Kasm da dondurulmularyla deneyecekler ?

Silam canim, sen suan ne asamasindasin? transferin bu ay yapilacakmi?

Selam cnm benim ...

Canim ben suan sabirsiz bir sekilde hastaligimi beklemekteyim ..
2 haftam var daha ..

28 ekimde hastaligim oldu fakat doktorum yumurtaliklarim büyük diye bir ay daha bekleyelim dedii ...

Sanirim bayram sonu gibi tedaviye baslarim ALLAhin izniylee ...

Sizlerden gelen haberleri dört gözle bekliyorum ..

Insallah sirayla güzel haberler vermek nasip olsun ... :Saruboceq:

Canim insallah bu bir ay bekleme iyi gelr...
Bende adetimi bekliyorum, bugun yarin gelmesi lazim..Ama galiba biraz gecikecek..daha fazla adet belirtilerim yok..Daha once okumustum, tup bebek sonrasi adetin gec gelebiliyormus.. Hayirlisi insallah

Canim insallah bu bir ay bekleme iyi gelr...
Bende adetimi bekliyorum, bugun yarin gelmesi lazim..Ama galiba biraz gecikecek..daha fazla adet belirtilerim yok..Daha once okumustum, tup bebek sonrasi adetin gec gelebiliyormus.. Hayirlisi insallah

Canim doktorum bana da tedaviden sonra adet düzeninin bozulabilecegini söylemisti ..
Zaten benim adetim cok düzensizdir ...
Bu nedenle bana BIVIOL adinda bir dog. kont. hapi verdi ..
Onu kullaniyorum ilk günden beri ..
Sana doktorun herhangi bir ilac vermedi mi ??

Gelmesse gidip doktorundan adet sökücü de isteyebilirsin ..

Kan testi sonucum kocaman bir negatif

Meltemcim cnm benim ... Ne olur kendini üzmee olur muu ? :teselli:
Seni cok iyi anliyorum cnm .. Aslinda üzülme demek de cok anlamsizz, biliyorum .. mafoldumben

O kadar cabaladiktan , ugrastiktan sonra eline birsey gecmemesi cok üzücü ...
Ama birde sunu düsün ..
Bazi arkadaslarimizin yumurtalari hic döllenmeyebiliyor .. :1no2:

Bazilarinin donduracak kadar yumurtasi bile cikmiyorr .. :1no2:

Bazilari donasyon bile düsünüyorr ... :1no2:

Bazilari 5. ayina kadar bebekleriyle birlikteyken ansizin kaybediyorr ..
Ona bu kadar yaklasmisken ... :1no2:

Sayabilecegim o kadar olumsuz vakalar varki ...
Bazen su halimize sükür etmekten baska caremiz kalmiyorr ...

Güclü olmaliyiz cnm benim ... Şeniz
Bizden cok daha zor durumda olan o kadar kisi varkii ...
Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun ... :Saruboceq:

Sükür ki bizim tüp bebek gibi bir yardimcimiz varr ..
Tüp bebek tedavisi olmadan önceki dönemlerde insanlar bebek özlemiyle bir ömür yasayip gidiyorlardii ...

Bizim bir umudumuz varr kizlarr ... :1rolleyes:

Insallah cnm benim ... Melegin sana en kisa zamanda belki de kendiliginden geliverir ...
Dualarimiz seninlee ...

meltemcim sakin üzülme dicem ama biliyorum bunu basarmak çok zor.silam arkadasimiz çok güzel konuşmuş.ne yazikki elimizden rabbimize dua etmekten baska hiç bişey gelmiyor.çok şükürki tüp bebek deneme şansımız var.ben ilk bebeğimi kaybettiğimde kendime benden daha zorlarini yaşamış arkadaşların durumlarını burda okudukça teselli verdim.ikincisinde çok umutluydum.ne yazıkki değerim düştü.doktorum pgd ile tüp bebek önerdi.araştırma içindeyim.rahim içindede bir problem olabilirmiş araştırdığım kadarıyla.çok zor bir sınavdan geçiyoruz.tevekkülümüzü elden bırakmadan dualarımızla sabredip beklemeliyiz.şüpheszki rabbim dualarimizi kabul edecektir.

Kasim'da dondurulmuslariyla deneyecekler .....

BiSmiLLaHiRRahManiRRaHimmmm ...

1. ~silam~ >>> almanya >>> dondurulmus _3_ embriyo

2. surayn >>> anatolia >>> dondurulmus embriyo

3. talya83 >>> hollanda >>> dondurulmus embriyo

4. doruk >>> fertijin tüp bebek merkezi >>> dondurulmus ebriyo >>> sonuc bekliyor .. :Saruboceq:

5. rokoko >>> ? >>> dondurulmus embriyo >>> sonuc bekliyor :Saruboceq:

6. angel_78 >>> istanbul tüp bebek merkezi >>> dondurulmus _2_ embriyo >>> Kimyasal gebelik yasadi ... Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin ... :teselli: :Saruboceq:

7.margarihta >>> ????? >>> dondurulmus embriyo

8. mmmeltem >>> ????? >>> dondurulmus embriyo >>> Negatif sonuc aldi .. Rabbim bir dahakine bebegini nasip etsin .. :teselli: :Saruboceq:

9.ilayda255 >>> umut tüp bebekk >>> dondurulmus _TEK_ embriyoo

10.turkuaz30 >>> memorial >>>>> dondurulmus _2_ embriyo >>> sonuc bekliyorr :Saruboceq:

Insallah kizlar listemiz hamilelerle :CüvCüv: dolacak ALLAHIn izniylee ... :hooray: :hooray:

Not: Listemizdeki sonuc bekleyen arkadaslarr .... Sonuclarinizi lütfen bizimle paylasin ....

Mutlu haberlerinizi duymak umuduylaa ... Dualarimiz sizlerlee ... :enbuyukkk:

silmcim merhaba arkadasim.eskiden açilmis olan bi konuyu okudumda.lenfosit asi ile ilgili.sanirim sen yaptirmissin.bununla ilgili fikir verirmisin..

silmcim merhaba arkadasim.eskiden açilmis olan bi konuyu okudumda.lenfosit asi ile ilgili.sanirim sen yaptirmissin.bununla ilgili fikir verirmisin..

Evet canim .. Ben lenfosit asisini 2004 yilinda yaptirmistim ..

Ben 2002 ´de tüp bebek yaptirmaya basladim ..
Pek cok negatif sonuc alinca arastirmaya karar verdi doktorum..

Jeton gec düstü yani ..

Esimle aramizda doku uyusmazligi oldugu ortaya cikti ..
Yani vücudum esimden gelen herhangi bir parcayi kabullenemiyor ve yok ediyorr ..

Lenfosit asisindan sonra hamile kaldim ..

Fakat bebegimin 9. haftada kalbi durdu ..
Kan pihtilasmasi nedeniylee ..

Kan pihtilasmasinin da olup olmadiginin arastirilmasini tavsiye ederim ..

Canim LENFOSIT ASISI 'nda esinden alinan kanlari labaratuar ortaminda islemden gecirdikten sonra sana enjekte ediyorlar ...

Kolun ic yüzüne 7 ayri bölgeden deri altina ..
Kolunda minik minik sislikler oluyor ..
Bir kac gün sonra geciyorr ..

1-2 ay sonra yine kan aliniyor ve bu kez asi basari saglamis mi diye bakiliyorr ..

Tabi ben bu islemi yaptirali uzun zaman oluyor ..
Bir degisiklik yahut da gelisme oldugu mu bilemiyorum..
Benim yasadiklarim bunlar cnm...

Yardimci olabildiysem ne mutlu bana ... :1hug:

Son düzenleme:
silamcim çok tesekkür ederim arkadasim.çok faydali oldun gerçekten.peki bu asi öncesinde esler arasinda doku uyusmazligi olup olmadigi saptanabiliyomu.yoksa sansami uygulaniyo bu asi.

silamcim çok tesekkür ederim arkadasim.çok faydali oldun gerçekten.peki bu asi öncesinde esler arasinda doku uyusmazligi olup olmadigi saptanabiliyomu.yoksa sansami uygulaniyo bu asi.

Evet cnm . Zaten asiyi uygulamadan önce esinden ve senden kan örnekleri aliyorlarr ...

Alinan kanda öncelikle herhangi bir hastalik tasiyor mu arastiriliyorr ..
Sonrasinda esinle aranizda doku uyusmazligi var mi ona bakiliyorr ..

Eger cikarsa doku uyusmazligi LENFOSIT ASISI icin sadece esinden kan aliyorlarr ..
Ve sana enjekte ediliyorr ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…