katı meyve sıkacağı

serysery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
626
32
73
arçeliğin katı meyva sıkacağı konusunda bilgisi olan varmı ? kullanan falan bide katı meyve sıkacağı alıcam önerilerinizi bekliorum çok önemli

Eklentiler

• $indir.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 167
arçeliğin katı meyva sıkacağı konusunda bilgisi olan varmı ? kullanan falan bide katı meyve sıkacağı alıcam önerilerinizi bekliorum çok önemli

iyigünler canım ben geçen sene Arçelik katı meyve sıkacağı aldım kullanıyorum güzel alabilirsin yalnız çok hızlı sıktığı için biraz köpüklü meyve suyu oluyor bilgin olsun.

iyigünler canım ben geçen sene Arçelik katı meyve sıkacağı aldım kullanıyorum güzel alabilirsin yalnız çok hızlı sıktığı için biraz köpüklü meyve suyu oluyor bilgin olsun.

çeyizime alacağım için iyi bir şey almak isiyorum emin olamadım şimdi braun için iyi diyorlar genelde

katı meyve sıkacağında en iyisi philips diyorlar canım.. ben de almadım daha ve araştırmalarım sonucunda philips'de karar kıldım..

blender setinde de metal ayaklı braun diyorlar

bende aylardır katı meyve sıkacağı almayı planlayan biri olarak hala karar verebilmiş değilim.. bir ara baya araştırdım herkes farklı farklı markalar söylemiş ne yapacagımı bilemedim kuzum karar verirsen paylaş emii :))

Biz evde homend kullanıyoruz çeyizime de homend aldım. Çok memnunuz. Ayrıca homendın teknik Servisi de çok iyi

katı meyve sıkacağında en iyisi philips diyorlar canım.. ben de almadım daha ve araştırmalarım sonucunda philips'de karar kıldım..

blender setinde de metal ayaklı braun diyorlar

blender setimi braun alacagım ona karar verdim ya bende philips diyodum katı meyve sıkacagı için ancak çok kötü yorumlar okudum fiyatına göre performansı kötüymüş diye bide çok pahalı arçelik uygun bide hakkında genelde çok iyi yorumlar yapılmış biyandada braun var ne yapacagım ben haftasonuna almam lazım

sende karar verirsen benle paylaş canım benim haftasonuna kadar almam lazım bakalım ne yapcam

Dusun derim ben cunku ben ozellikle onu aldim damlatmiyor hem kati meyve sikacagi hem narenciye. Hic baska yere de bakmadim

tamam canım paylaşırım tabi ama benim senin kadar acelem yok malum bu ay elektrik süpürgesi beni batırmış durumda :)

ahahahhah tahmin edebilirim ne marka aldın ben arnica bora aldım açtık baktık canavar gibi valla evdede onu kullanıyoduk zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…