Katil olacağım.

Siz başka yerlere çekiyorsunuz görende devlet meselesi sanacak . Bu benim düşüncem sizdende saygılı olmayı beklerim olayı farklı yerlere çekmeyin lütfen

saygı derken? yanında oturan kadını döveceğim,öldüreceğim diyen bir insanın çok normal iki yorum karşısında saygıdan bahsetmesi komik mi yoksa içler acısı mı bilemedim.

bunda nevar yani sırf telefon olayımı sizi hayattan soğuttu vede katil olmaderecesine getirdi.Allah başka dert vermesin bırakın allah aşkına .Siz bunu görmek istemiyosanız kulaklık ile müzik dinleyin veya bir 15 dakika görmek istemiyosanız erken binin dolmuşa ....

hımm vur ağzına kürekle

ne biliyorsunuz belki klostrofobisi var ve dikkatini dağıtmak için konuşuyor çok rahatsız oluyorsanız hususi otomobilinizi alır gidersiniz bu tarz şikayetlere kıl oluyorum yeminle.

bu kadarcık dertten katil olacağım diyosanız Allah mazallah başka dert vermesin zira seri sıfatını da alırsınız katilin önüne...

valla çok haklısın.
memlekette zariflik, düşüncelilik azaldı; ayılık, görmemişlik, cahillik prim yapar oldu.
bizden de hoş görmemiz bekleniyor; "aman canım, ne var, düşünememiştir, belki cahildir" denileerek.
böylelerine tepki koyacaksın ki mağara adamlığından insanlığa terfi etsinler.

konu sahibinin "katil olucam" falan demesi mecazi. ortaokul türkçe derslerinde öğrenmiş olmanız gerekirdi. yoksa kadını öldüreceğini sanmıyorum.

bunun gibi bir örnek: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-tuvaletini-yapti.810146/page-3#post-40255134

Ahahaha:)) kendine ozel bi araba al yoksa taksiyle git cunku bagira cagira konusan lisselilerden tut kulaklikla olsa bile disari cikacak sekilde muzik dinleyenlere kadar baya cins var yani tek siz degilsiniz toplu tasima kullaniyosak katlancaz baska dolmusa bini verin tek o mu gidiyo sanki

neden insanca davranılmasını sağlamak yerine (uyararak vesaire), özel araç alsın insanlar?
bu kadarcık düşünceliliği bile lüks gördüğümüz için, toplu taşımalar hayvan dolu.

Arkadaşlar gerçekten bıktım ya kadını en son döveceğim o olacak aynı dolmuşa hergün denk gelmek kadar köyü birsey yok

hayir ben anlamiyorum ,dolmus dediginiz ozel mulk mu istediginizi alin istemediginizi dovun !!! bu msji hayretle okudum. kadinin size ne zarari var. ihtoyac durumu olmasa kim dolmusla seyahat etmek ister. ne garip ki sizde o kadinla ayni konumdasiniz ama farkinda bile degilsiniz. derdiniz yok dert ariyorsunuz diycem ama dert katagrisine bile girmiyor bu durum !

dolmuş özel mülk olmadığı için, insanlar başkalarını rahatsız etmemeye dikkat etmeli.
dolmuş o bağıran kadının özel mülkü değil!!!

anlamıyorum yaa, düşüncesizliği nasıl savunabiliyorsunuz!!!
vermeniz gereken öneri, "kadına: hanımefendi biraz sessiz olmanızı rica edebilir miyim? deyin" falan olması gerekirken, rahatsız olanı suçlu çıkaracaksınız nerdeyse.
(gerçi bu bağıran ayı kadına bugüne kadar bu denli nazik cümle kuran olmamıştır)

Konu sahibi katil olacağım dedi diye gerçekten bunu yapmak için değil bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunu belirtmek için yazmış.

Her zamanki gibi abartılmış.

Dert olması için konu başlığında kv-aldatma vs. mi yazması lazım! Bdv kurallarında böyle bir şart mı var? Dert basit geliyorsa okumayıverin.

Konu sahibi 45 dk. yüksek sesle konuşan birine tahammül etmek zorunda değilsiniz çok haklısınız sinir bozucu bir durum.

Uyarmışsınız anlamıyor sizde anlayana kadar sürekli söyleyin, diğer yolcularda destek olabilir, o konuşmaktan bıkmıyorsa sizde uyarmaktan bıkmayın umarım pes eder.

Haklisin canim ama maalesef burasi turkiye :)
eee?? yani?
kabul edip oturalım mı?
bu cahilleri mahalle baskısıyla ezmedikçe daha çoook tepemize çıkarlar.
sonra da "özgecan neden tecavüze uğradı, kızımı okul dönüşü taciz etmişler, ohaaa etekli kadına nasıl bakıyorlar" falan diye her olayda şaşırırsınız.

barzoluktan insanlığa geçmeyi öğrenmeliler!

ne biliyoruz avazı çıktığı kadar bağırdığını kadın telefonla konuşuyormuş belki konu sahibi gram sese tahammülkar değildir ,orası toplu taşıma aracı isteyen telefonla konuşur isteyen yanında oturan kişiyle sohbet eder..birisinin çıkıp katil olcam (hadi o mecazi) iki mesaj sonra kadını dövücem demesi ne kadar mantıklı.

Kadin dolmusa binmeye mecbur kalabilirmis de ondan konusmasin miymis

Dolmusta bagirarak kabaca herkese dinleterek telefonla konusmaya da mecbur heralde.

Insanlardan nezaket bekliyorsun sadece, burda kk uyelerinin cogu da belki o kadin gibi bagir cagir konustugu icin dolmusta ne var canim bunda diyorlar

Bahsettigimiz medeni olmakla olmamak arasinda kisa bi cizgi sadece...

aynen öyle. burada konu sahibine karşı çıkanlar, o bağıran kadını savunanlar, kendileri de bağırarak konuşuyor bence.

ve bir an durup "ohaa ben de bağırarark konuşuyorum. bundan sonra yapmayayım. biraz insanlık öğreneyim" demiyorlar da hala bağıranı savunuyorlar. ders çıkarma yetileri sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…