• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katılma nöbeti

• Konu Sahibi Konu Sahibi ak36
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ak36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
24
8
1
29
Merhaba hanımlar oğlum 10 aylıkken katılma nöbeti geçirdi en başta bilmediğim için çok korktuk en yakın hastaneye götürdük kansızlık varmış bu ay yine oldu bu sefer telaş etmedim üfledim cama çıkardım düzeldi mosmor oluyor kendinden geçiyor sesi çıkmıyor başına gelen var mı düzeliyor mu sonradan nasıl başa çıkabiliriz yorumlarını bekliyorum ❤️

Merhaba. Geçmiş olsun. Yeğenimde vardı bu durum. İnatçı bir bebekti. Ama kendiliğinden geçti sonra. Şimdi 15 yaşında. Yine eşimin yeğeninde olmuştu. Oda şimdi 6 yaşında iyi durumda bir sıkıntısı yok. Demem oki düzeliyor sonradan. Korkmayın.

Merhaba. Geçmiş olsun. Yeğenimde vardı bu durum. İnatçı bir bebekti. Ama kendiliğinden geçti sonra. Şimdi 15 yaşında. Yine eşimin yeğeninde olmuştu. Oda şimdi 6 yaşında iyi durumda bir sıkıntısı yok. Demem oki düzeliyor sonradan. Korkmayın.
Evet çok inatçı hep sinirlenince oluyor korkutuyor bizi teşekkür ederim 🌸

Morarma seviyesine gelmeden üfleyeceksiniz tek çare bu açılana kadar üfleyin mutlaka düzelir. 2 yaş sonrası çoğunlukla kayboluyor

Morarma seviyesine gelmeden üfleyeceksiniz tek çare bu açılana kadar üfleyin mutlaka düzelir. 2 yaş sonrası çoğunlukla kayboluyor
Teşekkür ederim. Üflüyorum cama falan çıkarıyorum dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama morarıyor baya nefesi kesiliyor resmen gözleri kayıyor baygın gibi

Back
X