Katil geri dönüş yaptı kizlar

Eski karısı da terk etmiştir, ortada kalınca sizi aramış. İnşallah dönmeyi düşünmüyorsun!

böyle bi adam seni arasa ne aramasa ne ? kendi yoluna bak , umursama, ararsa da açma..

böyle bi adam seni arasa ne aramasa ne ? kendi yoluna bak , umursama, ararsa da açma..

Ben olsam o arkadasi da uzaklastirirdim pesimden. En nefret ettigim sey zayifliklarimin beni zayif birakan biri tarafindan ogrenilmesidir. Yemeden icmeden kesildi senin yuzunden dese bir arkadasim ona arkadas gozuyle bile bakmam. Arama o seni coktan hayatindan cikardi senin gibi biri icin yas mi tutsaydi kiz diyip gecseydi ne gerek var bilmesine?

Oyle bi baslik atmissiniz ki urperdim. Ama icerigi okuyunca cok bos oldugunu gordum. Kurtulmussunuz iste dengesizin birinden daha ne istiyosun? Evlendikten sonra deseydi daha mi iyiydi?? Bosverin herkes kendi yoluna baksin. Ve gun gelecek diyeceksin ki bir erkek icin yemeden ismeden kesildigime degmezmis.

amacını sorgulamayın, hayatınızdan net bir şekilde çıkarın.
arkadaşınız da sizi bu kadar eziklemeseymiş iyi olurmuş..

Ay bu benim çok Üzüldüğüm konuydu. Sakın dönme. Ay sanki seni Kız kardeşim gibi gördüm de telaslandim ya. Bak güzel sözlere falan kanma sakın. Eski karısı onu istememiştir seni cebinde sanıyor adi herif

Sakın kabul etme. Seni harcaması 10 dakikasını almamış. 3 günde dönmesine şaşırmaman gerekir. Duygularıyla hareket etmiyor..

Eski karısıyla bişeyler ters gitmistir ondan aramistir ah be guzelim yapma o adamdan bir cacik olmaz.

Zaten evlenmis bosanmis bi insanla bekar bi insan olmaz bastan bence hata yapmissiniz hattinizi degistirin ulasamasin yoksa aklinizi celmeye calisicak muhtemelen tekrar.. tabi cok istiyosaniz gorusun 3ay sonra nisanlim beni eski karisi icin terk etti yazarsiniz ozamanda

Dini boyuta cekilmesin ...Peygamber Efendimiz bile bekar bekarla evlensin boşanmış veya dul insanın aklı eski esde kalabilir ikisini karsilastirabilir demiş. ......Rabbim size hayırlı kapılar açsın düzgün karakterli biriyle evlilik yapmanızı nasip etsin

Karisi ile barışmayı denemiş;reddedilmiştir.simdi sana donmek icin;bahane arıyor.Kabuk edip;hayatını mahvetme sakin. Bu hep böyle gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…