- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
- Konu Sahibi Ladypurple
-
canım boyadıktan sonra 21 gün bekletirsen fırınlamaya ve cilaya gerek kalmıyor
bende bu sene ahşap boyama kursunda öğrendim çok zevkli gerçekten
Eki Görüntüle 1147725
bunlarda benim yaptığm reçellikler
canım harikasın....resimde paylaştığın boyalar senin mi....
Ben nutella kavanozlarını hep atıyorum ama onlarla birşeyler denemeye karar verdim şu an :)
Cam boyama çok zevkli bir işe benziyor.
Ama fırınlamak falan deyince korkuyor insan.
Elde yikanabilir ama makineye atmak riskli olabilircanim..
Bu yaptiklariniz da cam boyama değil mi, ben netten araştırarak yaptım..Araştırmalarına göre elde yıkamada bir sorun olmuyor..Ama cila illaki gerekli değil mi yikayabilmek için, kurs tecrübelerinizden yararlanayim :))
Ayrıca çok güzel görünüyor, güzel kavanozlar alıp boyamak istiyorum hemen :))
evet cnm cam boyama
evet elde yıkamada sorun yok tabi genede nazik yıkamak gerek makinaya kesinlikle atılmaz
valla hocamız 21 gün bekletirseniz fırınlanmış etkisi oluyor oyüzden cilaya gerek yok dedi ama garantiye alamak için sürülebilir tabi
bende kendime baharat takımı yapıcam
pasta fanusları da çok güzel oluyor
Tmm cnm saol)
___dega___
canım boyadıktan sonra 21 gün bekletirsen fırınlamaya ve cilaya gerek kalmıyor
bende bu sene ahşap boyama kursunda öğrendim çok zevkli gerçekten
Eki Görüntüle 1147725
bunlarda benim yaptığm reçellikler
Peki tteşekkür ederim canim..Ama olsun ben yine de cilalayayim , emek boşa gitmesin sonra :) Bir de birşey sorucam..Su dekupaj tutkalini surmede kafam karışmıştı biraz..o tutkalla deseni yapistirdiktan sonra desenin yüzeyine de tutkaldan surdunuz mu??
Ayyyy evet bence de cok güzel oluyor..Tam olarak oturtayim yapımı o fanuslardan da yapmak istiyorum inşallah :)
Aaa yani sadece 21 gun bekleticez ve kullancaz.. peki yikanilabilir mi elde filan? Boya hic cikmiormu
___dega___
sürebilirsin cnm daha sağlam olur
bide desenli peçeteler var onlardan da kullanabilirsin hatta hamur üzerine yapıp kabartma şeklinde de yapabilirsin
benim recellikler öyle hamur kabartma cupcake ler
Teşekkür ederiiim, oyy masallah ne güzel.yaptıklarını paylasabilirsen güzel fikir olur bizlere de.. :)
evet canım ben kullanıyorum suan elde yıkıyorum tabi süngerin telli tarafını sürmüyorum çıkmıyor boya
makinaya atmadığın sürece bişey olmaz
Peki siz cila surmediyseniz yıkanınca dekupaj kağıtlarinda aşınma olmuyor mu?
evet canım ben kullanıyorum suan elde yıkıyorum tabi süngerin telli tarafını sürmüyorum çıkmıyor boya
makinaya atmadığın sürece bişey olmaz
Hmm merak ettim, göreyim :))Ya dolabimi gecen sene yapmistm ve tasininca yeni yatak odasi takimj aldim o yzden cekemicem ama cok buyuk fark yartmisti cunku rengi acik maviydi.. o zamanda odami kahve ve altin sarisi renklerinde dekor edince kitap defter kaplama kagitlarni kulladm ve kapak tutma yerlerinide kahverengi tul kumas alip kurdele yapmistm :)) ole bisiler iste ama dierlerini gosteriym hemen.. aynami cektigm resimde aynamin kenarlarinda boncuklar yapistirdim hazir zaten arkadalari yapiskanliydi bole zarif ve şık bi hava katti.. ordan perde gorunuo mesela.. tulu kendim bagladim arkadnda hafif kaldirip tutturdum ki ustten dökümlü bi hava versin die :d dier resimdede altin rengi priz kenarlari ama ben odamdakini ojelerimle boyle yaptim odama uygun olsun die
Benim soyle sorunum var ben anlamiorum neye ne malzeme gerekio netten arastirsamda yabanci ulkedeyim markalar farkli yabnci dilde yazio az cok anliorumda bu malzemeleri tercume edemedigm icin adamlarada soleyemiorm gidip alamiorm sknti oluo bu yzden cok sey yapamiorm.. ama bu kavanoz icn kafaya taktim bakcam hepsine gidp alcam valla :)))
___dega___
Ya dolabimi gecen sene yapmistm ve tasininca yeni yatak odasi takimj aldim o yzden cekemicem ama cok buyuk fark yartmisti cunku rengi acik maviydi.. o zamanda odami kahve ve altin sarisi renklerinde dekor edince kitap defter kaplama kagitlarni kulladm ve kapak tutma yerlerinide kahverengi tul kumas alip kurdele yapmistm :)) ole bisiler iste ama dierlerini gosteriym hemen.. aynami cektigm resimde aynamin kenarlarinda boncuklar yapistirdim hazir zaten arkadalari yapiskanliydi bole zarif ve şık bi hava katti.. ordan perde gorunuo mesela.. tulu kendim bagladim arkadnda hafif kaldirip tutturdum ki ustten dökümlü bi hava versin die :d dier resimdede altin rengi priz kenarlari ama ben odamdakini ojelerimle boyle yaptim odama uygun olsun die
Benim soyle sorunum var ben anlamiorum neye ne malzeme gerekio netten arastirsamda yabanci ulkedeyim markalar farkli yabnci dilde yazio az cok anliorumda bu malzemeleri tercume edemedigm icin adamlarada soleyemiorm gidip alamiorm sknti oluo bu yzden cok sey yapamiorm.. ama bu kavanoz icn kafaya taktim bakcam hepsine gidp alcam valla :)))
___dega___
Ya dolabimi gecen sene yapmistm ve tasininca yeni yatak odasi takimj aldim o yzden cekemicem ama cok buyuk fark yartmisti cunku rengi acik maviydi.. o zamanda odami kahve ve altin sarisi renklerinde dekor edince kitap defter kaplama kagitlarni kulladm ve kapak tutma yerlerinide kahverengi tul kumas alip kurdele yapmistm :)) ole bisiler iste ama dierlerini gosteriym hemen.. aynami cektigm resimde aynamin kenarlarinda boncuklar yapistirdim hazir zaten arkadalari yapiskanliydi bole zarif ve şık bi hava katti.. ordan perde gorunuo mesela.. tulu kendim bagladim arkadnda hafif kaldirip tutturdum ki ustten dökümlü bi hava versin die :d dier resimdede altin rengi priz kenarlari ama ben odamdakini ojelerimle boyle yaptim odama uygun olsun die
Benim soyle sorunum var ben anlam. iorum neye ne malzeme gerekio netten arastirsamda yabanci ulkedeyim markalar farkli yabnci dilde yazio az cok anliorumda bu malzemeleri tercume edemedigm icin adamlarada soleyemiorm gidip alamiorm sknti oluo bu yzden cok sey yapamiorm.. ama bu kavanoz icn kafaya taktim bakcam hepsine gidp alcam valla :)))
___dega___
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?