Kavga Anında...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar sevgilinizle kavga ettiniz çok sinirlisiniz ne yaparsınız yani kavgayı uzatır çözene kadar konuşurmusunuz yoksa sonra konuşalım uyucam gibi şeyler diyip sakinleştikten sonra sizmi ararsınız onun sizi aramasını konuşmasınımı beklersiniz.

bız kavga edersek o an konuşmayız
mesela kım haksızsa alttan alır, en fazla 20 dk bekledıkten sonra ararız

sakınleştın mı dıye sorarız hemen
ve o an bıter zaten herşey, hıç bırşey olmamış gıbı devam ederız

kavgadan sonra konuşmamak, sakınleşmeyı beklemek en ıyısı
sınırlı bı anda ınsanın ıstemeden ağzından kötü kırıcı şeyler çıkabılıyor

sorunların çözülmesi taraftarıyım ben bunu beceremiyorum nedense uzar genelde uzatırım kavgacıyım sinirliyim inat oldugumda karsı taraf unutsada ben asla unutmam önüne sunarım suankı sorunumda bu zaten

Bu çok güzel bişey herkes yapamaz maalesef ben çok sinirli biriyim sevgilimde öyle ikimizde susmuyoruz yani kolay kolay.
E tabi sinirliyken konuşuncada haliyle kırıyoruz birbirimizi sonradan düzeldiğimizdede gereksiz yere kavga ettiğimizi bile düşünüyoruz ama iş işten geçmiş oluyor :)

sorunların çözülmesi taraftarıyım ben bunu beceremiyorum nedense uzar genelde uzatırım kavgacıyım sinirliyim inat oldugumda karsı taraf unutsada ben asla unutmam önüne sunarım suankı sorunumda bu zaten

Aynen canım aynen aynı durumdayız şuanda ve sevgilimde benim gibi olunca iyice birbirimize giriyoruz kavgalar çok küçük bişeyden olsa bile iyice büyüyüp gidiyor.

Olayın sıcağı sıcağına çözülmesi taraftarıyım ben.
Şimdi kapatalım sakinleşince konuşalım durumudur belki doğru olan bilemiyorum ama benim mizacıma ters.
Telefonu kapatsak daha kötü olurum, tartışıp düşüncelerimizi paylaşmamız lazım ki birbirimizi anlayıp bir çözüm yolu bulalım.

Bende öyle isterim hep fakat o anda ikimizde sinirli olunca sakin konuşamıyoruz sürekli kavga halinde oluyoruz ve birbirimizi kırıyoruz kavga ederken sonradanda gereksiz diye düşünüyoruz.

Aynen canım aynen aynı durumdayız şuanda ve sevgilimde benim gibi olunca iyice birbirimize giriyoruz kavgalar çok küçük bişeyden olsa bile iyice büyüyüp gidiyor.
evet canım zaten basının etini yiyorum kavga edınce çözemiyoruzda cok uzatıyorum ben napcam bılmem bolede gıtmez bısey yapmak halletmek lazım aklımı basıma almam lazım

Bende öyle isterim hep fakat o anda ikimizde sinirli olunca sakin konuşamıyoruz sürekli kavga halinde oluyoruz ve birbirimizi kırıyoruz kavga ederken sonradanda gereksiz diye düşünüyoruz.
Anladım canım.
İki kişinin sinirli olması farklı bir şey aslında.
Benim sevgilimde hep der, birimiz sinirli olduğunda diğeri onu sakinleştirmeye çalıştırsın diye.
Biz de iki kişinin karşılıklı birbirine bağırma durumu olmaz genelde.
Sinirli olan ve hep tartışma çıkaran taraf ben olduğum için sessiz olan sevgilim olur çoğu zaman ve karşılıklı konuştuktan bir süre sonra sakinleşmeye çalışırım ben de.

evet canım zaten basının etini yiyorum kavga edınce çözemiyoruzda cok uzatıyorum ben napcam bılmem bolede gıtmez bısey yapmak halletmek lazım aklımı basıma almam lazım

Bende öyleyim ve bu durum bizi çok yıpratıyor yani bilmiyorum çokmu abartıyorum her şeyi çokmu alınıyorum kırılıyorum.
Mesela biraz önce kavga ettik bi konudan dolayı o ilk defa sustu uyucam ben biraz falan dedi ben kabul etmedim bu konuyu konuşcaz ararmısın beni dedim oda sonra konuşalım uyucam dedi tekrar araması için mesaj attım cevap gelmedi uyudu belli çok sinir oldum.

İki kişiden biri sakin olunca daha kolay oluyor sanırım.
Gerçi sevgilim tamam sonra konuşalım dediğinde bile ben çok sinirleniyorum sonraya bırakmak istemiyorum böyle böyle en küçük şeyden kavga eder hale geliyoruz bazen :)

En ufak şeyden tartışma çıkarma işini ben de yapıyorum canım.
Bir süredir törpüledim kendimi diyebilirim ama tavrım çok net ve belli.
Böyle olunca daha az sorun yaşamaya başladık.

En ufak şeyden tartışma çıkarma işini ben de yapıyorum canım.
Bir süredir törpüledim kendimi diyebilirim ama tavrım çok net ve belli.
Böyle olunca daha az sorun yaşamaya başladık.

Benimde tavrım net olur hep oda bunun farkındadır zaten ama bu aralar anlaşamıyoruz bu konuda o baskınlık kurmak istiyor bende sinirleniyorum böyle olunca kabul edemiyorum.

Benimde tavrım net olur hep oda bunun farkındadır zaten ama bu aralar anlaşamıyoruz bu konuda o baskınlık kurmak istiyor bende sinirleniyorum böyle olunca kabul edemiyorum.
Herhangi bir baskınlık kurmasına izin verme zaten canım.
Orta yolu bulmaktır esas olan ve sorunları çözmek.
Hoşuna gitmeyen konularda taviz vermeyeceksin elbette.

Herhangi bir baskınlık kurmasına izin verme zaten canım.
Orta yolu bulmaktır esas olan ve sorunları çözmek.
Hoşuna gitmeyen konularda taviz vermeyeceksin elbette.

Evet bende bunu istemiyorum hoşlanmadığım konularda taviz vermeyi sevmiyorum yoksa aynı şeyleri tekrar yaşıyorum.
Oda anlar bi kaç güne umarım...

öle olunca gerçekten zor oluyor hele yattıysa tepem atar benim yüzüme nasıl telefon kapatır degersizmiyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…