Katil geri dönüş yaptı kizlar

Bugun affetsen yarin ya eski karisiyla ya da baska bi kadinla seni aldattigini ogrenirsin. Adam guvenilir degil. Seni hemen harcamis.

Yanlış hatırlamıyorsam ailesi eski karısını istemiyordu
Aileyi ikna edememiştir belki
Denenmişin denemesi olmaz
Kanmazsınız inşallah

İyi de dürüstçe ayrılmış , neden beddua ettin ki? Ben olsam haksız edilmiş bedduaları zerre sallamazdım. O kadar fevri davranınca adam da endişelenmiştir kendine bişey yapmayasın diye. Hayır yani "günlerdir bişey yemiyor içmiyor mahvettin kızı " gibi bir konuşmayı benim arkadaşım yapsa ağzıma geleni sayardım o arkadaşa! Beni nasıl bu kadar küçük düşürebilirsin diye.

Çocuk gibi davranmayın ya , ayrılmayı olgunca karşılayamazken evlenmeye kalkıyorsunuz. Ne olmuş adam aldatmış mı, evli miymiş meğerse neymiş yani sinmemiş içine ve dürüstçe olmaz demiş. Aklında hala eski karısı varken senle evlense daha mı iyiydi?

Arkadasimin sana soyliyecegini biliyor seni yumusatmaya calisiyor .Sakin telini bile acma demeki karisi ilgilenmemis sana sirnasacak aklinca

Sakin acma ararsa

Yüzde yüz eski karısı ile bir çıkmaza girdi bu da yine bir boşlugà düştü Size saracak sizde teselli bulacak. Adam sizi teseli aracı olarak kullanıyor. Acı bir gerçek olarak diyebilirkmki sizi sevmiyor.sevse sizi asla bırakmazdi. Lütfen bir kez daha kendinizi kullandirtmayın böyle adamlara oyuncak olmayin

Bencede ararsa hande yenerin MOR sarkisinin nakaratini dinlet kapat kapak olur.
Bu arada boslukta kalmis beyfendi
nasilsa elde var hazir ona doneyim demis.
bu kadar basit!!

Saatleri saydigina göre geri dönmeye meyillisin. Unutma ikinci terkedisi de nikah masasında olur karaktersiz adamın.

Ben sizin yerinizde olsaydım daha ozaman engellerdim o karektersizi heryerden
Öyle yapmadiginiza göre bir Umudunuz var demekki
Size bir kardes tavsiyesi sizi acimadan vicdansiz ca başından savan biri için kiymayin kendinize,yapmayın bu kötülüğü kendinize
Yeni bir sayfa açın hayatiniza musmutlu,bir hayat dileğiyle

adam kitligi mi var sakin donme her karisi cagirdiginda kisar bu pzvk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…