İnişli çıkışlı bir iş hayatınız olmuş. Her geçen gün kendinizi bir kat daha geliştirmenize rağmen netice alamamışsınız. Fakat aldırmayıp elinizdekilere şükrederek çalışmaya devam etmişsiniz.
Bu inişler çıkışlar sizi yormuş. Bir süre karamsarlığa düşmüşsünüz. Şuan evli misiniz bilmiyorum ama yaptığınız güzel bir evlilik veya evliliğe giden ciddi ve mutlu bir ilişki sizi bu karamsarlığınızdan çekip çıkarmış.
Fakat bir bayan var sizi kıskandığı için sürekli işinize taş koyuyor yada lafla sözle moralinizi bozuyor. Bu bayanın sizde farkındasınız.
Dışarıdan insanlar üzüntünüz nedeniyle daha fazla çabalamayı bırakıp ilişkinize yöneldiğinizi düşünüyor. Oysaki siz nasıl görünürse görünsün hala çabalıyorsunuz ve içten içe bir ümidiniz var.
Siz umutsuz konuşmuştunuz fakat beklediğiniz olacak, atamanız gerçekleşecek gibi gözüküyor..
Not -III- : Lütfen tekrar belirtiyorum konuda sadece benim fal yorumum ve karşılığında tercih ederse fal baktığım kişinin falına yorumu bulunsun istiyorum.
Extra herhangi birşey yazmayın lütfen !
Bu rica mı dikkate almayan kullanıcılara tercihen fal bakımı yapmayacağım..
Müsait olmadığım için seri ve devamlı bir şekilde fal bakımı yapamıyorum.
Vakit buldukça bakıyorum.
Üzerinden çok zaman geçmiş isteklere bakmayacağım çünkü o zamandan bu zamana çok şey değişmiş olabilir.
Daha önce hayatında esmer, çekici ve yaratıcı düşüncelere sahip bir erkek olmuş. Fakat eli işte gözü oynaşta deriz ya kadınlara zaafı olan birazda dengesiz bir kişilikmiş. Başkalarıyla flört edip sürekli size geri dönmüş.
Bu özgürlüğüne düşkün kişi hala hayatınızda, size istemeden zarar vermiş, kırmış.
Bazı şeylerin gerçek yüzünü göreceksiniz ve aşk hayatınızın bundan sonraki seyrine önemli etkisi olacak bir karar vermeniz gerekecek. Vereceğiniz karar devamında size mutluluk getirecek.
Geçmişte bir hayal kırıklığı yaşamışsınız insanlara karşı hassas birisiniz ve bu sizi derinden etkilemiş.
Sanırım kalbinizi kıran kişi karşı cins fakat yaptıkları sizin onu sevmeye devam etmenizi engellememiş.
Bir ara toparlanır gibi olmuşsunuz fakat tekrar hüsranla sonuçlanmış.
zamanla hayırlı olanın bu olduğuna kanaat getireceksin ve üzüntün bitecek.
Ben falın genelinden sanki hoşlandığınız kişinin bir ilişkisi olduğunu sizin bunu daha sonradan öğrendiğinizi fakat sevmekten vazgeçemediğinizi beklemeninde bir sonuç vermediğini anladım. Gelecekteyse bu birlikteliğin gerçekleşmemiş olmasının aslında iyi olduğuna kanaat getirecek ve aslında beklemiş olsaydınızda hiçbir verim alamayıp zaman kaybettiğinizle kalacağınızın farkına varacağınız şeyler öğreneceksiniz.
Çok güçlü bir ilişkiniz var. Gelecek vaat eden bir ilişki olarak başlamış Geçmişinizde hiçbir sorun gözükmüyor.
Beklediğiniz bir buluşmanın gerçekleşememesi çıkmış sizinde dediğiniz gibi aileniz ayak diremiş fakat bu sizin onlardan beklediğiniz bir tavır değilmiş sanırım.
Durumu idare etmişsiniz.
Fakat işiniz şansa kalmış gibi gözüküyor gelecekte de fikirlerini değiştirmeyecekler fakat zamanla bu size daha çok üzüntü vermeye başlayacak ve sabrınız taşacak.
Aile içinde büyük kavgalar yaşanacak.
İki erkek karşı karşıya gelecek biri esmer, temiz yüzlü gülüşü güzel bir adam diğeriyse beyaz tenli açık kumral veya sarışın renkli gözlü.
Ve sen bu olaydan sonra bir seçim yapmak zorunda kalacaksın.