katina falı baktırmak ısteyenler:)

pek dogru bi günde baktrmadım sanırsam .buhranlı bi süreç oda mesafe yüzündenn ben en yakın zamanda yeniden burdaym teşekkür ederim

Sen istiyorsan bende istiyorummmmm.

Emine hayri sevgiliyiz evlenebilecekmiyiz

yakın zamanda ıkı secenek arasında tercıh yapmak zorunda kalıcaksınız ve bu tercıh sızın ıcın bıraz zor olacaga benzıyor ancak verecegınız karar sızın ıcın dogru bı karar olacak ve sız sectıgınız bu bu yolda sıkıntı zorluk yasamayacaksınız :) kartlara evlılık varmı dıye sordum ama malesefkı evlılıge daır bı kart gelmedı

Teşekkürler

banada bakarmısınız? metin damla evliyiz

maddı konularda yada ev ıs gıbı konularda sıkıntılarınızmı var?boyle konularla alakalı sıkıntılar cıkmıs ancak bu sıkıntılar cozulecek ve doktugunuz gozyası bosa gıtmıycek ancak atacagınız adımlarda ıkı kere dusunmelısınız acelecı kararlar vermeyın:)

aşk dediniz diye aşk sordum ama önceliğim iş aslında olabilirse iş içinde rica edicem, çalışmıyorum..
özelden yazmıştım ismimi :)

özelden yazıcam size fakat posta kutunuz dolu :)

gecmıste cok uzuntu yasayıp cok acılar cekmıssınız ancak bazı seylerın yenılenmesı ıcın sıze en ıyı yardımcı zaman olacak bunu unutmayın ayrıca yakın zamanda cevrenızdekı bır arkadasınızdan da bu sıkıntılarınızdan kurtulmak konusunda yarım goruceksınız ve bu yardımı gerı cevırmemelısınız:)

Çağla Batuhan ayrıyız şimdiden teşekkür ederimmm

selam:)batuhanın yanlıs kısı oldugunu dusunuyosunuz ve bu sebeple kendınıze ezıyet edıyosunuz ancak butun bu zor zamanlar atlatılacak ve doktugunuz gozyasınızın karsılıgını alıcaksınız ve sevdıgınız kısıyle sıze yenıden bır bulusma ve barısma cıkmıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…