Kavga Anında...

Küs kalmamak güzel bişey küçük şeylerden küs almaya bile değmiyor aslında...

Bizdede bazen iki taraflı oluyor bu ikimizde çok sinirliyiz ve bağırıyoruz telefonda birbirimizi kırdığımız zamanlar oluyor ilişkiyi gerçekten yıpratıyor...

Kavga ettiğiniz olay büyükmüydü peki ?
10 gün küs kalmak konuşmamak uzun bi süre yani gerçekten önemli bi sorun var o zaman.
Biraz onun aramasını bekleyin maalesef sürekli arayınca hep bizden bekliyorlar.

kavga anında bnm eşim susar ben bağırırım ama susması bni deli eder....sonra gider başka odaya yalvarır bna "sus bak sinirleniyorum ve kırıcı söz söylemek istemiyorum,şuan sinirlisin ve git sakinleşince konuşalım mantıklıca" der....haklı ama sinir başa gelince akıl kaçıo....

ama en güzeli kavga sonrası barışmalar...çoook ateşli oluo bazeeen:))))

Sende bendensin :)
Sinirlenince ayrılalım demem ama senden nefret ediyorum gibi şeyler söylerim sevgilim alıştı artık sanırım ama hiç iyi olmuyor bu...

Çok doğru söylemişin bende uzatırım konuyu ben uzattıkçada sevgilim özür dilemez hatasını bilir ama kabullendirmeye çalışır bana.
Ne zaman sustum hiçbir şey söylemedim hemen özür diler gönlümü almaya çalışır :)

Buda güzel :)
Sevgiliminde hemen 10 dk sonra yumuşar eski haline döner ama ben alıngan olduğum için hep özür dilemesini beklerim uzatırım :)

Eşiniz haklı aslında mantıklı ama bunu her insan yapamıyor işte hele sinirli insanlar...
Ay evet sırnaşmalar falan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…