Kavak Yelleri - Kanal D

arkadaşlar face te arkadaşım şöyle biryazı kopyalamış profiline..forumdan görmüş..kendisi tam bir kavak yelleri delisidir..bende buraya yapıştırıyorum

ben bi arkmdn öğrendim efe gelior ama o filenin arkasında dill adam aslıya yaklaışıo yaklaşrkn gvni görüyor kaçıyor güven yakalıo ve tutuo kim yaptırdı söle sölesene ln dio oda burak dio aslı bayılıo gwn aslıya bkrkn adm kçıo aslı gwne sen haklıymışsındio sonra mine ve denizi biri hastaneye getirio ve biri Denize kan verio sonra ikiside iyleşio ve hastanede bi parti verilio metin ve aslı üzülüolar çünkü efeyede kalknca böle bi parti yapılmıştısonra plisler kimin yaptığını srmya gelior mineye soruyor cevap veremio ağlıyo deniz e soruolar deniz burak dio(bu arada burağın karısı onlrı takıp edio oldürdü die onları burağı alp kaçıo)Bide denize kanıvren kimdi sizi kim getirdi dio bilmioruz dio deniz doktor bi genç verdi dio adıneydi heh hatırldm EFE KAYGISIZ dior ve Polis nie tutmadnz dio oda biz grmdn kaçmış dio ondan sonra metin doktorun boynuna sarılıo Söyle çabuk söyle nasıl biriydi oda dioki 1.70 boyunda kıvırcık saçlı biriydi dio ve metin ağlıo aslı hastanenin dışına çıkıyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor ve
120. BÖLÜM SONUUUU== bence doğru olblrr

ay ne biçim yazıyor bu yeni gençlik anlayana kadar gözüm ağrıyor..sesli harflerin hepsi kaçmış gitmiş..v ler w olmuş...

öylemi canım hiç bilmiyorum yani takip etmiyorum ne olacak ne bitecek diye..arkadaşımda gördüm bende buraya koydum :)))

iste bu icinden alinti yapilmis bunun

Bu senaryo bana mantıklı gelmedi. Çünkü Efe yıllardır saklandığına göre yeni bir kimlik edinmiştir. Yada en azından adını değiştirmiştir. Neden sonradan aldığı ismi değil de eski gerçek adını sötlesin. Bir de ayrıca ben Deniz'in yakın arkadaşıyım diye belirtmesine de gerek yoktu.

kizlar yeni sezon fragmanini gordum mine vuruluyor durumu agir denizde bisey yok su atakani terkediyor aslinin ne gordugunu gostermiyor yani efe deil filelerin arkasindaki hmm baskaa en sonunda mine ex oluyo oluyo sok veriyolar ama donmuyor gibi ayy kotu olcak ilk bolum yaa

Nerden izledin, bulamıyorum hiç bir yerde mafoldumben

çalan şarkıda Oasis Stop Crying Your Heart Out kelebek etkisinde çalan şarkı. boshayallersmile
mine ölmez inşallah bilmiyorumkismile

amelıee fragman için sağol canım a.s.

Mine ölürse üzülürüm ya ben diziyi Efe ve Mine için izliyordum,
Minede çıkarsa diziden :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…