Kasm da dondurulmularyla deneyecekler ?

silam canim...sen suan tedavide hangi asamadasin? ilac kullaniyormusun suan?

Canim bugün adetimin 3. günündeyim ..
Progynova adinda bir ilac kullanmaya basladim ..

Rahim duvarini kalinlastirmasi icin ..
Folik asit ve gün asiri magnezyum aliyorum ...

Bir hafta sonra kontrolum var ..
Sabirsizlikla bekliyorum .. delikafadulden

Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....

BiSmiLLaHiRRahManiRRaHimmmm ...

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ embriyo

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 23 Kasim :Saruboceq:

3. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus _3_embriyo >>> Transfer tarihi : 28 Kasim :Saruboceq:

4. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _4_ ebriyo >>> Test tarihi ::: 29 Kasim .. :Saruboceq:

5. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

6. angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Kimyasal gebelik yasadi ... Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin ... :teselli: :Saruboceq:

7.margarihta >>> umut tüp bebek >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 Kasim

8. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Negatif sonuc aldi .. Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. :teselli: :Saruboceq:

9.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo

10.turkuaz30 >>> memorial >>>>> dondurulmus _2_ embriyo >>> sonuc bekliyorr :Saruboceq:

11.cigdemge >>> anadolu saglik merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 kasim

Insallah kizlar listemiz hamilelerle :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: dolacak ALLAHIn izniylee ... :hooray: :hooray:

Not: Listemizdeki sonuc bekleyen arkadaslarr .... Sonuclarinizi lütfen bizimle paylasin ....

Mutlu haberlerinizi duymak umuduylaa ... Dualarimiz sizlerlee ... :enbuyukkk:

kizlar doruk arkadasimiz hamile.allahim bebislerini sag saglim kucagina almayi nasip etsin...

Canım sana tavsiyem boşyere pekmez içme sevmiyorsan,çünkü kan yapmaktan çok kilo yapıyor,elbette kan da yapar içindeki demir sayesinde ama karaciğer,kırmızı et daha çok kan yapar,eğer testlerin normalse ona da gerek yok..ama demirin düşükse hepsinden güzeli demir hapı içmen olur.bu arada pıhtılaşma sorunu için pekmezde yararlı madde hiç duymadım.yumurta kalitesini arttırmak için ne yapabileceğimizi yazan bir başlık var oraya bakabiliriz.en güzeli en doğru olanı,bunu doktorumuza sormak bence...bu arada balık sevmiyorsan omega 3 kapsülleri satılıyor dışı karbonhidrat kaplı olduğundan kokusuz tatsız fiyatı da uygundu,hamilelikte de günlük yaşamda da çok önemli omega 3 yağı,özellikle çocuğun zekası için,balık dışında ceviz,fındık,soya faulyesi vb.de de var...yumurtaya etkisini bilmiyorum ama hamilelikte çok önemli..

kizlar doruk arkadasimiz hamile.allahim bebislerini sag saglim kucagina almayi nasip etsin...

Süper bir haberrrrrrr .... :teytey:
Ben yokken cok güzel seyler olmusss ...

Darisi hepimizin basina kizlarrrrr ...

Dorukcugum Allah bebegini eline kavustursun ...
Hayirla , sagikla kucaklatsin ... :1hug:

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ embriyo

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 23 Kasim :Saruboceq:

3. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus _3_embriyo >>> Transfer tarihi : 28 Kasim :Saruboceq:

4. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _4_ ebriyo >>> Test tarihi ::: 29 Kasim .. HAMILEEEE ::: :CüvCüv: :teytey::hooray:

6. angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Kimyasal gebelik yasadi ... Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin ... :teselli: :Saruboceq:

7.margarihta >>> umut tüp bebek >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 Kasim

8. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Negatif sonuc aldi .. Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. :teselli: :Saruboceq:

9.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo

10.turkuaz30 >>> memorial >>>>> dondurulmus _2_ embriyo >>> sonuc bekliyorr :Saruboceq:

11.cigdemge >>> anadolu saglik merkezi >>> dondurulmus _3_ embriyo >>> Transfer tarihi ::: 16 kasim

Insallah kizlar listemiz hamilelerle :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: dolacak ALLAHIn izniylee ... :hooray: :hooray:

Not: Listemizdeki sonuc bekleyen arkadaslarr .... Sonuclarinizi lütfen bizimle paylasin ....

Mutlu haberlerinizi duymak umuduylaa ... Dualarimiz sizlerlee ... :enbuyukkk:[/QUOTE]

Cok tesekkür ederim verdigin bilgiler icin .. kaydirigubbakcemile5

Arkadaslarrr ...
Bu gün arkadasimdan öyle güzel bir haber aldim kii ..

Cok cok sevindim .. :sm_cool:
Kendisi de dondurulmuslarla denedi ..

Ben ondan cok umutluydum ..
Güzel ALLAH´im yüzünü güldürdüüü ...

Onu bir kez daha buradan tebrik ediyorum ..
Sorunsuz bir 9 ay diliyor , bebegini saglikla kucaklamasini temenni ediyorummm ...

Cingis' cim Tebriklerr canimmmmmmm ... Şeniz

Dualarinda bizleri de unutma ...

Cnm arkadaşın meleğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
nerde denedi?benim de umuttüp bebekte var 13 dondurulmuşum bende çöok kaygılıyım çok yumurtam toplandığından sebep embriyo transferi gerçekleşmedi bu adette tarnsfer olacak inş embriyolatrım gelişime devam ederlerse inşallah rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Canim cok tesekkür ederim hem arkadasim , hem kendi adima ...

Arkadasim istanbul'da bir merkezde yaptirdi ama hangisi simdi hatirlayamadim ..

Darisi bizlerin basina olsun insallahh ..

Canim benim Ekim'de basladigim tedavim de cok fazla yumurta elde edilmesi sonucu OHSS olustugundan ertelendi ..

Benim de 13 tane embriyom donduruldu ..
Simdi donmus embriyolarimi kullanmak icin tedaviye basladik..

Yarin doktor kontrolum varr ..
Transfer tarihim yarin belli olur muhtemelenn ..

Sende bizdensinn ..
Seni de listemize dahil etmek istiyorum ..
Sen de istersen ..

Hepimizin melekleri tez zamanda gelsinler ins.
Dondurulmus anneleri olalim .. :Saruboceq:

Cnmcım öncelikle hepimize hayırlı cumalar...
Cnm inşallah rabbim bizlere ve tüm isteyenlere de sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamielliği nasip etsin inşallah arkadaşınla görüşürsen hangi merkezde dondurulmuşlarla kalmış öğrenebilirmisin benim için benim dondurulmuşlarım umutüp bebekte ist da benim öncesinde 2 doğal 1aşılama ile gelişen 3 gebelik kaybım var bu ilk tüp bebek deneyimim tabiki istene ekelyebilirsin ama daha adetimi beklşiyorum bakalım adet olunca da rahim uygun olacakmı hayırlısı rabbimden inşallah...

Dualarına kocamn amin diyorum...

Özür dilerim canim yaa ...
Sana cok gec cevap verdim ama bu günlerde sitemizde sorunlar var sanirsam ..

Gündüzleri rahatca girip, doya doya yazisamiyorum ...
Geceleri denk gelirse girebiliyorum ..

Canim öncelikle cok tesekkür ederim icten duan icin ..
Insallah yüce ALLAH hepimizi hayirli ,saglikli evlat sahibi yapar ..
Tez zamanda ...

Canim arkadasim da umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyordu ..
Dondurulmus embriyo ile hamile kaldii ..

Canim insallah bu kez Rabbim evladina kavustururr .. Cok üzüldüm bebeklerini kaybetmene .. :teselli:
Ben de 2 kez düsük yaptim..
Ayni acilari cogumuz yasadik ..
Insallah bundan sonra yüzümüz gülecekk ..

Listemize hos geldin ..
Güzel haberlerini kaydetmek nasip olsun .. :Saruboceq:

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ embriyo >>>Transfer i bekliyorr ..

4. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _4_ ebriyo >>> Test tarihi ::: 29 Kasim .. HAMILEE... hihoyyyt :teytey: :hooray:

9.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo >>> Tedaviye basladi ..

12.nurtii >>> umut tüp bebek merkezi >>> dondurulmus ? embriyo >>> Adetini bekliyorr ..

Mutlu haberlerinizi duymak umuduylaa ... Dualarimiz sizlerlee ... :enbuyukkk:

Son düzenleme:
Kizlar cuma günü doktor kontrolum vardii ..

Rahim kalinligim 6,5 mm olmuss ..
Bundan bir kac gün önce baktiginda 5,7 mm cikmisti ..

Doktor biraz yavas ilerliyoruz dedii ..
Sanirim su icemeyisimden kaynaklaniyorr ..

Günde 4 adet Progynova adli ilac kullanarak devam ediyorum ..
Pazartesi tekrar bakicak ve ALLAHIn izniyle transfer tarihim belli olacakk ...

Cok heyecanliyim ve cok umutluyum ..:asigim:
Ne olur ALLAHIm bu kez bebegimi gönderr .. :Saruboceq:

Canım inşallah rabbim bu sefer meleğini kucağına almanı nasip edecek inşallah rabbim sağlıkla ve hayırlısı tabiki tüm isteyenlerede...:CüvCüv:
Bütün dualarına amin diyorum...

opuyorumnanaktanAranıza benide alıdığınız için çok teşekkürler:kedi:
olurmu cnmcım geç cvp verdim site bi kaç gündür zor açıllıyor zaten nedensedelikafadulden

Canım Allah razı olsun senden ve dualarını eksik etmeyen daha hiç yüzünü görmediğim sesini duymadığım ama kk da tanıştığım bir çok arkadaşımdan.
Rabbim onca emekten ilk tüp bebek tenememde yumurtalarım döllenmediğinden transfer bile olamadan elim koynumda umutlarım yıkılmışken ikinci tüp bebek denememde dondurulmuşlarımla 15. gün aldığım 5784 gibi yüksek rakamlı bir pozitif test sonucumu çıkarttı. Annem hep bana Allah çok cömerttir elbet sana bebek verir derdi, inş bu cömertliği sizlerede en kısa zamanda gösterir.
Çok mutluyum inş. sizde tadarsınız bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…