Kavak Yelleri - Kanal D

son bölümde ilk başladıkları günleri aklıma getirdi...çok duygulandım kendimle ilgilide geçmişe götürdü beni..eşimle bir yaz akşamı kocaman bir aile olmadan önceki döneme gittim....sonra mine ve deniizi iyi bağlamışlar..elvanla halilde cuk olmuş...

çok keyif alarak izledim vallla.............

başladığı yerde bitti..ilk bölümde de aynı iskeleden atlamışlardı..sonunda da..:51:

evettttt iste bir dizi daha bitti. bi yil icinde unutulur. ömrümüz dizilerle gecti be. kalkipta gercek hayata bi atilsak daha güzel olucak ama.....................

çok saçma bitti bence..
zaten dizi son bölümlere doğru iyice cıvıtmıştı..
çok da fazla takip etmiyordum zaten ama fragmanlarına bile katlanamıyordum artık..
dizinin en güzek bölümleri ilk bölümleriydi..
ortalarını hiç izlemedim..
son bölümlerine arada baktım son olarak da finali izledim..
tek merak ettiğim şu su ve atakana ne olduğu.
onların lafını bile etmediler..
sadece finalde aslı onların adına kadeh kaldırdı okadar..
birde bu aslının ablası nerededir napıyor denizin babası annesi sağ mı ölümü?
şu yönetmenleri anlamıyorum
bir anda yok ediveriyorlar oyuncuları..
aman neyse bitti de kıurtulduk..ohhh :64:

denizin annesi okadar SIKbogaz ederdi sürekli arardi, denizde sürekli rapor verirdi birden bire hic yok oluverdi adi bile gecmedi...............
Ben finale bakmadim. Burada yorumlarda özetini sizden okumam yeterli oldu cünki ne kadar gicik bitecegi belliydi.

uzun zamandır izlemiyordum ama final izledim... merak ettim nasıl bitecek diye... su ve atakana noldu gerçekten ; onlar istanbulda mı kalmış oldu ? ara bölümleri izlemediğim için bilemiyorum...

halil ve güvenin yalnız kalmaması için gelmiş karakterleri de hiç sevmedim... belki önceki bölümlerde de bir süre oynamışlardır ama sanki alelacele 2 kız bulunmuş gibi olmuş illa mutlu son olacak diye... geri kalan detaylar her zamanki kavak yelleri detaylarıydı zaten... ilk başladığında ne çok keyifle izlerdim... hatta pinhaniyi kavak yellerinde tanıdım ve sevdim... ama keşke bu kadar uzatmasalardı...

çok saçmalamıştı ama izlerdim final çok zayıftı gercekten, o kadar karakterin sonu ne oldu hep soru işareti:1:

Back
X