öle olunca gerçekten zor oluyor hele yattıysa tepem atar benim yüzüme nasıl telefon kapatır degersizmiyim ben
Şükürler olsun ki çok şiddetli kavgalarımız olmadı şimdiye kadar. Umarım bundan sonra da olmaz.
İlk zamanlar sesim çok yükselirdi de o beni sakinleştirirdi.
Şimdi de kırılınca yüzüm düşüyor,onun deyimiyle buruluyormuşum ama hemen ya şakalaşır ya da kanıma girecek cümleler söyler o da olmazsa tatlı bir şeyler çıkarır cebinden dayanamam gülümserim.
Tartıştığımız konuyu yeniden açarız,açıklamalar yapılır,tatlıya bağlanır.
O kırıldıysa,küstüyse işim kolay,dediğine göre gülümsememe dayanamıyormuş...
Şükürler olsun ki çok şiddetli kavgalarımız olmadı şimdiye kadar. Umarım bundan sonra da olmaz.
İlk zamanlar sesim çok yükselirdi de o beni sakinleştirirdi.
Şimdi de kırılınca yüzüm düşüyor,onun deyimiyle buruluyormuşum ama hemen ya şakalaşır ya da kanıma girecek cümleler söyler o da olmazsa tatlı bir şeyler çıkarır cebinden dayanamam gülümserim.
Tartıştığımız konuyu yeniden açarız,açıklamalar yapılır,tatlıya bağlanır.
O kırıldıysa,küstüyse işim kolay,dediğine göre gülümsememe dayanamıyormuş...
maalesef biz buna henüz çözüm bulamadık ben kavga esnasında eğer sinirliysem gerçekten çok ağır konuşabiliyorum bu yüzden haklı yada haksız olduğum zamanlar susmayı tercih ederim yani sakinleşince konuşmak isterim ama erkek arkadaşım öyle değil oda konuşmak olayı aşmak ister ilerde yine aynısı olacak konuşalım der bense konuşmam sonra o arar mesaj atar öyle hiçbişey yokmuş gibi devam ederiz ben çok alıngan ve asabi biriyim haksızda olsam hiç aramam hep o arar
Kavga anında sonradan üzüleceğim sözler söyleyemem ne kadar sinirlensem de yapımda yok demek ki.
Ama ortada bir sorun varsa ertelemeyi sevmiyorum,sonra konuşuruzu kabul edemiyorum ve uzatıyorum da uzatıyorum.
Küs kalmayı sevmediğim için çözüm bulana kadar dır dır dırrr
Yüz yüze kavga ettiğimizde oda yüzümün düştüğünü görür hemen yanıma gelir beni güldürmeye falan çalışır hemen barışırız bizde...
Ne güzel
evet hemde nasıl değersiz hissediyorİnsan kendini bazen çok değersiz hissedebiliyor.
İşte bizim şansımıza telefonda pek tartışmayız.
Zaten öyle telefonda uzun uzadıya sohbetlerimiz yoktur.
"Nasılsın,o işi ne yaptın,geleyim mi,geldin mi vs." dışında telefonda ayrıntıya bile girmediğimiz için kavga konumuz da olmuyor haliye.
Siz de uzatmayın küslüğü hiç bir zaman. Hayat çok kısa be inan.
kavga demeyin bana
bi konuda anlaşamazsak çok fena kavga ediyoruz. ben daha sakinim ona göre hatta onun yanında meleğim ben :))
o aklına gelen herşeyi söyler. ben ne kadar kızsam da kötü söz söyleyemem yapımda yok.
ertesi gün ben küserim, öyle yumuşar. yoksa aynı gün tartıştığımız konuda sonuca ulaşmamız mümkün değil. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?