Kavak Yelleri - Kanal D

PELİN KARAHAN VE ÇAĞATAY ULUSOY AYNI DİZİDE!

Amerikalı yazar Stephenie Meyer'in, Alacakaranlık eseri dizi oluyor...

Dizide Edward Cullen karakterini bu yıl final yapacak olan Adını Feriha Koydum dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy oynayacak. Isabella "Bella" Swan, karakterini ise Kavak Yelleri'nden tanıdığımız Pelin Karahan oynayacak...

Yayın hakları Medyapım tarafından satın alınan dizi için hazırlıklar ise başladı. Yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıkmak isteyen dizinin SHOW TV veya FOX TV'de yayınlanması bekleniyor.

Dizide Edward Cullen karakterini bu yıl final yapacak olan Adını Feriha Koydum dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy oynayacak. Isabella "Bella" Swan, karakterini ise Kavak Yelleri'nden tanıdığımız Pelin Karahan oynayacak...

Yayın hakları Medyapım tarafından satın alınan dizi için hazırlıklar ise başladı. Yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıkmak isteyen dizinin SHOW TV veya FOX TV'de yayınlanması bekleniyor.

oooowwwww yooooooo çok sert :27::27::27::27:

Ay şimdiden tiksindim :1:
Feriha bitiyo mu ki çağatay yeni diziye başlıyo :44:

kac ay onceden yalanlandi bu haber.hatta cagatay ulusoyun menajeri falanda cikip acikalam yapti vampir dizisifalan yok diye..

ıyyy. böyle bir şeyin yalan haberi bile mide bulandırıcı.
bizimkiler normal dizi senaryosunu beceremiyor, hele çakmasını hiç hiç yapamıyor.

grey's anatomy' den doktorları, desperate housewives' dan umutsuz ev kadınları -ki bunu aynen kullanmakta hiç bir sakınca görmemişler :d- , oyuncuları bile aynı tipte seçmek zorunda hissederek seyirciyi bitiriyorlar zaten.

sırada csi, army wives var herhalde.
gerçi arka sokaklarda taklit ediyorlar, kanıt da aynı şekilde.
kriminoloji tekniğiyle csi yı bire bir kopyalamışlar ama işte bütçe olmadığı için, konu da, çekimler de ..tan.

yoksa merlin'in mi çakmasını yapcaklar. ya da how i met your mother ? (bunu hayatta, asla, kat'iyen yapamazlar, o kadar yetenek yok çünkü bizde)

ne zaman başkalarını taklit etmeyi bırakıp kendi fikirlerine odaklanırlarsa o zaman bu sektör de gelişecektir.
ama şimdi koca bir sıfırız.

Kavak yelleri nasıl bi diziydi ya.Bütün arkadaşlar sırayla sevgili oldular,ayrıldılar. Ona rağmen hiçbişey olmamış gibi dostluklarına devam ettiler.
Herkes aynı evde yaşıyordu.Nasıl denk getiriyorlarsa ya iş icabı ya okul nedeniyle aynı şehre yerleşiyordu.
Ölmüş efe tekrar dirilmişti.
Aslıyla güven maşallah karı koca gibiydiler,gençler için kötü bi örnek.(Hoş,çoğu dizide görüyoruz bu vb.şeyleri
Tüm saçmalıklarına rağmen yine de izliyordum ama:ssz:

Kavak yelleri nasıl bi diziydi ya.Bütün arkadaşlar sırayla sevgili oldular,ayrıldılar. Ona rağmen hiçbişey olmamış gibi dostluklarına devam ettiler.
Herkes aynı evde yaşıyordu.Nasıl denk getiriyorlarsa ya iş icabı ya okul nedeniyle aynı şehre yerleşiyordu.
Ölmüş efe tekrar dirilmişti.
Aslıyla güven maşallah karı koca gibiydiler,gençler için kötü bi örnek.(Hoş,çoğu dizide görüyoruz bu vb.şeyleri
Tüm saçmalıklarına rağmen yine de izliyordum ama:ssz:

Az önce çok güzel hareketler bunlar da bir skeç vardı.İzleyince kavak yelleri geldi aklıma gerçekten hepsi sırayla sevgili oldu.:1:
xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayrola topik hortlamış
Aman bende ne bakardım buna ya şimdi o kadar saçma buluyorumki
Boş yere zamanımı bu saçma diziyle öldürmüşüm
Herkes birbiriyle dost sonra sevgili sonra dost karmakarışık bi hayatları vardı
Evlilik olmadan hamile kalmalar aynı evde yaşamalar:37:

Back
X