- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
- Konu Sahibi Ladypurple
-
Çook beğendim, bayıldım. O sondaki ne öyle resmen harika olmuş... Ellerinize sağlık hamarat hanım
Hmm merak ettim, göreyim :))
Yok yok sizde potansiyel ötesi birşey varmış, ellerinize sağlık :)) Bence bunun malzemelerini bulmada sıkınti yaşamassin gibi geliyor bana , enamel boya olsun dekupaj kağıdı olsun Türkçe kelimeler değil zaten..
Ki renkli peceteler de kullanılıyor ya bu kavanozlarda onu rahatça bulursun :)
Hadi bakalım kolay gelsin.
:)
ne harika tasarımlarsınız hanımlar siz.......
nereden geliyor bu fikirler.....
biraz sizden kopyalayıp yapıştısam kendime.........
Saol cnm aldigm zaman insllah yaptigimdada paylasirm sende yeni seyler yaprsan paylas lutfen :)
___dega___
Hi hi tamam :)) Bu arada o fotolarini paylasicam dediklerini paylaştın mi, teldeyim paylastiysan göremedim de
Evt cnm paylasmistim gorunmuormu?
___dega___
Hmmm yok canim görünmüyor :/ pzt bakarim artık
Farkında olmadan yediğimiz nutellaların kavanozları o kadar çok birikmiş ki bir baharat kavanoz takımı yapılır :) Ben de bu kavanozlarımı değerlendirmeye karar verdim, rengarenk boyadım..Nasıl olmuş sizce? :)
canım harika olmuşlar...
nasıl bir tasarımsın sen.....
her eve lazım......
son resimdekine aşık oldum...
canım kursa gittin mi....
bu boyalar pahalı mı canım....
nereden alıyorsun......
her eve lazım seni....
Ya dolabimi gecen sene yapmistm ve tasininca yeni yatak odasi takimj aldim o yzden cekemicem ama cok buyuk fark yartmisti cunku rengi acik maviydi.. o zamanda odami kahve ve altin sarisi renklerinde dekor edince kitap defter kaplama kagitlarni kulladm ve kapak tutma yerlerinide kahverengi tul kumas alip kurdele yapmistm :)) ole bisiler iste ama dierlerini gosteriym hemen.. aynami cektigm resimde aynamin kenarlarinda boncuklar yapistirdim hazir zaten arkadalari yapiskanliydi bole zarif ve şık bi hava katti.. ordan perde gorunuo mesela.. tulu kendim bagladim arkadnda hafif kaldirip tutturdum ki ustten dökümlü bi hava versin die :d dier resimdede altin rengi priz kenarlari ama ben odamdakini ojelerimle boyle yaptim odama uygun olsun die
Benim soyle sorunum var ben anlamiorum neye ne malzeme gerekio netten arastirsamda yabanci ulkedeyim markalar farkli yabnci dilde yazio az cok anliorumda bu malzemeleri tercume edemedigm icin adamlarada soleyemiorm gidip alamiorm sknti oluo bu yzden cok sey yapamiorm.. ama bu kavanoz icn kafaya taktim bakcam hepsine gidp alcam valla :)))
___dega___
Günaydııın :) Bugün gördüm, pek güzel olmuşlar ellerine sağlık..Özellikle morlu priz kenarına bayıldım :)
o değilde az nutella iyi pek yararlı birşey değil :)
Harika olmuşlar canım ellerine sağlık.
bayıldım ya harikasınız, bu dekupaj kağıtları çok pahalı mı başka bir proje iin ihtiyacım varda
teşekkür ederim :)) yok yok çok pahalı değil 3-5 tl civarında defter kapları boyutuna yakın.. Tabi alacağınız desene göre değişebilir belki.. Ne yapacaksınız? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?