devam etmeyi düsünüyorum ...

Canim senin transferin de hayirli olsun ... Şeniz
Insallah bebisleriniz size SIMSIKI tutunurrr ...

Dualarim transferi gerceklesmis tüm arladaslarimla ...

Transferden sonra hangi ilaclari kullaniyorsun ..

Kendinize cok iyi bakin ...
Yormayin emi ..

Insallah test günü hep birlikte sevinecegizz ... hihoyyyt

canım ben hergün 1 bebek aspirini 1 folbiol içiyorum.ayrıca clexan 0.2 iğne vuruyorum göbekden. kalçadan günde 1 defa progynex iğne ve 1 gün ara ile estraderm tt100 bant kullanıyorum..
duaların için çok tşk ederim.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin...

Arkadaşlar acaba hangimizinki tutacak çok merak ediyorum pazartesi transferim var allah yardımcımız olsun
heimizin

Canim ilaclarini düzenli kullan .. :1hug:
Insallah bütün o ilaclarin faydasi olur ...
Ve bebeklerin sana daha iyi tutunurlarr ..

Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ins. :Saruboceq:

Arkadaşlar acaba hangimizinki tutacak çok merak ediyorum pazartesi transferim var allah yardımcımız olsun
heimizin

Canim hayirli transferler diliyorum ...a.s.
Insallah listemizdeki herkes güzel sonuclarla gelirr ..
Hepimiz ins. meleklerimiza kavusuruz bu kezz ...

Kendini yorma bol bol dinlenn ..
Ilaclarini aksatmaa .. Öptm ..

Test tarihin ne zaman listeye ekleyimm ..
Dualarim hepinizlee ..
Ben de heycanla tedavime baslayacagim günü bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…