- 27 Mayıs 2009
- 1.244
- 253
- 323
- 37
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
Ön yargılı olmayın hemen saat saymadım sayacak bir durum yok aradı açmadım engelledim bu durumu kabullenecek kadar basit midesiz biri değilim benSaatleri saydigina göre geri dönmeye meyillisin. Unutma ikinci terkedisi de nikah masasında olur karaktersiz adamın.
Dürüstçe mi !!!!! Bana son güne kadar aşkım canım seni özledim hayatım diyen ailesi ile evleneceğim kişi diye tanıtıp ertesi gün ben eski karıma donucem diyen adam mı dürüst yapmayın kimse kimsenin uğruna olup bitmez kimseye yapışacak kadar onursuz değilim ben ona devamlı sordum aklında eski karın var mı diye her defasında unuttum seni seviyorum diyen o ev tutan eşya alan salon bakan ailesine götüren o 1 günde mi anladı eskiyi unutamadığı benim kaybolan kırılan onurum gururum ne oluyor hanımefendi!!!!! Yorum yapmadan önce empati yapın kendinize kardeşinize yapıldığını farz edin ben adamın boynuna atlamadım benimle evlen diye hergün evlilik planı yapan kendisiydi kimsenin bir genç kızın hayalleri ile onuru ile oynamaya hakkı yok 1 saat önce aşkım canım 1 saat sonra ben eskiye donucem derse en ağır beddualarım haktır ona !!!!!İyi de dürüstçe ayrılmış , neden beddua ettin ki? Ben olsam haksız edilmiş bedduaları zerre sallamazdım. O kadar fevri davranınca adam da endişelenmiştir kendine bişey yapmayasın diye. Hayır yani "günlerdir bişey yemiyor içmiyor mahvettin kızı " gibi bir konuşmayı benim arkadaşım yapsa ağzıma geleni sayardım o arkadaşa! Beni nasıl bu kadar küçük düşürebilirsin diye.
Çocuk gibi davranmayın ya , ayrılmayı olgunca karşılayamazken evlenmeye kalkıyorsunuz. Ne olmuş adam aldatmış mı, evli miymiş meğerse neymiş yani sinmemiş içine ve dürüstçe olmaz demiş. Aklında hala eski karısı varken senle evlense daha mı iyiydi?
Aradı açmadım engelledim heryerdenMaymun istahindan o. Ulasamasin sana kudursun.
Siz bunu facede bir sayfada da paylasmistiniz sanirim size boyle bir adiligi yapmis insandan nasil hala bir sey bekliyorsunuz kendinizi kucuk dusurmeyin ölse donup bakmayin ardinizaMerhaba kızlar bir önceki konumda sizlere bahsetmiştim eski adı sevgilim tarafından çok çirkince terkedildim ailesi ile tanismaya davet ettikten 1 gün sonra eski karısını unutamadığıni ona karşı birşeyler hala bitmediğini söyleyip ayrılmıştık hem mesajla hemde telefonla etmediğim beddua ah kalmamıştı hakkını helal et dedi tabi ki etmedim bugün beklenen durum oldu
Arkadaşımı arayıp beni sormuş nehirce nasıl cok merek ediyorum diye oda ne yüzle arıyorsun kız senin yüzünden bitti yemiyor içmiyor demiş ben böyle olsun istemedim falan demiş oda ayrilabilrsinz buna kimsenin itirazı yok ama o kız bunu haketmedı eski karına dönmek için yaptığın oyun çok basit bir durum demiş eski sevgilide ben eski karıma da dönmüyorum iyi değilim falan demiş arasam telefonu açar mı demis oda bilmiyirum dene istersen diyip kapatmış daha henuz aramadi 1 saat oldu arkadasimi arayali sizce ne yapmaya çalıyor ki 3 gun geçmeden aradı helallik alamadığı için mi düştü ardıma??
Onun sana yaşattıklarını yaşat bence...nikah günü vazgeçtim de mesela en güzel ders bu olur benceAradı açmadım engelledim heryerden
İyi de dürüstçe ayrılmış , neden beddua ettin ki? Ben olsam haksız edilmiş bedduaları zerre sallamazdım. O kadar fevri davranınca adam da endişelenmiştir kendine bişey yapmayasın diye. Hayır yani "günlerdir bişey yemiyor içmiyor mahvettin kızı " gibi bir konuşmayı benim arkadaşım yapsa ağzıma geleni sayardım o arkadaşa! Beni nasıl bu kadar küçük düşürebilirsin diye.
Çocuk gibi davranmayın ya , ayrılmayı olgunca karşılayamazken evlenmeye kalkıyorsunuz. Ne olmuş adam aldatmış mı, evli miymiş meğerse neymiş yani sinmemiş içine ve dürüstçe olmaz demiş. Aklında hala eski karısı varken senle evlense daha mı iyiydi?
Dini boyuta cekilmesin ...Peygamber Efendimiz bile bekar bekarla evlensin boşanmış veya dul insanın aklı eski esde kalabilir ikisini karsilastirabilir demiş. ......Rabbim size hayırlı kapılar açsın düzgün karakterli biriyle evlilik yapmanızı nasip etsin
Yoo bu site dışında hiçbir yerde paylaşmadımSiz bunu facede bir sayfada da paylasmistiniz sanirim size boyle bir adiligi yapmis insandan nasil hala bir sey bekliyorsunuz kendinizi kucuk dusurmeyin ölse donup bakmayin ardiniza
Doğrudur bende birinden duymuştum demekki yanlış duymusumkardes o tam olarak oyle degil. oyle bi hadise yok. hz hatice ile evlendiginde hz. hatice dul du. hz ayse ile evlenirken kendinin 2. evliligiydi. nikah dusuyorsa problem yok. peygamberimizin denklik ile ile ilgili tavsiyesi var. o ayri
2 gündür arıyordu açmadım bugün engelledim heryerden artıknaptintiz konu sahibi arkadas durum ne
Aynısını yaşadım psikolojim bozuldu toparlanamıyorum tuhaf bir durum uzaktan sallamaya benzemiyor gerçekten yıkıyor.Dürüstçe mi !!!!! Bana son güne kadar aşkım canım seni özledim hayatım diyen ailesi ile evleneceğim kişi diye tanıtıp ertesi gün ben eski karıma donucem diyen adam mı dürüst yapmayın kimse kimsenin uğruna olup bitmez kimseye yapışacak kadar onursuz değilim ben ona devamlı sordum aklında eski karın var mı diye her defasında unuttum seni seviyorum diyen o ev tutan eşya alan salon bakan ailesine götüren o 1 günde mi anladı eskiyi unutamadığı benim kaybolan kırılan onurum gururum ne oluyor hanımefendi!!!!! Yorum yapmadan önce empati yapın kendinize kardeşinize yapıldığını farz edin ben adamın boynuna atlamadım benimle evlen diye hergün evlilik planı yapan kendisiydi kimsenin bir genç kızın hayalleri ile onuru ile oynamaya hakkı yok 1 saat önce aşkım canım 1 saat sonra ben eskiye donucem derse en ağır beddualarım haktır ona !!!!!
Eski karısı kabul etmeyince veya eski karısında aradıgını bulamayınca "bari nehirceye döneyim" demis resmen. Bir kere yapan bir daha yapar, bu sefer eski karısına dönerek degil yeni tanıstıgı kadinlar ugruna sizi bırakarak aldatır. Yine olan size olur. Sütten agzınız yanmıs, konu aynö adamsa eger; yogurdu üfleyerek yiyin, hatta o yogurdu yemeyin bile. Arayıp pismanlıgını dile getirdiginde karsı koyamayacagınızı düsünüyorsanız hic acmayın, agzının payını verebilirim diyorsanız acıp gerekeni yapın derim.Merhaba kızlar bir önceki konumda sizlere bahsetmiştim eski adı sevgilim tarafından çok çirkince terkedildim ailesi ile tanismaya davet ettikten 1 gün sonra eski karısını unutamadığıni ona karşı birşeyler hala bitmediğini söyleyip ayrılmıştık hem mesajla hemde telefonla etmediğim beddua ah kalmamıştı hakkını helal et dedi tabi ki etmedim bugün beklenen durum oldu
Arkadaşımı arayıp beni sormuş nehirce nasıl cok merek ediyorum diye oda ne yüzle arıyorsun kız senin yüzünden bitti yemiyor içmiyor demiş ben böyle olsun istemedim falan demiş oda ayrilabilrsinz buna kimsenin itirazı yok ama o kız bunu haketmedı eski karına dönmek için yaptığın oyun çok basit bir durum demiş eski sevgilide ben eski karıma da dönmüyorum iyi değilim falan demiş arasam telefonu açar mı demis oda bilmiyirum dene istersen diyip kapatmış daha henuz aramadi 1 saat oldu arkadasimi arayali sizce ne yapmaya çalıyor ki 3 gun geçmeden aradı helallik alamadığı için mi düştü ardıma??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?