Kavak Yelleri - Kanal D

Selam millett opuyorumnanaktan bende sizler gibi yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum hihoyyyt ne zaman başlayacağını bilen var mı? fisfisfis

mine saclarını niye kestirmiş yaa uzun daha iyiydi :( bu da fena deil gerçi neysefisfisfis
aslı karakterine okadar uyuz oluyorum ki.ilk sezon aslının eşi denizdi denize uyuz olurdum.:kahve:
bunlar ayrıldı deniz mineyle falan yakınlaşınca denize olan antipatim de geçti :roflol:

bu arada yaprak dökümü şevket olayıyla bunun bi alakası yok bence.
çünkü sarp efe karakteri olarak karşımıza cıkmıcak anladığım kadarıyla..

aradan epey zaman geçtiği izlenimini vermek için mine saçlarını kestirmiştir büyük ihtimalle

Sonunda bu dizimizinde tarihi belli oldu :sm_cool:
Gerci buruk bir sevinci benimkisi, Efesiz ilk bölüm nasıl gececek merak ediyorum ama önyargılıda davranmak istemiyorum, Sarp'ı severim bende yalnız insallah Sarp'tan yeni bir Efe yaratmaya kalkmazlar. :olmaz:

Persembe Saba Tümer'in programındalardı bizim üclü ve Sarp. Aslı Enver gercekten cok hos bi kız, bayıldım yine opuyorumnanaktan Pelin Karahan zayıflamıs, Ibrahim Kendirci aynı.
Sezon finali sonrası ilk bölümden bi kac kesitler gösterdiler programda, dogrusunu söylemek gerekirse ben Kavak Yelleri tadını alamadım nedense (tabi 5 dklık görüntülerdi bunlar sadece). Tam bölümü izleyip görücez daha. a.s
Efenin ailesinden kimseler kalmamıs galiba, Gönül cıkmıs diziden, Efenin annesiyle babasıda baska dizilerde oynuyorlar. :a015:

saba tümeri bende izledim..
aslı enver çok hoştu gerçekten
dizinin son zamanlarındaki kasvetli havasını gidermeye çalışmışlar
ilk zamanlarındaki neşeli kavak yelleri gibi yapmaya çalışmışlar
bakalımmm

dağhan çıktı bugün bi programa ailesiyle birlikte sakal bırakmış şaptı şeker olmuş yani hiç yakışmamış bence,herzamanki ukala tavırlarıyla konuştu kavak yellerini çok seviyodum ayrılmayı hiç istemedim diyede bikaç defa söyledi sanırım aç kaldı şimdide pişman diziyi bıraktığına gitmeseydi iyiydi ama...

Back
X