- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
silam canim...sen suan tedavide hangi asamadasin? ilac kullaniyormusun suan?
toprakcım merhaba sanırım avukatsın değilmi
Canım sana tavsiyem boşyere pekmez içme sevmiyorsan,çünkü kan yapmaktan çok kilo yapıyor,elbette kan da yapar içindeki demir sayesinde ama karaciğer,kırmızı et daha çok kan yapar,eğer testlerin normalse ona da gerek yok..ama demirin düşükse hepsinden güzeli demir hapı içmen olur.bu arada pıhtılaşma sorunu için pekmezde yararlı madde hiç duymadım.yumurta kalitesini arttırmak için ne yapabileceğimizi yazan bir başlık var oraya bakabiliriz.en güzeli en doğru olanı,bunu doktorumuza sormak bence...bu arada balık sevmiyorsan omega 3 kapsülleri satılıyor dışı karbonhidrat kaplı olduğundan kokusuz tatsız fiyatı da uygundu,hamilelikte de günlük yaşamda da çok önemli omega 3 yağı,özellikle çocuğun zekası için,balık dışında ceviz,fındık,soya faulyesi vb.de de var...yumurtaya etkisini bilmiyorum ama hamilelikte çok önemli..Canim ben genelde tedaviye baslayinca pekmez icmeye gayret ediyorum ..
Pek sevmesem de .. Kan pihitlasmasi oldugu icin ben de ..
Pekmez kan yapar derler .. kaydirigubbakcemile3
Onun disinca iyi beslenmeye calisiyorum ..
Süt, badem ici vs..
Balik sevmiyorum .. Ona da bir cözüm bulmam lazim .. fisfisfis
kızlar bende bugun ilaçlara basladım
kizlar doruk arkadasimiz hamile.allahim bebislerini sag saglim kucagina almayi nasip etsin...
Canım sana tavsiyem boşyere pekmez içme sevmiyorsan,çünkü kan yapmaktan çok kilo yapıyor,elbette kan da yapar içindeki demir sayesinde ama karaciğer,kırmızı et daha çok kan yapar,eğer testlerin normalse ona da gerek yok..ama demirin düşükse hepsinden güzeli demir hapı içmen olur.bu arada pıhtılaşma sorunu için pekmezde yararlı madde hiç duymadım.yumurta kalitesini arttırmak için ne yapabileceğimizi yazan bir başlık var oraya bakabiliriz.en güzeli en doğru olanı,bunu doktorumuza sormak bence...bu arada balık sevmiyorsan omega 3 kapsülleri satılıyor dışı karbonhidrat kaplı olduğundan kokusuz tatsız fiyatı da uygundu,hamilelikte de günlük yaşamda da çok önemli omega 3 yağı,özellikle çocuğun zekası için,balık dışında ceviz,fındık,soya faulyesi vb.de de var...yumurtaya etkisini bilmiyorum ama hamilelikte çok önemli..
Cnm arkadaşın meleğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
nerde denedi?benim de umuttüp bebekte var 13 dondurulmuşum bende çöok kaygılıyım çok yumurtam toplandığından sebep embriyo transferi gerçekleşmedi bu adette tarnsfer olacak inş embriyolatrım gelişime devam ederlerse inşallah rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Cnmcım öncelikle hepimize hayırlı cumalar...
Cnm inşallah rabbim bizlere ve tüm isteyenlere de sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamielliği nasip etsin inşallah arkadaşınla görüşürsen hangi merkezde dondurulmuşlarla kalmış öğrenebilirmisin benim için benim dondurulmuşlarım umutüp bebekte ist da benim öncesinde 2 doğal 1aşılama ile gelişen 3 gebelik kaybım var bu ilk tüp bebek deneyimim tabiki istene ekelyebilirsin ama daha adetimi beklşiyorum bakalım adet olunca da rahim uygun olacakmı hayırlısı rabbimden inşallah...
Dualarına kocamn amin diyorum...
Arkadaslarrr ...
Bu gün arkadasimdan öyle güzel bir haber aldim kii ..
Cok cok sevindim .. :sm_cool:
Kendisi de dondurulmuslarla denedi ..
Ben ondan cok umutluydum ..
Güzel ALLAH´im yüzünü güldürdüüü ...
Onu bir kez daha buradan tebrik ediyorum ..
Sorunsuz bir 9 ay diliyor , bebegini saglikla kucaklamasini temenni ediyorummm ...
Cingis' cim Tebriklerr canimmmmmmm ... Şeniz
Dualarinda bizleri de unutma ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?