Katil geri dönüş yaptı kizlar

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
38
Merhaba kızlar bir önceki konumda sizlere bahsetmiştim eski adı sevgilim tarafından çok çirkince terkedildim ailesi ile tanismaya davet ettikten 1 gün sonra eski karısını unutamadığıni ona karşı birşeyler hala bitmediğini söyleyip ayrılmıştık hem mesajla hemde telefonla etmediğim beddua ah kalmamıştı hakkını helal et dedi tabi ki etmedim bugün beklenen durum oldu
Arkadaşımı arayıp beni sormuş nehirce nasıl cok merek ediyorum diye oda ne yüzle arıyorsun kız senin yüzünden bitti yemiyor içmiyor demiş ben böyle olsun istemedim falan demiş oda ayrilabilrsinz buna kimsenin itirazı yok ama o kız bunu haketmedı eski karına dönmek için yaptığın oyun çok basit bir durum demiş eski sevgilide ben eski karıma da dönmüyorum iyi değilim falan demiş arasam telefonu açar mı demis oda bilmiyirum dene istersen diyip kapatmış daha henuz aramadi 1 saat oldu arkadasimi arayali sizce ne yapmaya çalıyor ki 3 gun geçmeden aradı helallik alamadığı için mi düştü ardıma??

aman bırakın şunu. belli ki eski karısıyla da olmamış. yine size gelmeye çalışıyor. ne adam ya.

Eski karısından yüz bulamadı bare eskisine döneyim de boş kalmayım demiş.
Lütfen affetme. Bunlar asla düzelmez.
Sen tek başına her şeyin üstesinden gelirsin. Sakın.

He he bizde yedik dönmüştür o karısına adı üstünde eski karısı sonra bunlar yine anlaşmazlığa düşmüşlerdir.Hop nasıl olsa öteki affedermi beni hesabına düşmüş.İyi değilsen ne diye kafa dinlemek yerine eski karıma dönecem demiş acaba.Klasik iyi değilim numaraları.

karisiyla arasinda belli ki bi sorun cikmis cark etmesinin sebebi bu.
sorun o bu degil. bu adam seni sevmiyor bacim. yarin öbür gün karisi degil baska biri ciksa seni yine birakir sakin tel bile acip dinleme bu adam bildigin nitelikli dolandirici. ben onceki konuda karisiyla problem cikarsa ki cikar donecek demistim . aklin varsa kiymetini bil hayatinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…