Kavak Yelleri - Kanal D

kızlar bi haber gördüm aynen kopyalıyorum

Efe'nin görüştüğü Sıla kim?
Kavak Yellerine yeni bir karakter mi geliyor?

Kavak Yelleri adlı dizideki Efe karakteri, bir radyo programı yapıyor ve dinleyiciler de programa bağlanabiliyor.

Televizyon Gazetesi’nin haberine göre, birkaç bölümdür Efe’nin programına bağlanan meşhur Sıla, Aslı veya Hayriye değil.

Efe’nin sunduğu radyo programına sık sık telefon eden ve başlarda Aslı zannedilen Sıla, geçtiğimiz hafta Efe’yle buluştu ama yüzünü saklayarak. Herkes bu gizemli kadının kim olduğunu merak ediyordu.

Sıla yeni bir karakter. Beril Şenvarol’un canlandıracağı karakterin detayları önümüzdeki günlerde açıklığa kavuşacak.

Bu bölüm de karşılaşırlar umuduyla bir kaç bölümdür seyrediyoruz ve bizi böyle oyalıyorlar.. Birbirlerine okadar yakınken ne oldu da karşılaşmadılar anlam veremedim... Galiba bu fragman da yere düşen Efe olsa gerek hastaneye kaldırılır o sıra Güven Aslı'yla beraber hastaneye gider derken bir bölüm daha biter bence yine isteğimize kavuşamıyacağız diye düşünüyoruuum :)

Heralde baktılar kimse yemio o saçmalığı-herkes aslı olsa efeyi tanır-diyince,senaryo değişti herhal..
Daha ne kdar uzatıcaklar acaba bu karşılaşma işini :hulya:

hayriyeli bölümlere gıcığım artık hele o kızın yapmacık çocuktan beter bi ağlaması var deli oluyorum,işi uzatmak için bide sıla çıktı,uzattıkça uzatıyolar ama artık hiç izleyesim gelmiyo çünkü heyecan sıfır

ben 1 sene önce bıraktım ya. iyice abarttılar. aslıydı o ses, hatta bi bölümde bilgisayarı kapatıyodu radyo programından sonra. üff karşılaşacaklarsa karşılaşsınlar artık.
zaten efenin olayını da nasıl bağlayacaklarını şaşırdılar...

ılk baslarda gercekten aslının sesıne cok benzıyordu ama radyoya son baglantısında ses cok farklıydı...Zaten aslıda ders calısıyordu o esnada...

Eger baska bır karakter sokmaya calısıyorlarsa cok sıkar,bızler heyecanla kavusacaklarını karsılasacaklarını beklerken habıre bırılerının hayatına 3.kişiler gırıyor...Mesela mine de öle oldu..

Kanal D'nin sevilen gençlik dizisi 'Kavak Yelleri' sezona hızlı girdi. Yenilikler, kadroya yeni katılanlar derken Sarp Apak'ın diziden ayrılacağı kesinleşti.

Apak, konuyla ilgili "Her şey çok güzel gidiyor, kimse başka bir şey düşünmesin. Ekibimizi ve ortamımızı çok seviyorum. Daha önceden ayarlanmış işler ve durumlarla alakalı. Dağhan'ın gelişiyle falan alakası yok" demekle yetindi.

Back
X