merhaba arkadaşlar bi akıl verin lütfen. uzun zamandır kvle aram kötüyüdü sürekli küçük şeylerden huzursuzluk çıkarıyordu. bugun bize geldiler ailecek nişanlım annesi ve ben mutfakda otururken nişanlım aranızda ne sorun varsa konuşan çözün dedi uzun zamandır bende dogru düzgün konuşmuyordum. nişanlım nişandan hemen sonra benim anne babama anne baba demeye başladı ama benim karakterime bilmiyorum ters geliyo diyemiyorum.nişanlım konuşun diyince döndü ona bana asla anne demicem dedi ben öyle kaldım. her zaman demek isterim ama diyemiyorum ben diyordum.bende kusura bakma ben asla öyle konuşmam dedim yalan söylüyorsun dedim başladı söylenmeye ben yalan söylemem diye .bu hafta evleniyorum onun üst katında oturucam malesef .bende kusura bakma sende bizde çok hata yaptık nişanlım diyordum samimi olma anneml diye anlayamamışım bundan sonra kapıda seni görürsem ii günler derim ogluna da karışmam ama samimi olmak istemiyorum senle dedim tamam dedi o da. şuan o kadar kötüyüm ki kadın gözümün içine baka baka yalan söyledi yaa....içim kin sinir dolu sırf bunun için babasına baba dicem ona abla diyordum şimdiye kadar simdi hiç birşey demeyi düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım??