Kavak Yelleri - Kanal D

dizimiz persembe gunune alinmis 5 agustos saat 20.15 te yayinlanacak..kendini akilli saniyor bu kanald cocuklar duymasini sabote etmek istiyor belliki

Efe'nin geri dönüşünün heyecanla beklendiği dizi Kavak Yelleri, Cumartesi geleneğini bu sezonda bozdu ve Pazartesi akşamları yayınlanmaya başladı. Önce Cumartesi, sonra Pazartesi, şimdi de Perşembe! Dizi, zorlu yarış öncesi en rahat olacağı pozisyonu belirlemeye çalışan yarışmacılar gibi yine gün değiştirdi. 2 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünden sonra Perşembe akşamları ekranlara gelmeye başlayacak Kavak Yelleri, yeni sezonda Kanal D'de yer alacak Ay Yapım imzalı "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizinin büyük ihtimalle Perşembe akşamı yayınlanacak olmasıyla nereye kayacak bilinmez. Kanal D, ya başka gün arayışına girecek ya da Kavak Yelleri'ni Star Tv'ye paslayacak. Bu gibi değişimler izleyiciyi fazlasıyla yormakta. Umarız bunu da göz önüne alırlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlarıyla yemek yerken görülen Dağhan Külegeç, gazetecilerin ‘Kavak Yelleri’ dizisine dönüp dönmeyeceğiyle ilgili sorusuna cevap verdi.
Arkadaşlarıyla yemek yerken görülen Külegeç, gazetecilerin ‘Kavak Yelleri’ dizisine dönüp dönmeyeceğiyle ilgili sorusuna “İlk defa açıklıyorum diziye dönüyorum. Ağustos ayının ilk günlerinde çekimlere başlıyorum” dedi. Ayrılma sebebi olarak yönetmen Jale İncekol’a sandalye fırlattığı iddiasının hatırlatılması üzerine ise “Külliyen yalandır kimsenin kafasına bir şey fırlatmadım. Sadece tabureyi yere attım” diye cevap verdi. Genç oyuncu ayrıca Sarp Apak’la beraber iyi bir ekip olacaklarını düşündüğünü söyledi.

bende dün magazin programında gördm haftaya çekimlerim başlıyacak ddi o röportajı geçen hafta yaptılarsa bu hafta başlıycak demekki çekimleri eylüle kalmadan yayınlanır belki:Saruboceq:

ay ne sacma olur dönmesi nasil dönecek ne olacak, ölmedyise niye daha önce cikmadi gelmedi, öldüyse dirildimi tövbe tövbe bence cok sacma olur

ay ne sacma olur dönmesi nasil dönecek ne olacak, ölmedyise niye daha önce cikmadi gelmedi, öldüyse dirildimi tövbe tövbe bence cok sacma olur

bence denizden onu biri kurtarır,sonra o adam yada kadın yıllarca bakar ama efe hafızasını kaybetmiştir.ve yıllar sonraa hatırlarr bence böyle olabilir.yada egeden hopppppppp yunan adasına yüze yüze gitmiş olabilir orda rehin felan kalmış olabilirrr herşey olabilirrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bence denizden onu biri kurtarır,sonra o adam yada kadın yıllarca bakar ama efe hafızasını kaybetmiştir.ve yıllar sonraa hatırlarr bence böyle olabilir.yada egeden hopppppppp yunan adasına yüze yüze gitmiş olabilir orda rehin felan kalmış olabilirrr herşey olabilirrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hayal gücüne hayran kaldim süpersin :lepi:hihoyyythihoyyyt

hayal gücüne hayran kaldim süpersin :lepi:hihoyyythihoyyyt

hehehe :roflol::roflol::roflol::roflol: ben kitap bile yazarım ikizler burcuyum hayal dünyam çok genişş.bak aşkı memnuyu bitirmeselerdi her ne kadar izlemesemde ben onlara 1 sezon daha yazardım.:))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hihoyyyt

hehehe :roflol::roflol::roflol::roflol: ben kitap bile yazarım ikizler burcuyum hayal dünyam çok genişş.bak aşkı memnuyu bitirmeselerdi her ne kadar izlemesemde ben onlara 1 sezon daha yazardım.:))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hihoyyyt

alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

yerim seniŞenizŞenizŞeniz

hanı sarp askere gıdıyodu ıyıce sacmladar ya daghan ansıl gelcek gelse bıle
naısl olcak aslı kımle devam edıcek bır sure zatenn aslının kafa karısıklıgıyla gecer ıyyy sonrada hangısını secerse secsın dıger taraftakıyle arkadas olurlar zaten dızıde herkez bırbırının elınden gectı ama nasıl işse arkadaslıkları bıtemedı gıttı ne kuvvetlıymıs be :))

Efe" yeniden sette
Dağhan Külegeç çekimlere başladı
03 Ağustos 2010 Salı, 10:59:59

.Geçtiğimiz sezon sonunda Kavak Yelleri dizisinden ayrılan Dağhan Külegeç, diziye kesin dönüş yaptı ve çekimlere başladı.

Başrollerini Aslı Enver, Pelin Karahan, Sarp Apak ve İbrahim Kendirci'nin paylaştıkları Kavak Yelleri dizisinin oyuncu kadrosundan Dağhan Külegeç'in ayrılması, izleyicileri üzmüştü. Bir süredir Külegeç'in diziye geri dönüp dönmeyeceği konuşuluyordu. Külegeç, yakın zamanda bir açıklama yaparak diziye geri döneceğini doğrulamıştı.

Gecce.com'un haberine göre Dağhan Külegeç dün Kavak Yelleri setindeydi ve çekimlere başladı. Kısa süre içerisinde yeni bölümlerde 'Efe'yi görmek mümkün olacak.

alıntı

Çocuklar Duymasın'ın karşısına koymuşlar Allahım yaa sempatiksalakcinni
hadi Dağhan dönmüş olsaydı da öyle koysalardı bişey olmazdı raiting açısından,
ama şu an ki haliyle birinciliği Çocuklar Duymasın'a kaptırdılar. :3:

Back
X