Canım herkes telefonla konuşsa dolmuştaki insanlar rahatsız olmayacakmı hastası var yaşlısı var çocuğu var. Çok garip bu kadar duyarsız olmaksen de telefonla konuş
Siz başka yerlere çekiyorsunuz görende devlet meselesi sanacak . Bu benim düşüncem sizdende saygılı olmayı beklerim olayı farklı yerlere çekmeyin lütfen
Hergün tanımadığım bir kadınla dolmuşta karşılaşmaktan ve her seferinde sırf zaman gecirmek için inene kadar telefonla konuşmasından dolayı hayattan soğudum . Katil olmamak elde değil . Bu işin sonu kötü
Hergün tanımadığım bir kadınla dolmuşta karşılaşmaktan ve her seferinde sırf zaman gecirmek için inene kadar telefonla konuşmasından dolayı hayattan soğudum . Katil olmamak elde değil . Bu işin sonu kötü
ne biliyorsunuz belki klostrofobisi var ve dikkatini dağıtmak için konuşuyor çok rahatsız oluyorsanız hususi otomobilinizi alır gidersiniz bu tarz şikayetlere kıl oluyorum yeminle.Hergün tanımadığım bir kadınla dolmuşta karşılaşmaktan ve her seferinde sırf zaman gecirmek için inene kadar telefonla konuşmasından dolayı hayattan soğudum . Katil olmamak elde değil . Bu işin sonu kötü
Ahahaha:)) kendine ozel bi araba al yoksa taksiyle git cunku bagira cagira konusan lisselilerden tut kulaklikla olsa bile disari cikacak sekilde muzik dinleyenlere kadar baya cins var yani tek siz degilsiniz toplu tasima kullaniyosak katlancaz baska dolmusa bini verin tek o mu gidiyo sanki
metroda telefonlar çekmiyor ki canım nasıl bi yüksek teknolojiye sahip bir telefonmuş o kadındaki
neden insanca davranılmasını sağlamak yerine (uyararak vesaire), özel araç alsın insanlar?
bu kadarcık düşünceliliği bile lüks gördüğümüz için, toplu taşımalar hayvan dolu.
Arkadaşlar gerçekten bıktım ya kadını en son döveceğim o olacak aynı dolmuşa hergün denk gelmek kadar köyü birsey yok
hayir ben anlamiyorum ,dolmus dediginiz ozel mulk mu istediginizi alin istemediginizi dovun !!! bu msji hayretle okudum. kadinin size ne zarari var. ihtoyac durumu olmasa kim dolmusla seyahat etmek ister. ne garip ki sizde o kadinla ayni konumdasiniz ama farkinda bile degilsiniz. derdiniz yok dert ariyorsunuz diycem ama dert katagrisine bile girmiyor bu durum !
Arkadaşlar gerçekten bıktım ya kadını en son döveceğim o olacak aynı dolmuşa hergün denk gelmek kadar köyü birsey yok
neden insanca davranılmasını sağlamak yerine (uyararak vesaire), özel araç alsın insanlar?
bu kadarcık düşünceliliği bile lüks gördüğümüz için, toplu taşımalar hayvan dolu.
eee?? yani?Haklisin canim ama maalesef burasi turkiye :)
ne biliyoruz avazı çıktığı kadar bağırdığını kadın telefonla konuşuyormuş belki konu sahibi gram sese tahammülkar değildir ,orası toplu taşıma aracı isteyen telefonla konuşur isteyen yanında oturan kişiyle sohbet eder..birisinin çıkıp katil olcam (hadi o mecazi) iki mesaj sonra kadını dövücem demesi ne kadar mantıklı.dolmuş özel mülk olmadığı için, insanlar başkalarını rahatsız etmemeye dikkat etmeli.
dolmuş o bağıran kadının özel mülkü değil!!!
anlamıyorum yaa, düşüncesizliği nasıl savunabiliyorsunuz!!!
vermeniz gereken öneri, "kadına: hanımefendi biraz sessiz olmanızı rica edebilir miyim? deyin" falan olması gerekirken, rahatsız olanı suçlu çıkaracaksınız nerdeyse.
(gerçi bu bağıran ayı kadına bugüne kadar bu denli nazik cümle kuran olmamıştır)
valla çok haklısın.
memlekette zariflik, düşüncelilik azaldı; ayılık, görmemişlik, cahillik prim yapar oldu.
bizden de hoş görmemiz bekleniyor; "aman canım, ne var, düşünememiştir, belki cahildir" denileerek.
böylelerine tepki koyacaksın ki mağara adamlığından insanlığa terfi etsinler.
konu sahibinin "katil olucam" falan demesi mecazi. ortaokul türkçe derslerinde öğrenmiş olmanız gerekirdi. yoksa kadını öldüreceğini sanmıyorum.
bunun gibi bir örnek: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-tuvaletini-yapti.810146/page-3#post-40255134
aynen öyle. burada konu sahibine karşı çıkanlar, o bağıran kadını savunanlar, kendileri de bağırarak konuşuyor bence.Kadin dolmusa binmeye mecbur kalabilirmis de ondan konusmasin miymis
Dolmusta bagirarak kabaca herkese dinleterek telefonla konusmaya da mecbur heralde.
Insanlardan nezaket bekliyorsun sadece, burda kk uyelerinin cogu da belki o kadin gibi bagir cagir konustugu icin dolmusta ne var canim bunda diyorlar
Bahsettigimiz medeni olmakla olmamak arasinda kisa bi cizgi sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?